Yaaaa Benim içimden o kadar çok geçiyordu ki ama regl günü bile silik çizgiyle öğrenenler var leke görmeden daha geçmiş sayılmaz ve ovu beni çok şaşırttı
Valla benim eşim de gaza gelip duruyor gel özelde kan verelim aklımızdan çıksın bu düşünce diye ama ben çarşambayı beklemek istiyorum
Sen acaba tekrardan mı yumurtladın kız, neden pik çıktı bu
Valla bir test daha buldum nova diye onuda sabah yapacağım. Tekrar ovi yaptım bozuk mu diye yine pik? Ben nedense yeniden yumurtlama diye düşünmüyorum çünkü inanılmaz regl sancım var bel ağrım var.

Valla bir test daha buldum nova diye onuda sabah yapacağım. Tekrar ovi yaptım bozuk mu diye yine pik? Ben nedense yeniden yumurtlama diye düşünmüyorum çünkü inanılmaz regl sancım var bel ağrım var.
Seni asla ama asla umutlandırmak istemem ama gönlüm farklı söylüyor. Yumurtlamaysa şok olurum gerçekten..

Acaba daha yeni de testler algılamıyor mu buna inanmak istiyorum şuan
2 gün sonra regl gelmezse anlayacağız bakalım sabah da yapar ilk idrarla ondan sonra beklerim ne yapayım
Canım benim tatil vs derken iyi bile dayandın doğru söylüyorsun topu topu 2 gün var, yarın da bakarsın sabahtan. Allahım inşallah pozitif olsun

Canım benim sence regle 2 gün kala mantıklı mı bu? Ben de ona şaştım kaldım.
Regle iki gün kala mantıksız, dur bakalım belki de idrarda çıkmamıştır. İlk önce ka da çıkmıyor mu ne de olsa? En garantisi kan vermek bu yüzden. Belki de hcg henüz idrar testinin anlayamayacağı kadar düşüktür. Doktorlar genelde regl geçtikten birkaç gün sonra yapın diyorlar testi sonuçta

Canım benim tatil vs derken iyi bile dayandın doğru söylüyorsun topu topu 2 gün var, yarın da bakarsın sabahtan. Allahım inşallah pozitif olsun
Sağlık ocağı sabah 9 buçuğa kadar kan alıyormuş ondan gitmedim regl gelmezse giderim artık inşallah pozitiftir hamilelerin duası kabul olurmuş çok aminnnnn

Çok ilginç gerçekten lh pozitifi görüp hamile olan çok okudum böyle pozitif çıkıp gebelik testi negatif olan ilk kez görüyorum. Ama adetine daha var canım en kesin olanı adet günü ve sonrası yapılanlar belki henüz algılamıyordur düşük diye

Sağlık ocağı sabah 9 buçuğa kadar kan alıyormuş ondan gitmedim regl gelmezse giderim artık inşallah pozitiftir hamilelerin duası kabul olurmuş çok aminnnnn
Allahım isteyen, dileyen herkese zorluğa düşürmeden, en kolayından nasip eylesin sağlıklı, hayırlı bebişler inşallah.
Ben süreci sizle geçirdiğim için buranın ayrı bir kıymeti var ben de, sıralı haberler alalım inşallah.

Aminnnnnn
Bekleyeceğim başka çare yok malesef

Benim 3 gün kalasi 2gun üst üste pik oldu sonra birden söndü ya olabiliyor öyle bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…