Bakalim ne zamana denk gelecekAnladım canım inşallah öyle olur yoksa olursa yaza gelecek doğum izni yanacak diyordum bende ondan sordum
Evet olmuş görünüyor değerlendirdin mi canımKızlar çatlama olmuş mu ilk kez yapıyorum anlayamadım yardımcı olur musunuz
Dün sabah değerlendirdim canım umarım doğru zamandırEvet olmuş görünüyor değerlendirdin mi canım
15. Gün bugün testi az önce yaptım bugün de değerlendirmeliyim değil miEvet olmuş görünüyor değerlendirdin mi canım
Üfff Banada ateş basıyor aşırı ama her ay olan bit durumEvet canım devletteyim. Sen?
Beraber büyürler ne güzelBenim Allah'ın izniyle olursa ilk olacak
Hiç ağrım yok, göğüs ucu birkaç gündür hassas sadece dokununca. Geçen ay kasiklarım çok fenaydı, bu ay hiç kıpırtı yok neredeyse
25inde çatladıysa Bat’a daha var görünüyor 4 gün falan. Ama yarınsa gerçekten 37 yüksek bir ateş hamileliğin erken habercisi olabilirKızlar ateş olayı kesin mi ben 24 ünde pik gördüm 25inde çatladı bat yarın gösteriyor ama test yapıyorum negatifateşim sürekli yüksek akıllı saatten takip ediyorum yumurtlama zamanı düştü sonrası hep yüksek bugün de 37. Yüzüm alev alıyor resmen eşimin koluna omzuna yaslandığımda alev gibisin çok sıcaksın uzaklaş yanıyorum diyor yani 37 gibi değil gerçekten 39 gibi yanıyorum yüzüm çok sıcak bi haftadır
Evet kesin ama her sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçmek lazım. Saatten nasıl oluyor ki bende deneyim ama dil altı garanti diyorlar. Bide şuan bende yanıyorum regl öncesi olan bir şey geneldeKızlar ateş olayı kesin mi ben 24 ünde pik gördüm 25inde çatladı bat yarın gösteriyor ama test yapıyorum negatifateşim sürekli yüksek akıllı saatten takip ediyorum yumurtlama zamanı düştü sonrası hep yüksek bugün de 37. Yüzüm alev alıyor resmen eşimin koluna omzuna yaslandığımda alev gibisin çok sıcaksın uzaklaş yanıyorum diyor yani 37 gibi değil gerçekten 39 gibi yanıyorum yüzüm çok sıcak bi haftadır
Evet eşin yanındaysa şimdi bile değerlendirebilirsin15. Gün bugün testi az önce yaptım bugün de değerlendirmeliyim değil mi
25inde çatladıysa 8 Ağustos falan regl beklenir erken olabilirKızlar ateş olayı kesin mi ben 24 ünde pik gördüm 25inde çatladı bat yarın gösteriyor ama test yapıyorum negatifateşim sürekli yüksek akıllı saatten takip ediyorum yumurtlama zamanı düştü sonrası hep yüksek bugün de 37. Yüzüm alev alıyor resmen eşimin koluna omzuna yaslandığımda alev gibisin çok sıcaksın uzaklaş yanıyorum diyor yani 37 gibi değil gerçekten 39 gibi yanıyorum yüzüm çok sıcak bi haftadır
12 gece ve 14 sabah yaptımEvet eşin yanındaysa şimdi bile değerlendirebilirsin13-14 te yaptın mı?
Çok doğru sabah olması da iyi bir zamanlamaDün sabah değerlendirdim canım umarım doğru zamandırdoğru yapmış mıyım
İnşallah çok sağolun hayırlısı olsun umarımÇok doğru sabah olması da iyi bir zamanlamaİnşallah döllenme olurda 14 gün sonra güzel haberi alırsınız
Hayır canım yeterli gün aşırı zaten yapmışsın bugünde son şans kaçırmamak lazım12 gece ve 14 sabah yaptımbugün de değerlendireceğim inşallah geç kalmadım değil mi
Doğrudur canım ama akıllı saatte yumurtlama tahmini diye bir bölüm var ben ovü testi yaptım bi yandan da saat her gün uyanmadan önce ateşimi ölçüyordu otomatik kendisi bilekten , saatin tahminiyle ovü testi birebir tutuyor yani ateşten anlıyor yumurtlamayı test 24 çıktı saatte de yumurtlamam 24ü gözüküyor o yüzden güveniyorum ölçümüne tam uyanmadan ölçüyor zaten kendisiEvet kesin ama her sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçmek lazım. Saatten nasıl oluyor ki bende deneyim ama dil altı garanti diyorlar. Bide şuan bende yanıyorum regl öncesi olan bir şey genelde
Gaza getireyim miÜfff Banada ateş basıyor aşırı ama her ay olan bit durumgebelik testi yapmak istiyorum içten içe
Gaza getireyim mi
Bakayım bende bi teşekkür ederimDoğrudur canım ama akıllı saatte yumurtlama tahmini diye bir bölüm var ben ovü testi yaptım bi yandan da saat her gün uyanmadan önce ateşimi ölçüyordu otomatik kendisi bilekten , saatin tahminiyle ovü testi birebir tutuyor yani ateşten anlıyor yumurtlamayı test 24 çıktı saatte de yumurtlamam 24ü gözüküyor o yüzden güveniyorum ölçümüne tam uyanmadan ölçüyor zaten kendisi
Düne göre koyulaşmış sankiiOvi bu şekilde koyulaşma var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?