Canım bence deneyimime göre 36.8 üstündeyse umut var ama 36.7 sonra 36.6 görürsen adet geliyor demek. Benim yumurtlama sonrası 37 de sabit kaldı neredeyseŞu ateş olayını bende deneyeyimne kadar düşerse regl olcaz demek? Sabah akşam mı ölçcez birde? Gerçi yarın adete 4 gün kalmış olacak da olmazsa falan öteki ay deneyeyim bakalım :))
Evet ya böyle karışımlarla adeti düzene sokan çok kişi var menopozdan bile dönüyorlar. Sende çok şükür faydasını da görmüşsün. İnanıyorum ki 2 ayda bu faydayı görmüşsen hamiş kalman da yakındır8 aydır canım pcos var bende yumurtlama olmuyordu klomen ovitrelle falan kullandım sonra ara verdim ilaçların yan etkisi çok fazlaydı. İksiri şifa diye bir sayfadan sirkeli karışım aldım çocuk isteyen herkes o sirkeyi içiyordu hem vücudu temizliyor hem sorunları gideriyordu. Bende sirkeyi içtikten sonra kendiliğimden yumurtlamaya başladım ilk defa geçen ay bir de bu ay yumurtlama gördüm kendiliğimden bakalım inşallah bu ay tutar
İnşallah sabit kalır veya daha da artar bebiş sebebiyleİnşallahhhhhhh kızlar ateş de 36.8 çıktı yarın da düşüş olmazsa iyiye işaretama bel ağrım çok arttı
Hadi inşallah kuzucum Alalh yüzünü güldürsün
6 Ağustos bat bebek ancak pik görürsem test yaparım artık çünkü ağrılarım regl ağrısı farklı bi durum yok şuanAyyy kaç gün vaaar
Ben kullanınca kendimi daha rahat hissediyorum. Elimde şuan gebelik olmadığı için de denemek istedim. Morali bozulan kullanmasın tabi :)Ovulasyon testini kullanmasak mı acaba insanların moralini bozuyor. Gebelikte kesinlikle pik çıkar diye bir şey var mı? Yok. Günlerce bunun cevabını aradım. Ha bir de adete 3 gün kala bir gebenin günlüğü kaset test yapmıştım 10 dakikada ikinci çizgi çok belirgin şekilde vardı ama adet oldum. Marka sahibi bu kuruma cizgisidir diyor10 dakikada kuruma çizgisi mı olur diyorum evet diyor. Testin birkaç saat sonra kurumuş halini attım bakın bu kuruma çizgisi diğeri 10 dakikada içindeki hali diyorum, aklımızla dalga geçiyor
Dil altı termometrem yok canım ama çocuğun chicco ateş ölçeri var koltuk altı ölçüm yaptım da tabi o kesin değilmiş dil altı ölçmek lazımmış ama 35,7 çıktı baya düşük gibi :)Canım bence deneyimime göre 36.8 üstündeyse umut var ama 36.7 sonra 36.6 görürsen adet geliyor demek. Benim yumurtlama sonrası 37 de sabit kaldı neredeyse
Ay çok az kalmış ya6 Ağustos bat bebek ancak pik görürsem test yaparım artık çünkü ağrılarım regl ağrısı farklı bi durum yok şuan
Ben ateş ölçmeyi beceremedim ya konuşmadan hareket etmeden uyanır uyanmaz aklıma gelmediBen kullanınca kendimi daha rahat hissediyorum. Elimde şuan gebelik olmadığı için de denemek istedim. Morali bozulan kullanmasın tabi :)
Gebenin günlüğü bende de kuruma çıkardı 10 15 dk sonra ama çok takılmadım insan üretimi hepsi çıkarıyor artık. Zaten kullanımında 5 dk bakılması gerektiği yazıyor
Ben sabaha karşı regl olurum genelde eğer ki olmazsam uyandığımda yaparımAy çok az kalmış yaadet günü bir gebelik yaparsın
Bir de ben parça parça uyuyorum geceleri hep uyanırım sanırım o bile etkiliyormuşBen sabaha karşı regl olurum genelde eğer ki olmazsam uyandığımda yaparımbende ilk zamanlar unutuyordum da alışırsın sen regl gününe kadar
Kız bende uyanıyorum ki o kadar takılma 3 saat uyku bile yeterli.. zaten ölçmeye başlayınca anlayacaksın ne demek istediğimiBir de ben parça parça uyuyorum geceleri hep uyanırım sanırım o bile etkiliyormuş
İnşallah bugün unutmamKız bende uyanıyorum ki o kadar takılma 3 saat uyku bile yeterli.. zaten ölçmeye başlayınca anlayacaksın ne demek istediğimi
Kız bugün ne zaman sabah kalkınca bakacaksın işteİnşallah bugün unutmam
Aşkım yani bu gece uyuycaz o manadaKız bugün ne zaman sabah kalkınca bakacaksın iştebu arada belim çok ağrıyor ama göğüs hassasiyetim veya şişlik falan yok hiç
Ne zaman yaptın, uyanır uyanmaz hareket etmeden mi ? Biraz düşük geldi, tabi yumurtlama öncesi ısını da bilmek lazımDil altı termometrem yok canım ama çocuğun chicco ateş ölçeri var koltuk altı ölçüm yaptım da tabi o kesin değilmiş dil altı ölçmek lazımmış ama 35,7 çıktı baya düşük gibi :)
Evet bende vücut ısımı biliyorum artık ama bu ay ölçmeyeceğim o da beni strese soktuKız bende uyanıyorum ki o kadar takılma 3 saat uyku bile yeterli.. zaten ölçmeye başlayınca anlayacaksın ne demek istediğimi
Aşkım yani bu gece uyuycaz o manadabel ağrısı da bir işaret
İnşallah güzel haberlerleEvet bende vücut ısımı biliyorum artık ama bu ay ölçmeyeceğim o da beni strese soktuadetim yaklaşınca bakıcam sadece ateşim düşmüş mü
En doğrusu canım6 Ağustos bat bebek ancak pik görürsem test yaparım artık çünkü ağrılarım regl ağrısı farklı bi durum yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?