Reglıme daha bı kaç gün var silik çizgi var ikisinde de ama tam ortada beyaz bı çizgi var hep bana denk gelır zaten

Valla şuan anlattıkların bana bi mantıklı geldi. İnşallah durum farklıdır bende

Canım Türkiye ye ne kadar sıklıkla geliyorsun yada geliyormusun? Buraya gelsen bir süre kalsan ne var ne yok herşeyi yaptırsan check up gibi belki bi tedavi planı çıkarılır yada direkt tüp bebeği yaptırırsın

Valla şuan anlattıkların bana bi mantıklı geldi. İnşallah durum farklıdır bende
Belirti var mı peki şu anda sende. Yani bende bi uyku hali var göğüs sızısı var. Şimdi bel ağrısı başladı. Hayır geçen aylarda böyle oluyor muydum onu da hatırlamıyorum şimdi karşılaştırma yapsam:))

Açıkçası 3 gündür belim ağrıyor.. ilk gün bacağıma çok vurmuştu ateş basması var ama hepsi regl öncesi olağan şeyler.. göğüs vs hiç yok. İki gün öncede aşırı uyku hali vardı ama tatildeydim belki orda yorulduğum için olmuştur diye düşünüyorum

Allah Allah Avrupa'da bu işler neden böyle anlayamadım. Sözde daha gelişmiş değiller mi? İnsan sağlığından önemli ne olabilir ki? Bir sene sonraya randevu nedir

Valla canım adet de olsak olalım ya belirsizliğe gelemiyorum ben de hiç. Avox test aldım yarın için hcg 10 a kadar duyarlıymış bakalım onu da deneyeyim

Kızlar ben de iştah artışı, sık acıkma ve sık idrara çıkma var Bunlar belirti midir bilemiyorum. Bir de testten sonra moralim bozulmuş biraz ağlamiştim ondan beridir kafam bir tuhaf baş dönmesi gibi ama bence bu ağlamamla alakalı. Yarım veya bir saatte bir tuvalete gidiyorum yahu fazla su da içmedim bugün

Yesen de hemen acıkıyosun dimi,

Kızlar ben dayanamadım yaptım testi, bat yarın ama marka prodoctor. O yüzden hiç umut etmek istemiyorum. Çok derinde silik çizgi var ben canlı görüyorum ama burda belli oluyor mu bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_1787.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bende dayanamadım kan vermeye geldim ve ben şapşal kimliğimi eşimde unutmuşum geri eve gidiyorum bu bi işaret regl geçmesini bekliyecegim

Kızlar ben dayanamadım yaptım testi, bat yarın ama marka prodoctor. O yüzden hiç umut etmek istemiyorum. Çok derinde silik çizgi var ben canlı görüyorum ama burda belli oluyor mu bilmiyorum.
Ben görüyorum çizgi, prodoctor doğru çıkarıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…