Kasiklarimda ozellikle sol tarafta tatli bir agri var akintimda var.bide yorgunlugum cok oluyor birden pilim bitiyir bakalim oldumu olacakmi beklemekte zor ayin onunda test yapacagimBelirtileriniz nedır
Beybii yine baya belirgin buuuKızlar gelir gelmez ovi yaptım bu şekildenryyy edebiyatc Hayalim kizim
Ama gece bu saatte ne kadar doğru ne kadar yanlış çıkar bilemiyorum
Yaptım şimdi canım gece göğüs hassasiyetim vardı baya sanki şiş gibiydi ama çıkmadı testte 10. Gündeyim bende :)) son bir test kaldı onu da yarın yaparım bu serüveni bu ay için tamamlarımKız yarın test yapçan mı akşam 12. gün dolacak benim kararsızım
Belki son gün pik olcak kuzumKızlar gelir gelmez ovi yaptım bu şekildenryyy edebiyatc Hayalim kizim
Ama 2 damla damlatmıştım cnm şüpheye düştüm yapay zeka 2 damlayı algılamayabilir diyor 3 damla diyor. Laboquick algılar herhalde ya bu yapay zeka sinirimi bozuyor beni beklentiye sokuyorKız yarın test yapçan mı akşam 12. gün dolacak benim kararsızım
Başka belirtiniz var mıydıYerleşme kanaması olmustu
Mide bulantısı oluyodu akıntı olmuştu baş ağrısı vardıBaşka belirtiniz var mıydı
Aşkımmm inşallah koyulaşsın iyiceeeKızlar gelir gelmez ovi yaptım bu şekildenryyy edebiyatc Hayalim kizim
Askim ne kadar takarsan okadar guclesiyo zorlaşıyor malesef akışına bırakmak lazım elbet bi vakti saati varNasılsınız kızlar ben mental açıdan çok kötüyüm dün sinir boşalması yaşadım milletin içince hnügür hüngür ağlamaya başladım ama iyi geldi biliyomusunuz bazen bazı şeyleri içimizde tutmamak lazım
8 aydır canım pcos var bende yumurtlama olmuyordu klomen ovitrelle falan kullandım sonra ara verdim ilaçların yan etkisi çok fazlaydı. İksiri şifa diye bir sayfadan sirkeli karışım aldım çocuk isteyen herkes o sirkeyi içiyordu hem vücudu temizliyor hem sorunları gideriyordu. Bende sirkeyi içtikten sonra kendiliğimden yumurtlamaya başladım ilk defa geçen ay bir de bu ay yumurtlama gördüm kendiliğimden bakalım inşallah bu ay tutarRica ederim sizin durumunuz nedir ne zamandır istiyorsunuz
Bu ay 12. Gün yumurtladım ayın 27 sinde canım beklemedeyim şuanCanim.sen neler yaptın ne durumdasin
Evet maalesef canımAskim ne kadar takarsan okadar guclesiyo zorlaşıyor malesef akışına bırakmak lazım elbet bi vakti saati var
Beybii yine baya belirgin buuu
Aşkımmm inşallah koyulaşsın iyiceee
İnşallahhhhhhh kızlar ateş de 36.8 çıktı yarın da düşüş olmazsa iyiye işaretBelki son gün pik olcak kuzum
Ayy hadi inşallahİnşallahhhhhhh kızlar ateş de 36.8 çıktı yarın da düşüş olmazsa iyiye işaretama bel ağrım çok arttı
Ayyy kaç gün vaaarİnşallahhhhhhh kızlar ateş de 36.8 çıktı yarın da düşüş olmazsa iyiye işaretama bel ağrım çok arttı
Hadi inşallah kuzucum Alalh yüzünü güldürsünİnşallahhhhhhh kızlar ateş de 36.8 çıktı yarın da düşüş olmazsa iyiye işaretama bel ağrım çok arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?