HadiiiiKızlar bende ovi deneyeceğim sizi bunaltıyorum ama canım sıkılıyor Napayımnryyy C Clasroomteacher @Hayalim kizim S seraysss77
@edebiyatc sen gebelik testi yaptın mı?
Şuan ben şokDene gitsinBen bu ay nedense çok umutluyum senden öyle bir his.
Ayyyyy
Ayyy sen hamilesin valla bu ay oldu
Gebelik testinde negatif görürsem yıkılırım çünküAyyyyyNasıl duruyorsun yahu hemen bir erken gebelik testi bekliyoruz senden
Kız ben kanda görmeden inanmıyorum valla serayss da aynısını yaşadı şuan umut var içimde ama bilmiyorum kiAyyy sen hamilesin valla bu ay oldu
Sen üzülme diye istememiştir eşin, onlar bizlerden farklı düşünüyorGebelik testinde negatif görürsem yıkılırım çünküdün gece eşime alalım dedim kızdı şuan da aşırı sıcak nasıl gideceksem testleri evde bıraktığım için kendime kızıyorum
Evet sıcaklık ölçtüm sabah 36.8 çıktı sadece geçen 1 günlük düşüş oldu. Chatgpt istisna bir kerelik düşük olur demişti ama bilemiyorum ki belki tekrar yumurtlamadırSen üzülme diye istememiştir eşin, onlar bizlerden farklı düşünüyorŞimdi nasıl sabredeceksin ama Bu arada bu sıcaklık ölçmeye devam ediyor muydun? O ne durumda
Ama Regline çok az kalmadı mı canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorumEvet sıcaklık ölçtüm sabah 36.8 çıktı sadece geçen 1 günlük düşüş oldu. Chatgpt istisna bir kerelik düşük olur demişti ama bilemiyorum ki belki tekrar yumurtlamadır
Evet eşim akışına bırak artık deyip duruyor
Adetine kaç gün var adete yakın yumurtlama olur mu ki ya bu çok nadir bişey. Ama eğer ovülasyon pik olmuşsa ve gebelik varsa testte mutlaka çıkar. Çünkü hcg Lh I koyulaştıracak kadar yüksek demektir.Evet sıcaklık ölçtüm sabah 36.8 çıktı sadece geçen 1 günlük düşüş oldu. Chatgpt istisna bir kerelik düşük olur demişti ama bilemiyorum ki belki tekrar yumurtlamadır
Evet eşim akışına bırak artık deyip duruyor
Geçen burda ki arkadaşta da pik çıktı günlerce negatif görünce şuan ondan sevinemedim vallaAma Regline çok az kalmadı mı canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorumGerçi kendini umutlandırmak istememeni çok net anlarım bunun için yap bir gebelik testi diyorum.
Reglime 2 gün varAdetine kaç gün var adete yakın yumurtlama olur mu ki ya bu çok nadir bişey. Ama eğer ovülasyon pik olmuşsa ve gebelik varsa testte mutlaka çıkar. Çünkü hcg Lh I koyulaştıracak kadar yüksek demektir.
Test al dediğim gibi döngün düzensiz değilse adete yakın yumurtlama nadir görülen bir durum. Pik yapmış test şu an hcg ile Lh ı karıştırıyor olabilir. Ben olsam direkt kan vermeye giderdim. Yada bir gebelik testi alıp yapardım. Bekledikçe ümitleniliyor sonra çıkmayınca üzüntü daha çok oluyorReglime 2 gün var
Düzensizlik olmaz hiç.. eczanelerde yalancı pozitif veren testler var aradım da..Test al dediğim gibi döngün düzensiz değilse adete yakın yumurtlama nadir görülen bir durum. Pik yapmış test şu an hcg ile Lh ı karıştırıyor olabilir. Ben olsam direkt kan vermeye giderdim. Yada bir gebelik testi alıp yapardım. Bekledikçe ümitleniliyor sonra çıkmayınca üzüntü daha çok oluyor
Eczane testlerine benim de hiç güvenim yok ya. Lanet bi test aldım geçen ay çift çizgi gösterdi. Koşa koşa kan vermeye gittim damarımı da patlattılar mosmor kolla gezdimDüzensizlik olmaz hiç.. eczanelerde yalancı pozitif veren testler var aradım da..
ya kan vericem ya da düzgün bir test bulup yapıcam ben bi gideyim şimdi
Geçen burda ki arkadaşta da pik çıktı günlerce negatif görünce şuan ondan sevinemedim vallaeczaneleri aradım da freely varmış ona güvenemiyorum. Akşam kayınvalideme geçeceğim ordaki eczanede Awox var sabah yapıcam mecbur
Canım benim 2 gün varsa kanda belli olur diye düşünüyorum, elbette karar senin ama güzel haber gelir inşallah.Reglime 2 gün var
Predictor early bulursam alacağım ya da awox ya diğerlerine inanmıyorum pozitif bile görsem inanmamEczane testlerine benim de hiç güvenim yok ya. Lanet bi test aldım geçen ay çift çizgi gösterdi. Koşa koşa kan vermeye gittim damarımı da patlattılar mosmor kolla gezdimsen yine bi test al ya bekletme bizi kanın çıkması da şimdi kaç saat
EveeetYa da ben sağlık ocağına gidip kan mı versem ne yapsam
İnşallah kızlar inşallahhhhCanım benim 2 gün varsa kanda belli olur diye düşünüyorum, elbette karar senin ama güzel haber gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?