Tabi canım inşallah bebişten yükselsin, eksik dua olmasınİnşallah ama bebekten yükselsinbazen yanlış dualar ediyoruz
Şimdi yarın test yapmıyorsun o halde
Olumsuz düşünme canım Allah'ın izniyle güzel olacak her şeybenim ilk 40 çıkmıştı şimdi 2 gün sonra 66 ilk gebeliğimde de artmıştı bu şekilde düşükle sonuçlanmıştı düzelir mi sizce
Ohooo kız bir klomenle çok zor diyorsunuz ben kaç tur o iğnelerden vuruldum karnım süzgeç gibi olmuştu ki diğer işlemlerin yanında o devede kulaktı işli bunlarla çaresi olacak durumda olmak gerisi ne ki yeterki olsunEvet ovitrelle çok zor bulunuyor bir de gonapeptly var ama ben onu olmadım bilmiyorum o nasıl . Çok zordu inan vücuda hcg yüklendiği için hormonlar alt üstaşılama 20k falan sanırım
Bi oku daAy ben bunu koltuk altından diye aldım
Elbette öyledir eminimOhooo kız bir klomenle çok zor diyorsunuz ben kaç tur o iğnelerden vuruldum karnım süzgeç gibi olmuştu ki diğer işlemlerin yanında o devede kulaktı işli bunlarla çaresi olacak durumda olmak gerisi ne ki yeterki olsun
Evet evet chat aşkıma sordum dil altından olurmuş bununlaBi oku dadil altından yapıyorum ben o daha doğru gösteriyormuş
Hadi bakalım takipEvet evet chat aşkıma sordum dil altından olurmuş bununla
Başlıyoruz bismillahHadi bakalım takip
Hadi inşallah güzel haberler verirsinBaşlıyoruz bismillahtesti de 4 gün kala başlarım elimdeki 5 testi bitiririm heralde ya haftaya cumartesi testttt
Canim.sen neler yaptın ne durumdasinHayırlısı canım teşekkür ederim yanıtladığın için
teşekkür ederim ancak çok üzgünüm değişir mi daha çok artar mı vs kafam çok karışıkOlumsuz düşünme canım Allah'ın izniyle güzel olacak her şey
Keşke bir bilgim olsaydı üzülme nolursun burada bilgisi olan vardır inşallah. Değer düşmemiş artmış.teşekkür ederim ancak çok üzgünüm değişir mi daha çok artar mı vs kafam çok karışık
Benim 2 gün önce düştü birden adet oldum dğru çıkıyorAteş olayı kesin mi, düşünce regl miymiş tam bilmiyorum ama inşallah öyle değildir çiçeğim
Kız yarın test yapçan mı akşam 12. gün dolacak benim kararsızımŞu ateş olayını bende deneyeyimne kadar düşerse regl olcaz demek? Sabah akşam mı ölçcez birde? Gerçi yarın adete 4 gün kalmış olacak da olmazsa falan öteki ay deneyeyim bakalım :))
Ben geçen ay bu cihazı aldım canım hassas ölçüm yapıyor telefona uygulamasını indiriyorsun o kaydediyor ve bilgi veriyor zaten. Mesela bana diyorki “senin bu döngüde vücut ısının üst derecesi 36.46 bunun altına düştüğün zaman anla ki adet geliyor “ diyor.Şu ateş olayını bende deneyeyimne kadar düşerse regl olcaz demek? Sabah akşam mı ölçcez birde? Gerçi yarın adete 4 gün kalmış olacak da olmazsa falan öteki ay deneyeyim bakalım :))
Vaay süperBen geçen ay bu cihazı aldım canım hassas ölçüm yapıyor telefona uygulamasını indiriyorsun o kaydediyor ve bilgi veriyor zaten. Mesela bana diyorki “senin bu döngüde vücut ısının üst derecesi 36.46 bunun altına düştüğün zaman anla ki adet geliyor “ diyor.adete 2 gün kaldı derece hala düşmedi bakalım beklemedeyim
İnşaAllah canım pek umudum olmasada bu ay hsg çekildim biraz ordan olabilir belki diye düşünüyorumVaay süperAz kalmış umarım bebiş vardırr
Yok canım umutlu olalım, daha birkaç gün önce ne güzel gebelik haberleri aldık hepimiz çok sevindik çok şükürİnşaAllah canım pek umudum olmasada bu ay hsg çekildim biraz ordan olabilir belki diye düşünüyorum
Ne zaman deneyeceksen söyle anlatırım ben uygun yollu aldım diğer arkadaşın dediğini kullanmadım hiç :)Şu ateş olayını bende deneyeyimne kadar düşerse regl olcaz demek? Sabah akşam mı ölçcez birde? Gerçi yarın adete 4 gün kalmış olacak da olmazsa falan öteki ay deneyeyim bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?