Yumurtalıkların çalışma durumu rahim kalınlığı gibi şeylere bu şekilde daha iyi bakılıyor o sebeple adetiyle vajinal muayene yapılıyor
Evet yapılıyor tabiki neden yapılmasın bizzat yaptırdım yani ben
Bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim Maalesef işte bazı doktorlar baştan saçma iş yapıyor. Benim devlette amh değerime bile bakmadılar burda olmuyor diyip özele yönlendirdiler.

Bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim Maalesef işte bazı doktorlar baştan saçma iş yapıyor. Benim devlette amh değerime bile bakmadılar burda olmuyor diyip özele yönlendirdiler.
Evet devlet hastanesi bana da adetliyken bakmadı ama özeldeki doktorum kesinlikle bu şekilde çocuk için gelen hastalara adetliyken bakmanın daha iyi olduğunu söyledi ki etrafımdaki arkadaşlarım da bu şekilde muyene oldu canım amh bende zar zor baktırmıştım

Benim ilk gittiğim muayenede amh bakmıştı doktor ya, ben teklif etmemiştim. Bir de bana dene olmazsa 6 ay sonra gel demişti. 32 yaşındayım ben, 30 yaş üstünü mü 6 ay sonra çağırıyorlar acaba?

Benim ilk gittiğim muayenede amh bakmıştı doktor ya, ben teklif etmemiştim. Bir de bana dene olmazsa 6 ay sonra gel demişti. 32 yaşındayım ben, 30 yaş üstünü mü 6 ay sonra çağırıyorlar acaba?
35 diye biliyorum ben 35 yaşa kadar 1 yıl 35 sonrası 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…