- 9 Haziran 2025
- 1.347
- 1.242
- 48
- 27
Daha hiç bir şey belli değil canım benim. İlişkiyide görev haline getirdik isteğimiz yok bu bile sıkıntı yani. İnşallah güzel sonuçlar alırsınBir yıl diyeceğim neredeyse , bir sürü şey yapıyoruz yeni dahiliyeden geldim sonuç bekliyorum değerlerime baksınlar diye daha ne yapıcam şaşırdım ya adete 9 gün var hiç umudum yok
Bugün çıkar mı öğleden sonraDimi yaa bakalım hormon sonuçları nasıl çıkacak
Evet bende öyle biliyorum35 diye biliyorum ben 35 yaşa kadar 1 yıl 35 sonrası 6 ay
Evet aşkım ilaçlar bitti de devam etmem lazım mı yoksa düzeldi mi ona baktırmam 6 ay oldu hormon bakılmalı bir sorun yoktunryyy sen dahiliyeye troid için mi gidiyorsun iki ay önce de gitmiştin sanki.. bide hormonlara ne zaman baktırdın acaba tekrarlasan mı yavrum
Hadi hayırlısı o zaman haber verEvet aşkım ilaçlar bitti de devam etmem lazım mı yoksa düzeldi mi ona baktırmam 6 ay oldu hormon bakılmalı bir sorun yoktu
Kasımda izne gidip geleceğiz o zamana kadar bekliycem olmazsa tekrar gideceğim ben kadın doğuma bir şeyler yapıcam artık dursun bir kaç ay daha diye düşündümHadi hayırlısı o zaman haber ver
Hayıııır gitmedimDerinki ne vefasızmış bir veda etmedi gitti….
Hadiii bekliyoruz inşallah pozitif olurGünaydın kızlar, birazdan test yapıcam yine
Vallahi dedim nasıl veda etmez bize ya nereye gittin ne oldu iyi misin ?Hayıııır gitmedim
Canım ne yaptın tahlil sonuçların çıktı mı ?İyiyim canım sen nasılsınyarın yaptıracağım
Aşkımm iyiyim ya ayarları kurcalıyordum ben hesabı aktif et pasifleştir varya onu tik atmışım ama farkında değildim ya wpden falan yazdım yardımcı oldularVallahi dedim nasıl veda etmez bize ya nereye gittin ne oldu iyi misin ?
Bizimde öyle soğuduk ilişki yaşamaktan ve bu çok kötüDaha hiç bir şey belli değil canım benim. İlişkiyide görev haline getirdik isteğimiz yok bu bile sıkıntı yani. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim 6 ay oldu hormon yeniden vereyim mi 3-4 ay sonra çatlatma iğnesi için gidiyim o zaman mı baktırsamCanım ne yaptın tahlil sonuçların çıktı mı ?
Bencede mantıklıKasımda izne gidip geleceğiz o zamana kadar bekliycem olmazsa tekrar gideceğim ben kadın doğuma bir şeyler yapıcam artık dursun bir kaç ay daha diye düşündüm
İyi sevindim kuşum böyle olmasına aksi üzmüştüAşkımm iyiyim ya ayarları kurcalıyordum ben hesabı aktif et pasifleştir varya onu tik atmışım ama farkında değildim ya wpden falan yazdım yardımcı oldularbenim şaşkınlık
Burayı sizleri seviyorum gerçekten yazınca rahatlıyorum hiç gitmeye niyetim yokİyi sevindim kuşum böyle olmasına aksi üzmüştü
Bi hormon ver yani hormon vermek 2 tüp kana bakıyor Türkiye’de olsam her ay veirridimBenim 6 ay oldu hormon yeniden vereyim mi 3-4 ay sonra çatlatma iğnesi için gidiyim o zaman mı baktırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?