edebiyatc canım test yaptın mı bugün?
Herkese selam kızlar, test yaptım negatif maalesefKızlar bende ovi deneyeceğim sizi bunaltıyorum ama canım sıkılıyor Napayımnryyy C Clasroomteacher Hayalim kizim S seraysss77
edebiyatc sen gebelik testi yaptın mı?
Hangi marka yapıyorsun ?Herkese selam kızlar, test yaptım negatif maalesef
Çarşambaya kadar regl olmazsam kan vereceğim, bat çarşamba görünüyor
Yaaa canım bence kan ver en kesin bu, şimdi test de yapsan aklın kalacak
Memlekete gelmiştim buradaki sağlık ocağı kan alır mı kiYaaa canım bence kan ver en kesin bu, şimdi test de yapsan aklın kalacak
Prodoctor. İnternetteki yorumları çok iyiydi o yüzden toplu almıştımHangi marka yapıyorsun ?
Bazı testler düşük betaları algılamıyor prodoctor da öyle diye biliyorum aklında bulunsun bebeğim ondan sordumProdoctor. İnternetteki yorumları çok iyiydi o yüzden toplu almıştım
Kan alır bence canım, misafir olarak vs ilgileniyorlar diye biliyorumMemlekete gelmiştim buradaki sağlık ocağı kan alır mı ki
10 mg algılıyormuş buBazı testler düşük betaları algılamıyor prodoctor da öyle diye biliyorum aklında bulunsun bebeğim ondan sordum
Anladım bebek regl olmazsan kan ver bence sendeKan alır bence canım, misafir olarak vs ilgileniyorlar diye biliyorum
10 mg algılıyormuş bu
VerecemAnladım bebek regl olmazsan kan ver bence sende
Benim de perşembe canım sabah benim de negatifti. kan vermek de zor artık sorgulayıp duruyorlar. Geçen ay zorla kan verdim adetim 4 gün geçti dedim halbuki yalandı da işte meraktan :)) daha çok geçmemiş bişey olmaz dedi yapmayacaktı.Herkese selam kızlar, test yaptım negatif maalesef
Çarşambaya kadar regl olmazsam kan vereceğim, bat çarşamba görünüyor
Eczaneleri geziyorum şuanVerecemBekleyelim bakalim birazz
Senin haberini bekliyoruz beybii
E doktor istedi 15. gün kanda çikar dedi deriz olmaz mı öyleBenim de perşembe canım sabah benim de negatifti. kan vermek de zor artık sorgulayıp duruyorlar. Geçen ay zorla kan verdim adetim 4 gün geçti dedim halbuki yalandı da işte meraktan :)) daha çok geçmemiş bişey olmaz dedi yapmayacaktı.
Ben ilaç kullanıyorum ona göre içmeyeceğim dedimE doktor istedi 15. gün kanda çikar dedi deriz olmaz mı öyleDoğru çünkü
awox da öyle mi? bilginiz var mıBazı testler düşük betaları algılamıyor prodoctor da öyle diye biliyorum aklında bulunsun bebeğim ondan sordum
Awox erken beta algılıyor.. kuruma bıraktığını duydum ama yalancı pozitif verdiğini duymadımawox da öyle mi? bilginiz var mı
Yaa o zaman neden pik oluyor acaba? Demek ki ovü testine pek itimat etmemek gerekiyor gebelik için..edebiyatc C Clasroomteacher S seraysss77 Hayalim kizim haifa kızlar gebelik testi yaptım negatif görünüyor
nryyy hesabını mı kapattın ?
Üstteki freely alttaki predictor express yani turuncu olan predictor express
Sağlık ocağı sabahları kan alıyormuş
Valla hiç bilmiyorum şuan kan da veremeyince kalakaldım öyleYaa o zaman neden pik oluyor acaba? Demek ki ovü testine pek itimat etmemek gerekiyor gebelik için..
Yaaaaedebiyatc C Clasroomteacher S seraysss77 Hayalim kizim haifa kızlar gebelik testi yaptım negatif görünüyor
nryyy hesabını mı kapattın ?
Üstteki freely alttaki predictor express yani turuncu olan predictor express
Sağlık ocağı sabahları kan alıyormuş
Valla benim eşim de gaza gelip duruyor gel özelde kan verelim aklımızdan çıksın bu düşünce diye ama ben çarşambayı beklemek istiyorumValla hiç bilmiyorum şuan kan da veremeyince kalakaldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?