Evet ovitrelle çok zor bulunuyor bir de gonapeptly var ama ben onu olmadım bilmiyorum o nasıl . Çok zordu inan vücuda hcg yüklendiği için hormonlar alt üst aşılama 20k falan sanırım
Ohooo kız bir klomenle çok zor diyorsunuz ben kaç tur o iğnelerden vuruldum karnım süzgeç gibi olmuştu ki diğer işlemlerin yanında o devede kulaktı işli bunlarla çaresi olacak durumda olmak gerisi ne ki yeterki olsun

Elbette öyledir eminim kolaylıkla olsun hepimizin , beni muayeneler falan çok yormuştu acıyordu yani

Şu ateş olayını bende deneyeyim ne kadar düşerse regl olcaz demek? Sabah akşam mı ölçcez birde? Gerçi yarın adete 4 gün kalmış olacak da olmazsa falan öteki ay deneyeyim bakalım :))

Şu ateş olayını bende deneyeyim ne kadar düşerse regl olcaz demek? Sabah akşam mı ölçcez birde? Gerçi yarın adete 4 gün kalmış olacak da olmazsa falan öteki ay deneyeyim bakalım :))
Kız yarın test yapçan mı akşam 12. gün dolacak benim kararsızım

Ben geçen ay bu cihazı aldım canım hassas ölçüm yapıyor telefona uygulamasını indiriyorsun o kaydediyor ve bilgi veriyor zaten. Mesela bana diyorki “senin bu döngüde vücut ısının üst derecesi 36.46 bunun altına düştüğün zaman anla ki adet geliyor “ diyor. adete 2 gün kaldı derece hala düşmedi bakalım beklemedeyim

Eklentiler

• IMG_1775.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 26
Vaay süper Az kalmış umarım bebiş vardırr

Ne zaman deneyeceksen söyle anlatırım ben uygun yollu aldım diğer arkadaşın dediğini kullanmadım hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…