Benım dün dahıl 3 gün akıntım oldu ama şu an yok . 3 gün yıne kasık agrısı cektım aynı zamanda . Oda yok . Belırtılerımı kaybettim sanırım elenıyorum

Kız yarın test yapçan mı akşam 12. gün dolacak benim kararsızım
Yaptım şimdi canım gece göğüs hassasiyetim vardı baya sanki şiş gibiydi ama çıkmadı testte 10. Gündeyim bende :)) son bir test kaldı onu da yarın yaparım bu serüveni bu ay için tamamlarım

Kız yarın test yapçan mı akşam 12. gün dolacak benim kararsızım
Ama 2 damla damlatmıştım cnm şüpheye düştüm yapay zeka 2 damlayı algılamayabilir diyor 3 damla diyor. Laboquick algılar herhalde ya bu yapay zeka sinirimi bozuyor beni beklentiye sokuyor yalnız göğüs şişkinliği var bende birde bacak ağrısı sen yap bence bugün 12 günse ihtimal yüksek olabilir ben son testimi yarına bıraktım

Askim ne kadar takarsan okadar guclesiyo zorlaşıyor malesef akışına bırakmak lazım elbet bi vakti saati var

Rica ederim sizin durumunuz nedir ne zamandır istiyorsunuz
8 aydır canım pcos var bende yumurtlama olmuyordu klomen ovitrelle falan kullandım sonra ara verdim ilaçların yan etkisi çok fazlaydı. İksiri şifa diye bir sayfadan sirkeli karışım aldım çocuk isteyen herkes o sirkeyi içiyordu hem vücudu temizliyor hem sorunları gideriyordu. Bende sirkeyi içtikten sonra kendiliğimden yumurtlamaya başladım ilk defa geçen ay bir de bu ay yumurtlama gördüm kendiliğimden bakalım inşallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…