2 gün kaldı canımEn kötü sabahı bekle canım. Sabredebiliyorsan 1 gün bekle hatta. Adetin ne zamandı, okudum ama unuttum
Evet bende değil diye biliyorum. Early olan erken test ona eminim. Ve bildiğim kadarıyla hassasiyeti en iyi olanı2 gün kaldı canım
Kız bu express erken gebelik değil demişler burda
Ateşin yüksek hala adetine 2 gün var sabredebilirsen gününde yap canım kesin sonuç almış oluruz. Belki şuan çok taze kanda yeni yükseliyor algılamamış olabilir ilk idrarda değildiİşte 2 test yaptım çıkmayınca şimdi kullanmasam mı dedim
Evet bende değil diye biliyorum. Early olan erken test ona eminim. Ve bildiğim kadarıyla hassasiyeti en iyi olanı
Kız ben erken sanıyordum onu yine paralarım boşa gitti çıldırcamAteşin yüksek hala adetine 2 gün var sabredebilirsen gününde yap canım kesin sonuç almış oluruz. Belki şuan çok taze kanda yeni yükseliyor algılamamış olabilir ilk idrarda değildi
Belirtilere hiç güvenim kalmadı kuzum en iyisi gününde test yapmak. Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar ya benimde bat yarın ama baya kasık ve bel ağrım var, akıntı var,bacaklarım ağrıyor,göğüslerim baya sertleşti bunların adet geleceği için olduğunu düşünmek istiyorum ama birazda olsa umudum var gerçi birkaç gün önce eşimin sperm testinin kötü olduğunu öğrendim o sebeple hiç umudumda yok ama bu ay hsg çekildim belki o temizlediği için olmuştur umududa var kafam karman çorman test yapsam mı bilemedim korkuyorum da yine negatifi görücem diye
Kıyamam ya. Olsun early bulmuşsun. Yapabilirsen eğer sabah yap. Hadi bakalım, heyecanlandım bendeKız ben erken sanıyordum onu yine paralarım boşa gitti çıldırcamsabaha saklayabilirsem öyle yapayım early aldım şimdi
Para tuzağı bu testler gerçekten sinir bozucuKız ben erken sanıyordum onu yine paralarım boşa gitti çıldırcamsabaha saklayabilirsem öyle yapayım early aldım şimdi
İkiz mi ay bende ikiz istiyordum ama ilk çocuktan sonra iyi ki olmamış diyorsun ikiz lafta veya görünür de güzel bakımı anne babaya ait olunca çok çooook zor. Bir kere hiç uyku yok sabaha kadar birini uyutursun öteki kalkar ayyy aman Allahım tek çocukla neden kadar zorlandım ikiz isteyene versin ama AllahAşkım sen bugünü değerlendir yarında pik görürsen değerlendirmeye devam et ay inşallah ikiz olur yatüm gebelik isteyenlere ikiz diliyorum ya hamilesin ya 2 yumurtlama oldu aşkım her ikisine de okeyim yeterki döllenme olsun ve şuraya gebeyim diye yazzzz
Para tuzağı bu testler gerçekten sinir bozucuBen express bilmiyorum early iyi diye biliyorum sadece
Tamam bebeklerKıyamam ya. Olsun early bulmuşsun. Yapabilirsen eğer sabah yap. Hadi bakalım, heyecanlandım bende
Aminn canımm aynen öyle en iyisi yarını beklemek hatta hiç gebelik testi yapmadan kan vermek ama insan tutamıyor işte kendiniBelirtilere hiç güvenim kalmadı kuzum en iyisi gününde test yapmak. Allah gönlüne göre versin inşallah
Kesinlikle bende öyleyim kesin hamile sandığımda gebe çıkmadım belirtiler kandırıyor birazAminn canımm aynen öyle en iyisi yarını beklemek hatta hiç gebelik testi yapmadan kan vermek ama insan tutamıyor işte kendini
Güzel haberlerini bekliyorumTamam bebekler
Pik olmasının duzensizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum canim çünkü bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor ama sen bence reglini bekle ogun tekrar test yapBenim düzensizlik de hiç olmadığı için şaştım kaldım şuan
İnşallahhhhhGüzel haberlerini bekliyorum
Bugünü de değerlendireyim o zaman. Eşim annesinde bende annemdeydim akşam oraya geçerim ne yapayımPik olmasının duzensizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum canim çünkü bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor ama sen bence reglini bekle ogun tekrar test yap
Ama şunu düşün 2. Kez yumurtlama oluyorsa regl ileriye atacak o zaman da düzensiz oluyorPik olmasının duzensizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum canim çünkü bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor ama sen bence reglini bekle ogun tekrar test yap
Ayy aşkım sabah yap daha kesin sonuç olsun dualarım seninleKızlar ben duramadım predictor early buldum sizce sabah mı yapayım şimdi mi
Benim çok farklı kuzum sprail benim.duzenimi değiştirdi çıkarınca ondan kaynaklı gecikti senin dediğin gibi 2.yumurtlama dolayı olsaydı 14 gün gecikmesi lazimdi 40gun degilkiAma şunu düşün 2. Kez yumurtlama oluyorsa regl ileriye atacak o zaman da düzensiz oluyor
1 gün bile fark ediyo benim 2 gün önce çıkmayıp 2 gün sonra çıkan testim oldu bekle bence2 gün kaldı canım
Kız bu express erken gebelik değil demişler burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?