Aslında üstünde 10 dakika yazıyor. Ben de alarm kurup 10 dakikada bakmıştımBen kullanınca kendimi daha rahat hissediyorum. Elimde şuan gebelik olmadığı için de denemek istedim. Morali bozulan kullanmasın tabi :)
Gebenin günlüğü bende de kuruma çıkardı 10 15 dk sonra ama çok takılmadım insan üretimi hepsi çıkarıyor artık. Zaten kullanımında 5 dk bakılması gerektiği yazıyor
Yok canım az önce yaptım çoktan uyanmıştım dil altı termometresi almak lazım böyle çok anlaşılmaz gibiNe zaman yaptın, uyanır uyanmaz hareket etmeden mi ? Biraz düşük geldi, tabi yumurtlama öncesi ısını da bilmek lazım
Oldum canım diğer döngüm için dedim
Nasıl kullanılıyor ?Kızlar ben arı sütü sipariş ettim eşim için gelmesini bekliyorum burda okudum baya hamile kalanlar olmuş bilginiz olsun
O kadar çok kuruma ve yalancı pozitif gördüm ki artık ilk dk bile çıksa anlarımAslında üstünde 10 dakika yazıyor. Ben de alarm kurup 10 dakikada bakmıştım
Günaydın kızlar tabii ki bugün de dayanamayıp gebelik testi yaptım, akşam 12 gün dolacak çatlamadan sonra ve sonuç hala negatif
Regl olmadan umut varNasıl kullanılıyor ?
O kadar çok kuruma ve yalancı pozitif gördüm ki artık ilk dk bile çıksa anlarım
regl olmadan umut var diyelim mi
Tamam teşekkür ederimMide bulantısı oluyodu akıntı olmuştu baş ağrısı vardı
Günde 1 kere yarım çay kaşığı dil altına koyuyormuş 5 dk o şekilde beklicek yavaş yavaş gidecek mideye. Normaldede çok faydalı bir şey zaten belki işe yararNasıl kullanılıyor ?
O kadar çok kuruma ve yalancı pozitif gördüm ki artık ilk dk bile çıksa anlarım
regl olmadan umut var diyelim mi
Umut hep var olmadı diğer aya napalım:) 2 aydır korunmuyoruz bizde daha yeni ama ilki tam büyümeden ikinciyi düşündük yoksa ara verirsem zorlanırım çok. Devlette mi çalışıyorsun cnım bu arada doğum izni kaynaklı sordum.Regl olmadan umut var
Ağrıların başladı mı? Benim aşırı belim ağrıyor ama regl öncesi hep olur böyle ekstra bir şey yokRegl olmadan umut var
Evet canım devletteyim. Sen?Umut hep var olmadı diğer aya napalım:) 2 aydır korunmuyoruz bizde daha yeni ama ilki tam büyümeden ikinciyi düşündük yoksa ara verirsem zorlanırım çok. Devlette mi çalışıyorsun cnım bu arada doğum izni kaynaklı sordum.
Hiç ağrım yok, göğüs ucu birkaç gündür hassas sadece dokununca. Geçen ay kasiklarım çok fenaydı, bu ay hiç kıpırtı yok neredeyseAğrıların başladı mı? Benim aşırı belim ağrıyor ama regl öncesi hep olur böyle ekstra bir şey yok
bende öyle canım eğer doğum yaza denk gelirse çalışır raporu alıp doğum iznini sonraya ekletiyor muyuz biliyor musun? Kimisi fiilen çalışma olmadığı için olmaz diyor ki bende böyle biliyordum ama bir arkadaşımız bir okulda müdür eşi diğer ay doğum yapacak onun okulunda çalışıyor o da. Oluyor biz çalışır raporu aldık sonraya ekletcez diyorlar kafam karıştı benimde.Evet canım devletteyim. Sen?
Beraber büyürler ne güzelBenim Allah'ın izniyle olursa ilk olacak
Doğumdan önce 2 doğumdan sonra 2 ay izin var. Doğumdan önceki izninin ne kadarını kullanmadıysan geri kalanını doğumdan sonraya aktarabiliyorsun.bende öyle canım eğer doğum yaza denk gelirse çalışır raporu alıp doğum iznini sonraya ekletiyor muyuz biliyor musun? Kimisi fiilen çalışma olmadığı için olmaz diyor ki bende böyle biliyordum ama bir arkadaşımız bir okulda müdür eşi diğer ay doğum yapacak onun okulunda çalışıyor o da. Oluyor biz çalışır raporu aldık sonraya ekletcez diyorlar kafam karıştı benimde.
Yok olmaz doğru zamanda yapmak lazımYok canım az önce yaptım çoktan uyanmıştım dil altı termometresi almak lazım böyle çok anlaşılmaz gibi
14 pik 15 çatlama gibi gözüküyor evetKızlar çatlama olmuş mu ilk kez yapıyorum anlayamadım yardımcı olur musunuz
Anladım canım inşallah öyle olur yoksa olursa yaza gelecek doğum izni yanacak diyordum bende ondan sordumDoğumdan önce 2 doğumdan sonra 2 ay izin var. Doğumdan önceki izninin ne kadarını kullanmadıysan geri kalanını doğumdan sonraya aktarabiliyorsun.
Senin sorunda da eğer doktor yazın çalışır raporu verdiyse mantıken (örneğin yaz kursum var vs diyip) idare bunu işlemek zorunda. Ama bilemiyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?