Kızlar ya benimde bat yarın ama baya kasık ve bel ağrım var, akıntı var,bacaklarım ağrıyor,göğüslerim baya sertleşti bunların adet geleceği için olduğunu düşünmek istiyorum ama birazda olsa umudum var gerçi birkaç gün önce eşimin sperm testinin kötü olduğunu öğrendim o sebeple hiç umudumda yok ama bu ay hsg çekildim belki o temizlediği için olmuştur umududa var kafam karman çorman test yapsam mı bilemedim korkuyorum da yine negatifi görücem diye

Evet bende değil diye biliyorum. Early olan erken test ona eminim. Ve bildiğim kadarıyla hassasiyeti en iyi olanı
Ateşin yüksek hala adetine 2 gün var sabredebilirsen gününde yap canım kesin sonuç almış oluruz. Belki şuan çok taze kanda yeni yükseliyor algılamamış olabilir ilk idrarda değildi
Kız ben erken sanıyordum onu yine paralarım boşa gitti çıldırcam sabaha saklayabilirsem öyle yapayım early aldım şimdi

Belirtilere hiç güvenim kalmadı kuzum en iyisi gününde test yapmak. Allah gönlüne göre versin inşallah

Kız ben erken sanıyordum onu yine paralarım boşa gitti çıldırcam sabaha saklayabilirsem öyle yapayım early aldım şimdi
Kıyamam ya. Olsun early bulmuşsun. Yapabilirsen eğer sabah yap. Hadi bakalım, heyecanlandım bende

İkiz mi ay bende ikiz istiyordum ama ilk çocuktan sonra iyi ki olmamış diyorsun ikiz lafta veya görünür de güzel bakımı anne babaya ait olunca çok çooook zor. Bir kere hiç uyku yok sabaha kadar birini uyutursun öteki kalkar ayyy aman Allahım tek çocukla neden kadar zorlandım ikiz isteyene versin ama Allah

Aminn canımm aynen öyle en iyisi yarını beklemek hatta hiç gebelik testi yapmadan kan vermek ama insan tutamıyor işte kendini
Kesinlikle bende öyleyim kesin hamile sandığımda gebe çıkmadım belirtiler kandırıyor biraz Hepimiz çok istiyoruz stres yapıyoruz bunlar bile etkiliyor. İnşallah eşinin tedavisi tamamlandığı an hamile kalırsın. Allahtan ümit kesilmez olacağı varsa her türlü olur da tedavi gerekliyse üstümüze düşeni yapmalı sonra Allah’a bırakmalıyız

Pik olmasının duzensizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum canim çünkü bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor ama sen bence reglini bekle ogun tekrar test yap
Ama şunu düşün 2. Kez yumurtlama oluyorsa regl ileriye atacak o zaman da düzensiz oluyor

Ama şunu düşün 2. Kez yumurtlama oluyorsa regl ileriye atacak o zaman da düzensiz oluyor
Benim çok farklı kuzum sprail benim.duzenimi değiştirdi çıkarınca ondan kaynaklı gecikti senin dediğin gibi 2.yumurtlama dolayı olsaydı 14 gün gecikmesi lazimdi 40gun degilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…