Kızlar ben arı sütü sipariş ettim eşim için gelmesini bekliyorum burda okudum baya hamile kalanlar olmuş bilginiz olsun

Aslında üstünde 10 dakika yazıyor. Ben de alarm kurup 10 dakikada bakmıştım

Ne zaman yaptın, uyanır uyanmaz hareket etmeden mi ? Biraz düşük geldi, tabi yumurtlama öncesi ısını da bilmek lazım
Yok canım az önce yaptım çoktan uyanmıştım dil altı termometresi almak lazım böyle çok anlaşılmaz gibi

Kızlar 21 temmuzda regl oldum 2 haftadır reglim yarın doktora gitmem lazım niye böyle oldu bilmiyorum

Kızlar ben arı sütü sipariş ettim eşim için gelmesini bekliyorum burda okudum baya hamile kalanlar olmuş bilginiz olsun
Nasıl kullanılıyor ?
Aslında üstünde 10 dakika yazıyor. Ben de alarm kurup 10 dakikada bakmıştım
O kadar çok kuruma ve yalancı pozitif gördüm ki artık ilk dk bile çıksa anlarım
Günaydın kızlar tabii ki bugün de dayanamayıp gebelik testi yaptım, akşam 12 gün dolacak çatlamadan sonra ve sonuç hala negatif
regl olmadan umut var diyelim mi

Nasıl kullanılıyor ?

O kadar çok kuruma ve yalancı pozitif gördüm ki artık ilk dk bile çıksa anlarım

regl olmadan umut var diyelim mi
Günde 1 kere yarım çay kaşığı dil altına koyuyormuş 5 dk o şekilde beklicek yavaş yavaş gidecek mideye. Normaldede çok faydalı bir şey zaten belki işe yarar

Regl olmadan umut var
Umut hep var olmadı diğer aya napalım:) 2 aydır korunmuyoruz bizde daha yeni ama ilki tam büyümeden ikinciyi düşündük yoksa ara verirsem zorlanırım çok. Devlette mi çalışıyorsun cnım bu arada doğum izni kaynaklı sordum.

Evet canım devletteyim. Sen?
Beraber büyürler ne güzel Benim Allah'ın izniyle olursa ilk olacak
Ağrıların başladı mı? Benim aşırı belim ağrıyor ama regl öncesi hep olur böyle ekstra bir şey yok
Hiç ağrım yok, göğüs ucu birkaç gündür hassas sadece dokununca. Geçen ay kasiklarım çok fenaydı, bu ay hiç kıpırtı yok neredeyse

Evet canım devletteyim. Sen?
Beraber büyürler ne güzel Benim Allah'ın izniyle olursa ilk olacak
bende öyle canım eğer doğum yaza denk gelirse çalışır raporu alıp doğum iznini sonraya ekletiyor muyuz biliyor musun? Kimisi fiilen çalışma olmadığı için olmaz diyor ki bende böyle biliyordum ama bir arkadaşımız bir okulda müdür eşi diğer ay doğum yapacak onun okulunda çalışıyor o da. Oluyor biz çalışır raporu aldık sonraya ekletcez diyorlar kafam karıştı benimde.

Doğumdan önce 2 doğumdan sonra 2 ay izin var. Doğumdan önceki izninin ne kadarını kullanmadıysan geri kalanını doğumdan sonraya aktarabiliyorsun.

Senin sorunda da eğer doktor yazın çalışır raporu verdiyse mantıken (örneğin yaz kursum var vs diyip) idare bunu işlemek zorunda. Ama bilemiyorum yine de

Kızlar çatlama olmuş mu ilk kez yapıyorum anlayamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ateş olayı kesin mi ben 24 ünde pik gördüm 25inde çatladı bat yarın gösteriyor ama test yapıyorum negatif ateşim sürekli yüksek akıllı saatten takip ediyorum yumurtlama zamanı düştü sonrası hep yüksek bugün de 37. Yüzüm alev alıyor resmen eşimin koluna omzuna yaslandığımda alev gibisin çok sıcaksın uzaklaş yanıyorum diyor yani 37 gibi değil gerçekten 39 gibi yanıyorum yüzüm çok sıcak bi haftadır

Anladım canım inşallah öyle olur yoksa olursa yaza gelecek doğum izni yanacak diyordum bende ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…