Bir yıl diyeceğim neredeyse , bir sürü şey yapıyoruz yeni dahiliyeden geldim sonuç bekliyorum değerlerime baksınlar diye daha ne yapıcam şaşırdım ya adete 9 gün var hiç umudum yok
Daha hiç bir şey belli değil canım benim. İlişkiyide görev haline getirdik isteğimiz yok bu bile sıkıntı yani. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

nryyy sen dahiliyeye troid için mi gidiyorsun iki ay önce de gitmiştin sanki.. bide hormonlara ne zaman baktırdın acaba tekrarlasan mı yavrum

nryyy sen dahiliyeye troid için mi gidiyorsun iki ay önce de gitmiştin sanki.. bide hormonlara ne zaman baktırdın acaba tekrarlasan mı yavrum
Evet aşkım ilaçlar bitti de devam etmem lazım mı yoksa düzeldi mi ona baktırmam 6 ay oldu hormon bakılmalı bir sorun yoktu

Vallahi dedim nasıl veda etmez bize ya nereye gittin ne oldu iyi misin ?
Aşkımm iyiyim ya ayarları kurcalıyordum ben hesabı aktif et pasifleştir varya onu tik atmışım ama farkında değildim ya wpden falan yazdım yardımcı oldular benim şaşkınlık

Aşkımm iyiyim ya ayarları kurcalıyordum ben hesabı aktif et pasifleştir varya onu tik atmışım ama farkında değildim ya wpden falan yazdım yardımcı oldular benim şaşkınlık
İyi sevindim kuşum böyle olmasına aksi üzmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…