Allah yardımcınız olsun canım, birilerinin eline bakmak zorunda kalmak çok zor. Umarım her şey gönlünüzce olur

Anladım canım Allah yardımcınız olsun tez vakitte inşaAllah hayırlı evlat nasip etsin sana

A aydk aşkımm neler oldu öyle yarın sabah tekrar test yapacak mısın neye karar versin geride kaldımmm

Teşekkür ederim canım gönlünüzde ne var rabbim size hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah hepimize Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin bir an evvel Yavrusunu kucağına sağlıkla alsın dilerim gönülden isteyen herkes

Sık idrara çıkma belirti canım. Ama sık acıkma falan belirti mi bilmiyorum yani o bende olmamıştı kişiye göre değişebilir belki. Ama idrara sık çıkma belirti. Bende de erken uyuma var ki normalde erken yatmam erken yatıp şimdi bi kalktım uyumuşum diye

Kızlar çatlama ne zaman olmuş ben anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2999.webp
    12 KB · Görüntüleme: 26
Öyle deme canım bi umut bile yetiyor adet olunca her şey diğer aya sarkıyor ben adet olana kadar her şeye rağmen yinede bi umudum vardı amaa maalesef geldi kırmızılar
O daha zor tabi canım hayal kırıklığı oluyor çünkü ama böyle de stres oluyor insan bugün çıkmadı yarın çıkar mı diye düşünmekten. Hayırlısı olsun tabi cnım kafada ne olursa olsun demek gerekiyor herhalde ama adet olana kadar diyemiyoruz işte :)

Evet ya asla kafamız rahat olamıyor yani

dün kan verdim beta <2 çıktı maalesef, klomen geciktirmiş reglimi. şimdi regli söksün diye bütün tuşlara basıyorum. varsa önerileriniz alırım

Hadi inşallah ben ne kendime en fazla 6 ay veriyorum yoksa bir tedaviye başlayacağım artık
İnşallah gerek kalmaz kuzum ya, en kısa zamanda kavuşmuş olalım bebişlerimize Sende bir problem de yok diye biliyorum ama stres faktörü etkiliyor bizi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…