Allah yardımcınız olsun canım, birilerinin eline bakmak zorunda kalmak çok zor. Umarım her şey gönlünüzce olurAvrupa’da sağlık çöp bir tahlil randevusu için 2 haftaya verdiler gidip özel yaptırdım o bile 5 gün sonra sonıç çıkacak yarın yani tüp bebek yapalım dedik özel o bile yoğunluktan 1 sene kadar randevu vermiyorlar işte bir şekilde çabalıyoruz doktorla görüşeceğiz acil sevk yazarsa onun insafına kaldık erken randevu alabilmek için
Amin canım benim teşekkürler kesinlikle öyle Türkiye nimet bu sağlık konusundaAllah yardımcınız olsun canım, birilerinin eline bakmak zorunda kalmak çok zor. Umarım her şey gönlünüzce olur
Anladım canım Allah yardımcınız olsun tez vakitte inşaAllah hayırlı evlat nasip etsin sanaCanım benim tüp bebek için öncesinde yumurta toplatmam lazım sağlıklı embriyo gelişmezse tur tur döneceğiz aylar sürebiliyor yani 5 gün önce yumurtam çatlamak üzeriydi hemde sağlıklı ve 2 gün sonra çatladı yani yıllar sonra bir şansım güldü ondada rahim duvarım 1 mm çıktı anlayacağın benim için şuan Türkiye’ye gelmekte çözüm değil burada tedaviye başlamam gerek onun içinde çabalıyoruz işte
Teşekkür ederim canım gönlünüzde ne var rabbim size hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallahÜzüldüm canım geçmiş olsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah
Teşekkür ederim canım
Amin amin inşallah hepimize Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin bir an evvelTeşekkür ederim canım gönlünüzde ne var rabbim size hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Sık idrara çıkma belirti canım. Ama sık acıkma falan belirti mi bilmiyorum yani o bende olmamıştı kişiye göre değişebilir belki. Ama idrara sık çıkma belirti. Bende de erken uyuma var ki normalde erken yatmam erken yatıp şimdi bi kalktım uyumuşum diyeKızlar ben de iştah artışı, sık acıkma ve sık idrara çıkma varBunlar belirti midir bilemiyorum. Bir de testten sonra moralim bozulmuş biraz ağlamiştim ondan beridir kafam bir tuhaf baş dönmesi gibi ama bence bu ağlamamla alakalı. Yarım veya bir saatte bir tuvalete gidiyorum yahu fazla su da içmedim bugün
O daha zor tabi canım hayal kırıklığı oluyor çünkü ama böyle de stres oluyor insan bugün çıkmadı yarın çıkar mı diye düşünmekten. Hayırlısı olsun tabi cnım kafada ne olursa olsun demek gerekiyor herhalde ama adet olana kadar diyemiyoruz işte :)Öyle deme canım bi umut bile yetiyor adet olunca her şey diğer aya sarkıyor ben adet olana kadar her şeye rağmen yinede bi umudum vardı amaa maalesef geldi kırmızılar
14 15 pik 16 çatlamış gibi 16 kesin çatlamış da piki bende tam çıkaramadım 14 sabah daha koyu gibi sanki sonra hafif de olsa silikleşmiş gibi görüyor gözlerim :)Kızlar çatlama ne zaman olmuş ben anlamadım yardımcı olur musunuz
Evet ya asla kafamız rahat olamıyor yaniO daha zor tabi canım hayal kırıklığı oluyor çünkü ama böyle de stres oluyor insan bugün çıkmadı yarın çıkar mı diye düşünmekten. Hayırlısı olsun tabi cnım kafada ne olursa olsun demek gerekiyor herhalde ama adet olana kadar diyemiyoruz işte :)
Kekik çayıdün kan verdim beta <2 çıktı maalesef, klomen geciktirmiş reglimi. şimdi regli söksün diye bütün tuşlara basıyorum. varsa önerileriniz alırım
Az önce yaptım negatif adeti bekleyeceğim artık 2 güne kala çıkar bence ya geç yumurtlama olmadı ki ovülasyon da yaptım hatta erken yumurtlamam oldu. Öteki aya kaldı artık benimdeEvet ya asla kafamız rahat olamıyor yani
Hadi inşallahGünaydın kızlarrBende eşimle kendime macun aldım ama tadı çok kötü ya Bir fayda görürsem öneririm sizlerede
İnşallah gerek kalmaz kuzum ya, en kısa zamanda kavuşmuş olalım bebişlerimizeHadi inşallahben ne kendime en fazla 6 ay veriyorum yoksa bir tedaviye başlayacağım artık
Evet yok ama beklemek beni çok yıpratıyor boş testlerİnşallah gerek kalmaz kuzum ya, en kısa zamanda kavuşmuş olalım bebişlerimizeSende bir problem de yok diye biliyorum ama stres faktörü etkiliyor bizi galiba
Siz ne süredir deniyordunuz canımAz önce yaptım negatif adeti bekleyeceğim artık 2 güne kala çıkar bence ya geç yumurtlama olmadı ki ovülasyon da yaptım hatta erken yumurtlamam oldu. Öteki aya kaldı artık benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?