YaaaaBenim içimden o kadar çok geçiyordu ki ama regl günü bile silik çizgiyle öğrenenler var leke görmeden daha geçmiş sayılmaz ve ovu beni çok şaşırttı
Valla bir test daha buldum nova diye onuda sabah yapacağım. Tekrar ovi yaptım bozuk mu diye yine pik? Ben nedense yeniden yumurtlama diye düşünmüyorum çünkü inanılmaz regl sancım var bel ağrım var.Valla benim eşim de gaza gelip duruyor gel özelde kan verelim aklımızdan çıksın bu düşünce diye ama ben çarşambayı beklemek istiyorum
Sen acaba tekrardan mı yumurtladın kız, neden pik çıktı bu
Canım benim sence regle 2 gün kala mantıklı mı bu? Ben de ona şaştım kaldım.Valla benim eşim de gaza gelip duruyor gel özelde kan verelim aklımızdan çıksın bu düşünce diye ama ben çarşambayı beklemek istiyorum
Sen acaba tekrardan mı yumurtladın kız, neden pik çıktı bu
Seni asla ama asla umutlandırmak istemem ama gönlüm farklı söylüyor. Yumurtlamaysa şok olurum gerçekten..Valla bir test daha buldum nova diye onuda sabah yapacağım. Tekrar ovi yaptım bozuk mu diye yine pik? Ben nedense yeniden yumurtlama diye düşünmüyorum çünkü inanılmaz regl sancım var bel ağrım var.
Acaba daha yeni de testler algılamıyor muCanım benim sence regle 2 gün kala mantıklı mı bu? Ben de ona şaştım kaldım.
2 gün sonra regl gelmezse anlayacağız bakalım sabah da yapar ilk idrarla ondan sonra beklerim ne yapayımSeni asla ama asla umutlandırmak istemem ama gönlüm farklı söylüyor. Yumurtlamaysa şok olurum gerçekten..
Acaba daha yeni de testler algılamıyor mubuna inanmak istiyorum şuan
Canım benim tatil vs derken iyi bile dayandın doğru söylüyorsun topu topu 2 gün var, yarın da bakarsın sabahtan. Allahım inşallah pozitif olsun2 gün sonra regl gelmezse anlayacağız bakalım sabah da yapar ilk idrarla ondan sonra beklerim ne yapayım
Valla bir test daha buldum nova diye onuda sabah yapacağım. Tekrar ovi yaptım bozuk mu diye yine pik? Ben nedense yeniden yumurtlama diye düşünmüyorum çünkü inanılmaz regl sancım var bel ağrım var.
Regle iki gün kala mantıksız, dur bakalım belki de idrarda çıkmamıştır. İlk önce ka da çıkmıyor mu ne de olsa? En garantisi kan vermek bu yüzden. Belki de hcg henüz idrar testinin anlayamayacağı kadar düşüktür. Doktorlar genelde regl geçtikten birkaç gün sonra yapın diyorlar testi sonuçtaCanım benim sence regle 2 gün kala mantıklı mı bu? Ben de ona şaştım kaldım.
Canım benim tatil vs derken iyi bile dayandın doğru söylüyorsun topu topu 2 gün var, yarın da bakarsın sabahtan. Allahım inşallah pozitif olsun
Sağlık ocağı sabah 9 buçuğa kadar kan alıyormuş ondan gitmedim regl gelmezse giderim artıkRegle iki gün kala mantıksız, dur bakalım belki de idrarda çıkmamıştır. İlk önce ka da çıkmıyor mu ne de olsa? En garantisi kan vermek bu yüzden. Belki de hcg henüz idrar testinin anlayamayacağı kadar düşüktür. Doktorlar genelde regl geçtikten birkaç gün sonra yapın diyorlar testi sonuçta
Amin canım inşallah güzel haberler alalım verelim hamilelerden bol bol dua bekliyoruzSağlık ocağı sabah 9 buçuğa kadar kan alıyormuş ondan gitmedim regl gelmezse giderim artıkinşallah pozitiftir hamilelerin duası kabul olurmuş çok aminnnnn
Çok ilginç gerçekten lh pozitifi görüp hamile olan çok okudum böyle pozitif çıkıp gebelik testi negatif olan ilk kez görüyorum. Ama adetine daha var canım en kesin olanı adet günü ve sonrası yapılanlar belki henüz algılamıyordur düşük diyeedebiyatc C Clasroomteacher @seraysss77 Hayalim kizim @haifa kızlar gebelik testi yaptım negatif görünüyor
@nryyy hesabını mı kapattın ?
Üstteki freely alttaki predictor express yani turuncu olan predictor express
Sağlık ocağı sabahları kan alıyormuş
Allahım isteyen, dileyen herkese zorluğa düşürmeden, en kolayından nasip eylesin sağlıklı, hayırlı bebişler inşallah.Sağlık ocağı sabah 9 buçuğa kadar kan alıyormuş ondan gitmedim regl gelmezse giderim artıkinşallah pozitiftir hamilelerin duası kabul olurmuş çok aminnnnn
AminnnnnnAllahım isteyen, dileyen herkese zorluğa düşürmeden, en kolayından nasip eylesin sağlıklı, hayırlı bebişler inşallah.
Ben süreci sizle geçirdiğim için buranın ayrı bir kıymeti var ben de, sıralı haberler alalım inşallah.
Bekleyeceğim başka çare yok malesefÇok ilginç gerçekten lh pozitifi görüp hamile olan çok okudum böyle pozitif çıkıp gebelik testi negatif olan ilk kez görüyorum. Ama adetine daha var canım en kesin olanı adet günü ve sonrası yapılanlar belki henüz algılamıyordur düşük diye
Hayırla güzel haberler olsun inşallahAminnnnnn
Bekleyeceğim başka çare yok malesef
Aminnnnnn
Bekleyeceğim başka çare yok malesef
Kuzucum bu sefer belki reglin geçince belli olcak bekle kızedebiyatc C Clasroomteacher @seraysss77 Hayalim kizim @haifa kızlar gebelik testi yaptım negatif görünüyor
@nryyy hesabını mı kapattın ?
Üstteki freely alttaki predictor express yani turuncu olan predictor express
Sağlık ocağı sabahları kan alıyormuş
Olsun bunalt aşkım hamile olda yeterki bunalt sen beni her etiketlediginde pozitif görme umuduyla aciyorumKızlar bende ovi deneyeceğim sizi bunaltıyorum ama canım sıkılıyor Napayım@nryyy C Clasroomteacher Hayalim kizim @seraysss77
edebiyatc sen gebelik testi yaptın mı?
Benim 3 gün kalasi 2gun üst üste pik oldu sonra birden söndü ya olabiliyor öyle bazenRegle iki gün kala mantıksız, dur bakalım belki de idrarda çıkmamıştır. İlk önce ka da çıkmıyor mu ne de olsa? En garantisi kan vermek bu yüzden. Belki de hcg henüz idrar testinin anlayamayacağı kadar düşüktür. Doktorlar genelde regl geçtikten birkaç gün sonra yapın diyorlar testi sonuçta
Yaaaa canımsınCanım benim bak senin için şimdi lh testi yaptım bu pik olayına inanıyorum ben. Reglim geçmeden 3 gün önce buna nazaran silikti. Bugün reglim 2 gün geçti bu koyulukta.
İnşallah hepimiz güzel haber veririzOlsun bunalt aşkım hamile olda yeterki bunalt sen beni her etiketlediginde pozitif görme umuduyla aciyorum
seninde mi olmuştu ?Benim 3 gün kalasi 2gun üst üste pik oldu sonra birden söndü ya olabiliyor öyle bazen
Mayısın 5i gibi olacaktım 3 ve 4u pik gördüm hatta o ay işte 40 gün reglim gecikmisti sağlık ocağındaki doktor 2.yumurtlama olmuş demistiİnşallah hepimiz güzel haber veririz
seninde mi olmuştu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?