Sen üzülme diye istememiştir eşin, onlar bizlerden farklı düşünüyor Şimdi nasıl sabredeceksin ama Bu arada bu sıcaklık ölçmeye devam ediyor muydun? O ne durumda

Sen üzülme diye istememiştir eşin, onlar bizlerden farklı düşünüyor Şimdi nasıl sabredeceksin ama Bu arada bu sıcaklık ölçmeye devam ediyor muydun? O ne durumda
Evet sıcaklık ölçtüm sabah 36.8 çıktı sadece geçen 1 günlük düşüş oldu. Chatgpt istisna bir kerelik düşük olur demişti ama bilemiyorum ki belki tekrar yumurtlamadır
Evet eşim akışına bırak artık deyip duruyor

Ama Regline çok az kalmadı mı canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorum Gerçi kendini umutlandırmak istememeni çok net anlarım bunun için yap bir gebelik testi diyorum.

Adetine kaç gün var adete yakın yumurtlama olur mu ki ya bu çok nadir bişey. Ama eğer ovülasyon pik olmuşsa ve gebelik varsa testte mutlaka çıkar. Çünkü hcg Lh I koyulaştıracak kadar yüksek demektir.

Ama Regline çok az kalmadı mı canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorum Gerçi kendini umutlandırmak istememeni çok net anlarım bunun için yap bir gebelik testi diyorum.
Geçen burda ki arkadaşta da pik çıktı günlerce negatif görünce şuan ondan sevinemedim valla eczaneleri aradım da freely varmış ona güvenemiyorum. Akşam kayınvalideme geçeceğim ordaki eczanede Awox var sabah yapıcam mecbur

Reglime 2 gün var
Test al dediğim gibi döngün düzensiz değilse adete yakın yumurtlama nadir görülen bir durum. Pik yapmış test şu an hcg ile Lh ı karıştırıyor olabilir. Ben olsam direkt kan vermeye giderdim. Yada bir gebelik testi alıp yapardım. Bekledikçe ümitleniliyor sonra çıkmayınca üzüntü daha çok oluyor

Düzensizlik olmaz hiç.. eczanelerde yalancı pozitif veren testler var aradım da..
ya kan vericem ya da düzgün bir test bulup yapıcam ben bi gideyim şimdi

Düzensizlik olmaz hiç.. eczanelerde yalancı pozitif veren testler var aradım da..
ya kan vericem ya da düzgün bir test bulup yapıcam ben bi gideyim şimdi
Eczane testlerine benim de hiç güvenim yok ya. Lanet bi test aldım geçen ay çift çizgi gösterdi. Koşa koşa kan vermeye gittim damarımı da patlattılar mosmor kolla gezdim sen yine bi test al ya bekletme bizi kanın çıkması da şimdi kaç saat

Reglime 2 gün var
Canım benim 2 gün varsa kanda belli olur diye düşünüyorum, elbette karar senin ama güzel haber gelir inşallah.

Predictor early bulursam alacağım ya da awox ya diğerlerine inanmıyorum pozitif bile görsem inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…