Yine özele kaldık anlaşılan. Sağol canım benimEvet devlet hastanesi bana da adetliyken bakmadı ama özeldeki doktorum kesinlikle bu şekilde çocuk için gelen hastalara adetliyken bakmanın daha iyi olduğunu söyledi ki etrafımdaki arkadaşlarım da bu şekilde muyene oldu canımamh bende zar zor baktırmıştım
AhahahAşkım bende değilim ama bazen hızlıca yapayım gün kaçmasın üst üste yapınca bıkkınlık gelmişti 5 gün falan yapmadım tam o ara yumurtlamaymış meğerse adetime göre
Var mı güzel haberGünaydın kızlar, birazdan test yapıcam yine
Senin sürecin neydi balım ilk bebek mi olacak nasip olursaYine özele kaldık anlaşılan. Sağol canım benim
Bence regl olursan bi baktırBenim 6 ay oldu hormon yeniden vereyim mi 3-4 ay sonra çatlatma iğnesi için gidiyim o zaman mı baktırsam
Negatif dediVar mı güzel haber
Jajsjsj bende vallahiAhahahay ben halimize hem gülüyorum hem üzülüyorum ya
Eğer o zamana sıra bulabilirsem bir gideyim hormon bozuk olsa ne yapıyor kızlar ? Doğum kontrol hapı kullanmam benBence regl olursan bi baktır
Adetine daha 9 gün var canımın erkenNegatif dedi
Yok canım benim çok şükür Allah sağlıklı uzun Ömür versin 3 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyorduk ama amh değerim düşük. geçen sene haziranda 0.99 çıkmıştı. Bu senede baktıramadım işte. 3-4 ay denedik olmayınca ara verdik. Tüm hormon vs değerlerim çok iyi çıktı. Şimdi folik asite başladım. Ekim kasım gibi tekrar deneyeceğiz. Olmazsa zaten doktor tüp bebek tedavisi dedi ama ben düşünmüyorum. Allah büyükSenin sürecin neydi balım ilk bebek mi olacak nasip olursa
Aa tamamYok aşkım benim değiledebiyatc testi
Maşallah Allahım sizlere bağışlasınYok canım benim çok şükür Allah sağlıklı uzun Ömür versin 3 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyorduk ama amh değerim düşük. geçen sene haziranda 0.99 çıkmıştı. Bu senede baktıramadım işte. 3-4 ay denedik olmayınca ara verdik. Tüm hormon vs değerlerim çok iyi çıktı. Şimdi folik asite başladım. Ekim kasım gibi tekrar deneyeceğiz. Olmazsa zaten doktor tüp bebek tedavisi dedi ama ben düşünmüyorum. Allah büyük
Bi baktır önce ne olduğunu öğren. Hemen onu düşünmeEğer o zamana sıra bulabilirsem bir gideyim hormon bozuk olsa ne yapıyor kızlar ? Doğum kontrol hapı kullanmam ben
Allah isteyen hak eden her aileye nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler. Sizlere de nasip olsunMaşallah Allahım sizlere bağışlasıntez zamanda kardeş olsun inşallah
Devlette denk gelmiyor işte genelde ama bakayım bugün talep oluşturdum 10 güne falan varsa gidip baktırayım bir yoksa bir kaç aya özele giderim hormonlar alt üst olanlar da hamile kalıyor inan ben artık sadece nasip olduğunu düşünüyorumBi baktır önce ne olduğunu öğren. Hemen onu düşünme
Evet canım çıkarmışBugün çıkar mı öğleden sonra
Yok aşkım öğleden sonra çıkıcakmışCanım ne yaptın tahlil sonuçların çıktı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?