Regl düzensizliğin var mı peki benim hiç yok olmadıMayısın 5i gibi olacaktım 3 ve 4u pik gördüm hatta o ay işte 40 gün reglim gecikmisti
Benim mayıs ayında 40 gün gecikti sonra bu ay işte 2 gün önce oldum diğer önceki aylarda 1 bazen 1gun geciyodu o ay geçince işte hastaneye gittim hsg vs baktılar işte ama inşallah senin gebelik icin pik cikiyodurRegl düzensizliğin var mı peki benim hiç yok olmadı
Benim düzensizlik de hiç olmadığı için şaştım kaldım şuanBenim mayıs ayında 40 gün gecikti sonra bu ay işte 2 gün önce oldum diğer önceki aylarda 1 bazen 1gun geciyodu o ay geçince işte hastaneye gittim hsg vs baktılar işte ama inşallah senin gebelik icin pik cikiyodur
Kalbine göre olsun inşallah canım, güzel haberini sen kadar biz de görmeyi gönülden isterizYaaaa canımsıninşallah dediğin gibi olur sabah tekrarlayacağım bakalım bitane ovi kaldı yanımda
Biliyorum zaten hiç kimseye söylemem size söylerim kendi arkadaşlarımdan daha yakınsınızKalbine göre olsun inşallah canım, güzel haberini sen kadar biz de görmeyi gönülden isteriz
Cansın, bu ay senin ayın olsun inşallahBiliyorum zaten hiç kimseye söylemem size söylerim kendi arkadaşlarımdan daha yakınsınız
Benimde öyle oldu 1 gün 7 gün sonra adet oldumHmm benim de öyle ama kahverengiydi ve yoğun şekilde beyaz gelmişti inşallah dilediğimiz gibi olur
Dene aşkım bizede at beraber bakalımKızlar bende ovi deneyeceğim sizi bunaltıyorum ama canım sıkılıyor Napayımnryyy C Clasroomteacher Hayalim kizim S seraysss77
@edebiyatc sen gebelik testi yaptın mı?
Ayy kuzum aynı şeyleri yaşıcaz diye bi şey yok ayy baya belirgin çok heyecanlııı
Tatlım bat ne zamandı ovulasyon testi daha erken gösteriyor gebeliği varsa gebelij testleride 2 güne çizgi görünmeye başlar@edebiyatc C Clasroomteacher S seraysss77Hayalim kizim @haifa kızlar gebelik testi yaptım negatif görünüyor
nryyy hesabını mı kapattın ?
Üstteki freely alttaki predictor express yani turuncu olan predictor express
Sağlık ocağı sabahları kan alıyormuş
Evet yaa öyle görünüyor neden acabaa
Regle 2 gün var 23nde çatlama olmuştu bebemTatlım bat ne zamandı ovulasyon testi daha erken gösteriyor gebeliği varsa gebelij testleride 2 güne çizgi görünmeye başlar
Anlamadım kiEvet yaa öyle görünüyor neden acabaa
harikaa sabırsızlanıyorum senin içinnRegle 2 gün var 23nde çatlama olmuştu bebem
Valla testler negatif olunca umut gittiharikaa sabırsızlanıyorum senin içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?