Hayır öyle bir şey yok canım , adetin ikinci günü bakarlar ki doktor beni özellikle o gün çağırmıştı muayene içinBitince çağırır canım regl iken bakmazlar
Şaşırdım gerçten. Vajinal mauyeneyi yapıyorlar yani regl ikenHayır öyle bir şey yok canım , adetin ikinci günü bakarlar ki doktor beni özellikle o gün çağırmıştı muayene için
Yumurtalıkların çalışma durumu rahim kalınlığı gibi şeylere bu şekilde daha iyi bakılıyor o sebeple adetiyle vajinal muayene yapılıyorAaaaaa beni bitince çağırdılar hep
Evet yapılıyor tabiki neden yapılmasın bizzat yaptırdım yani benŞaşırdım gerçten. Vajinal mauyeneyi yapıyorlar yani regl iken
Yumurtalıkların çalışma durumu rahim kalınlığı gibi şeylere bu şekilde daha iyi bakılıyor o sebeple adetiyle vajinal muayene yapılıyor
Bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederimEvet yapılıyor tabiki neden yapılmasın bizzat yaptırdım yani ben
Yaa bende yumurtlama zamanı gideyim dedim olmazmı öyleEvet yapılıyor tabiki neden yapılmasın bizzat yaptırdım yani ben
Evet devlet hastanesi bana da adetliyken bakmadı ama özeldeki doktorum kesinlikle bu şekilde çocuk için gelen hastalara adetliyken bakmanın daha iyi olduğunu söyledi ki etrafımdaki arkadaşlarım da bu şekilde muyene oldu canımBilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederimMaalesef işte bazı doktorlar baştan saçma iş yapıyor. Benim devlette amh değerime bile bakmadılar burda olmuyor diyip özele yönlendirdiler.
Bana yapmıştı bir şey olmazKızlar şimdi hormon için kan verdim doktor sonuçlar çıkınca gel vajinal muayene yapim dedi ama adetliyim şu an şimdi bilemedim adetliyken yapılır mı ya
yapmayacağım yarın regl günü olmazsam yaparımGünaydınnnn ay bir test daha yapsan
Yumurtlama zamanı da bakabilir yumurta takibi işin ama bebek istemiyle gidildiğinde adetin ikinci günü bakılıyor canım çekinmene gerek yokYaa bende yumurtlama zamanı gideyim dedim olmazmı öyle
Ayy hadi sabah güzel haberler ver bizeBana yapmıştı bir şey olmaz
yapmayacağım yarın regl günü olmazsam yaparım
İnşallah bebek yani regl olursam da çok şaşırırım olmazsam da artıkAyy hadi sabah güzel haberler ver bize
Benim ilk gittiğim muayenede amh bakmıştı doktor ya, ben teklif etmemiştim. Bir de bana dene olmazsa 6 ay sonra gel demişti. 32 yaşındayım ben, 30 yaş üstünü mü 6 ay sonra çağırıyorlar acaba?Evet devlet hastanesi bana da adetliyken bakmadı ama özeldeki doktorum kesinlikle bu şekilde çocuk için gelen hastalara adetliyken bakmanın daha iyi olduğunu söyledi ki etrafımdaki arkadaşlarım da bu şekilde muyene oldu canımamh bende zar zor baktırmıştım
35 diye biliyorum ben 35 yaşa kadar 1 yıl 35 sonrası 6 ayBenim ilk gittiğim muayenede amh bakmıştı doktor ya, ben teklif etmemiştim. Bir de bana dene olmazsa 6 ay sonra gel demişti. 32 yaşındayım ben, 30 yaş üstünü mü 6 ay sonra çağırıyorlar acaba?
İnşallah olmazİnşallah bebek yani regl olursam da çok şaşırırım olmazsam da artık
Doktordan doktora değişiyor o halde35 diye biliyorum ben 35 yaşa kadar 1 yıl 35 sonrası 6 ay
Ya benim amh 3,4 tü 5 ay önce tekrar baktırmama gerek var mı acabaS seraysss77 devlette baktılar bana valla hazır yakalamışsın baksınlar. Amh hiçbir doktor bakmadı gebe kalmışsın zaten diye
Yaa ayy çok utandım şimdiYumurtlama zamanı da bakabilir yumurta takibi işin ama bebek istemiyle gidildiğinde adetin ikinci günü bakılıyor canım çekinmene gerek yok
Bakmayabilir ama hemen düşeceğini düşünmüyorumYa benim amh 3,4 tü 5 ay önce tekrar baktırmama gerek var mı acaba
Dimi yaa bakalım hormon sonuçları nasıl çıkacakBakmayabilir ama hemen düşeceğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?