Bi hormon ver yani hormon vermek 2 tüp kana bakıyor Türkiye’de olsam her ay veirridim
Nasıl olayım koşturuyoruz doktor doktor bir acil sevk yazısı için 2 doktorla görüştüm vermedi 3 den randevu aldım hepsini deniyoruzBurayı sizleri seviyorum gerçekten yazınca rahatlıyorum hiç gitmeye niyetim yoksen nasılsın
Sen ilgisizlik görmemişsinsıra bulmak çok zor bir de ilgilenmiyorlar ondan gidesim gelmiyor olmazsa vereyim
Doğru diyorsun baktım talep oluşturdum da adetin ikinci gününe denk getiremiyorum o yüzden dedim balım özele gitmem lazımSen ilgisizlik görmemişsin
İnşallah hallolur bir an önce , Allahdım emeklerimizin karşılığını verir inşallahNasıl olayım koşturuyoruz doktor doktor bir acil sevk yazısı için 2 doktorla görüştüm vermedi 3 den randevu aldım hepsini deniyoruz
Amin canım çok sağol isteyen herkese nasip etsin etsinAh ne güzel canım Allah bağışlasın inşallah tez zaamanda bi kardeş gelir minnoşa
Maalesef negatifHadiii bekliyoruz inşallah pozitif olur
En kötü şeylerden biridir bence bu oyüzden bu ay düşünmeden yapmaya çalışacağım bendeBizimde öyle soğuduk ilişki yaşamaktan ve bu çok kötü
Diğer aya inşallahMaalesef negatif
O da mümkün olmuyor ki yaEn kötü şeylerden biridir bence bu oyüzden bu ay düşünmeden yapmaya çalışacağım bende
İnşallah canım hepimizin yüzü gülsün inşallahİnşallah hallolur bir an önce , Allahdım emeklerimizin karşılığını verir inşallah
Kızlar fantazi yaratsak acabaO da mümkün olmuyor ki yabenim aklım hep bebişte
Ben isteksiz değilim kiKızlar fantazi yaratsak acabaİstekli olmadıkça olmayacak gibi
Çakal bebek için değil yani bir amaç için ikili yaşamak soğuttu bu durum çok yanlış o tutkuyu kaybetmekten korkuyorumEn kötü şeylerden biridir bence bu oyüzden bu ay düşünmeden yapmaya çalışacağım bende
Telefon otomatik yazmış valla olacaktı oÇakal bebek için değil yani bir amaç için ikili yaşamak soğuttu bu durum çok yanlış o tutkuyu kaybetmekten korkuyorum
Ama bence bu elimizde olsa böyle yapmayoz kim ister ki bir amaç için beraber olmayıÇakal bebek için değil yani bir amaç için ikili yaşamak soğuttu bu durum çok yanlış o tutkuyu kaybetmekten korkuyorum
Adetime 9 gün var umudum 0Telefon otomatik yazmış valla olacaktı o
Evet ama işte Buda evliliği etkileyecek diye korkuyor insan ben kendi adıma soğudum ilişkiden meselaAma bence bu elimizde olsa böyle yapmayoz kim ister ki bir amaç için beraber olmayı
Evet haklısınEvet ama işte Buda evliliği etkileyecek diye korkuyor insan ben kendi adıma soğudum ilişkiden mesela
Aşkım bende değilim ama bazen hızlıca yapayım gün kaçmasın üst üste yapınca bıkkınlık gelmişti 5 gün falan yapmadım tam o ara yumurtlamaymış meğerse adetime göreBen isteksiz değilim kibebek olmadıkça çıldırıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?