Ay ayı tutmuyo canim kimyasal olsaydı kandada cikardi zaten ufak bi deger

Canım mesele tahlil değil oraya gelsem yumurta toplansa tüp bebek in naklini buraya aldırmak yasak e eşimde gelip uzun süre kalamaz malesef tek benim gelmem le de olmuyor anlayacağın saçma sapan bi durumda kaldım sıkıştım

Allah Allah Avrupa'da bu işler neden böyle anlayamadım. Sözde daha gelişmiş değiller mi? İnsan sağlığından önemli ne olabilir ki? Bir sene sonraya randevu nedir
Avrupa’da sağlık çöp bir tahlil randevusu için 2 haftaya verdiler gidip özel yaptırdım o bile 5 gün sonra sonıç çıkacak yarın yani tüp bebek yapalım dedik özel o bile yoğunluktan 1 sene kadar randevu vermiyorlar işte bir şekilde çabalıyoruz doktorla görüşeceğiz acil sevk yazarsa onun insafına kaldık erken randevu alabilmek için

Ben gördüm çizgi var bence hamilesin test dogruysa
Umarım canım ya ama bu sefer beklicem aynı üzüntüyü tekrar tekrar yaşamak istemiyorum bakalım bat yarın ama ben daha sonra kan vericem. Senin tüp bebek konusunada gelirsek hiç bilmediğim için soruyorum erkeğim çok uzun süre bulunması gerekiyor mu ki ya bi sperm vermicek mi sonuç olarak

Canım benim tüp bebek için öncesinde yumurta toplatmam lazım sağlıklı embriyo gelişmezse tur tur döneceğiz aylar sürebiliyor yani 5 gün önce yumurtam çatlamak üzeriydi hemde sağlıklı ve 2 gün sonra çatladı yani yıllar sonra bir şansım güldü ondada rahim duvarım 1 mm çıktı anlayacağın benim için şuan Türkiye’ye gelmekte çözüm değil burada tedaviye başlamam gerek onun içinde çabalıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…