İnşaAllah canım. Birde şu pahalı olan test değil bu predictor olan bunu trendyoldan toplu almıştım prodoctorBence de öyle yap canım bir gün daha dayan sonra kan ver inşallah bebek vardır
KesinlikleBu bir işaret
Valla bende goruyorumKızlar ben dayanamadım yaptım testi, bat yarın ama marka prodoctor. O yüzden hiç umut etmek istemiyorum. Çok derinde silik çizgi var ben canlı görüyorum ama burda belli oluyor mu bilmiyorum.
Prodoctora güven olur mu yaValla bende goruyorum
Kaç dakikada cikti ben cokkez yaptım hiç kuruma çıkarmadı banaProdoctora güven olur mu ya
İlk 5 dk da çıktı canım ama adetim yarın gecikirse kan vericem bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumç
Kaç dakikada cikti ben cokkez yaptım hiç kuruma çıkarmadı bana
Ben de aynısını kullabıyorum yorumları çok iyi ve uygun diye almistimİnşaAllah canım. Birde şu pahalı olan test değil bu predictor olan bunu trendyoldan toplu almıştım prodoctor
Ben aç olduğum an mıdem bulanıyor direkEvet niye böyle baya da sağlam yedim şimdi abur cubura gömülcem
Bende gördüm çok yeni olabilirKızlar ben dayanamadım yaptım testi, bat yarın ama marka prodoctor. O yüzden hiç umut etmek istemiyorum. Çok derinde silik çizgi var ben canlı görüyorum ama burda belli oluyor mu bilmiyorum.
Kız kimliğe gerek yokki TC ile giriş yaparsınKızlar bende dayanamadım kan vermeye geldimve ben şapşal kimliğimi eşimde unutmuşum geri eve gidiyorum bu bi işaret regl geçmesini bekliyecegim
Hayır olsun inşallahBen aç olduğum an mıdem bulanıyor direk
Öyle deme canım bi umut bile yetiyor adet olunca her şey diğer aya sarkıyor ben adet olana kadar her şeye rağmen yinede bi umudum vardı amaa maalesef geldi kırmızılarValla canım adet de olsak olalım ya belirsizliğe gelemiyorum ben de hiç. Avox test aldım yarın için hcg 10 a kadar duyarlıymış bakalım onu da deneyeyim
Sordum yapmadılar hatta yanımda askeri kimlik vardı Tc olan foto olan onuda almadılarKız kimliğe gerek yokki TC ile giriş yaparsın
Ay ne kadar saçmalamışlar yaSordum yapmadılar hatta yanımda askeri kimlik vardı Tc olan foto olan onuda almadılar
Bende gördümİlk 5 dk da çıktı canım ama adetim yarın gecikirse kan vericem bu sefer hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Valla anlamadım özele gelmiştim bi ton yol yürüdüm. Kendime kızıyorum şuan bana ders oldu. Bugün de bi ton testlere para verdim yine regl olmazsam gidicem kanaAy ne kadar saçmalamışlar ya
Ne testi yaptırdın ki canımValla anlamadım özele gelmiştim bi ton yol yürüdüm. Kendime kızıyorum şuan bana ders oldu. Bugün de bi ton testlere para verdim yine regl olmazsam gidicem kana
Kız gebelik testlerine yaNe testi yaptırdın ki canım
Bizim buradaki hastaneler kimliksiz almiyo malesef onun gittiği yerde öyle demekkiKız kimliğe gerek yokki TC ile giriş yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?