- 18 Aralık 2024
- 343
- 227
- 18
- 27
Valla şuan anlattıkların bana bi mantıklı geldi. İnşallah durum farklıdır bendeYok canım senin için demedim bu oluyormuş bende bilmiyordum da biraz araştırırım böyle yazıyor. Hala umut var neden dersen hcg yeni artmaya başlıyorsa testte çıkmaz. Valla bende ona inanmak istiyorum. Ama genel olarak kadınların yüzde 60 70 inde dpo 11 ve 12 de çıkarmış. İnşallah geç yerleşme olmuştur da hcg düşüktür ne diyelim :)
Canım Türkiye ye ne kadar sıklıkla geliyorsun yada geliyormusun? Buraya gelsen bir süre kalsan ne var ne yok herşeyi yaptırsan check up gibi belki bi tedavi planı çıkarılır yada direkt tüp bebeği yaptırırsınCanimbenim valla bende durumlar bildiğin gibi yarın hormon sonuçları çıkacak sonrasında tekrar randevu alacağız kaç gün sonraya verecekler bilmiyorum Allah’ın belası Avrupa’da sistem berbat böyle neye üzüleceğimi şaşırdım günlerdir berbat haldeydim şuan artık sakinledim çünkü çare değil kendimi kahretsemde nasip diyorum rahim duvarını kalınlaştırmal basit onu hallederim ama tekrar yumurtlama yaşar mıyım bu mucizeyi ona üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor tüp bebek merkezi ile görüştü bir sene sonraya randevu veriyorlar şu yumurtayı alıp donduracak bir allahın kulu bulamadık ona kahroluyorum
Valla canım ben tebrik ediyorum ikiz üçüz annelerini. Allah çok sabır versin onlara. Çok zor gerçekten. Ama Allah gönlüne göre versinAmin dördüzde verebilir bana ben razıyım idmanlıyım
Belirti var mı peki şu anda sende. Yani bende bi uyku hali var göğüs sızısı var. Şimdi bel ağrısı başladı. Hayır geçen aylarda böyle oluyor muydum onu da hatırlamıyorum şimdi karşılaştırma yapsam:))Valla şuan anlattıkların bana bi mantıklı geldi. İnşallah durum farklıdır bende
Açıkçası 3 gündür belim ağrıyor.. ilk gün bacağıma çok vurmuştuBelirti var mı peki şu anda sende. Yani bende bi uyku hali var göğüs sızısı var. Şimdi bel ağrısı başladı. Hayır geçen aylarda böyle oluyor muydum onu da hatırlamıyorum şimdi karşılaştırma yapsam:))
Allah Allah Avrupa'da bu işler neden böyle anlayamadım. Sözde daha gelişmiş değiller mi? İnsan sağlığından önemli ne olabilir ki? Bir sene sonraya randevu nedirCanimbenim valla bende durumlar bildiğin gibi yarın hormon sonuçları çıkacak sonrasında tekrar randevu alacağız kaç gün sonraya verecekler bilmiyorum Allah’ın belası Avrupa’da sistem berbat böyle neye üzüleceğimi şaşırdım günlerdir berbat haldeydim şuan artık sakinledim çünkü çare değil kendimi kahretsemde nasip diyorum rahim duvarını kalınlaştırmal basit onu hallederim ama tekrar yumurtlama yaşar mıyım bu mucizeyi ona üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor tüp bebek merkezi ile görüştü bir sene sonraya randevu veriyorlar şu yumurtayı alıp donduracak bir allahın kulu bulamadık ona kahroluyorum
Valla canım adet de olsak olalım ya belirsizliğe gelemiyorum ben de hiç. Avox test aldım yarın için hcg 10 a kadar duyarlıymış bakalım onu da deneyeyimAçıkçası 3 gündür belim ağrıyor.. ilk gün bacağıma çok vurmuştuateş basması var ama hepsi regl öncesi olağan şeyler.. göğüs vs hiç yok. İki gün öncede aşırı uyku hali vardı ama tatildeydim belki orda yorulduğum için olmuştur diye düşünüyorum
Psikolojik oldu canım her şeyi hissettim resmen mide bulantısı bile yaşadım ama stresten hepsiKoku hassasiyeti fln var mıydı peki
Haber verrrrrValla canım adet de olsak olalım ya belirsizliğe gelemiyorum ben de hiç. Avox test aldım yarın için hcg 10 a kadar duyarlıymış bakalım onu da deneyeyim
Yesen de hemen acıkıyosun dimi,Kızlar ben de iştah artışı, sık acıkma ve sık idrara çıkma varBunlar belirti midir bilemiyorum. Bir de testten sonra moralim bozulmuş biraz ağlamiştim ondan beridir kafam bir tuhaf baş dönmesi gibi ama bence bu ağlamamla alakalı. Yarım veya bir saatte bir tuvalete gidiyorum yahu fazla su da içmedim bugün
Evet niye böyle baya da sağlam yedim şimdi abur cubura gömülcemYesen de hemen acıkıyosun dimi,
Ben görüyorum çizgi, prodoctor doğru çıkarıyor diyorlarKızlar ben dayanamadım yaptım testi, bat yarın ama marka prodoctor. O yüzden hiç umut etmek istemiyorum. Çok derinde silik çizgi var ben canlı görüyorum ama burda belli oluyor mu bilmiyorum.
Bu bir işaretKızlar bende dayanamadım kan vermeye geldimve ben şapşal kimliğimi eşimde unutmuşum geri eve gidiyorum bu bi işaret regl geçmesini bekliyecegim
Bilmiyorum canım yaaa adetim yarın gelmezse kan vericem çünkü sonra çok üzülüyorumBen görüyorum çizgi, prodoctor doğru çıkarıyor diyorlar
Bence de öyle yap canım bir gün daha dayan sonra kan ver inşallah bebek vardırBilmiyorum canım yaaa adetim yarın gelmezse kan vericem çünkü sonra çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?