Üfff Banada ateş basıyor aşırı ama her ay olan bit durum gebelik testi yapmak istiyorum içten içe

25inde çatladıysa Bat’a daha var görünüyor 4 gün falan. Ama yarınsa gerçekten 37 yüksek bir ateş hamileliğin erken habercisi olabilir

Evet kesin ama her sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçmek lazım. Saatten nasıl oluyor ki bende deneyim ama dil altı garanti diyorlar. Bide şuan bende yanıyorum regl öncesi olan bir şey genelde

25inde çatladıysa 8 Ağustos falan regl beklenir erken olabilir

Evet kesin ama her sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçmek lazım. Saatten nasıl oluyor ki bende deneyim ama dil altı garanti diyorlar. Bide şuan bende yanıyorum regl öncesi olan bir şey genelde
Doğrudur canım ama akıllı saatte yumurtlama tahmini diye bir bölüm var ben ovü testi yaptım bi yandan da saat her gün uyanmadan önce ateşimi ölçüyordu otomatik kendisi bilekten , saatin tahminiyle ovü testi birebir tutuyor yani ateşten anlıyor yumurtlamayı test 24 çıktı saatte de yumurtlamam 24ü gözüküyor o yüzden güveniyorum ölçümüne tam uyanmadan ölçüyor zaten kendisi

Eklentiler

• IMG_7032.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar Ovülasyon testim adete 2 gün var elimde var diye yaptım

Eklentiler

• IMG_4862.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 62
Gaza getireyim mi
Bakayım bende bi teşekkür ederim
Bugün pazarrrr eczaneler kapalı edebiyatc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…