Yine özele kaldık anlaşılan. Sağol canım benim

Senin sürecin neydi balım ilk bebek mi olacak nasip olursa
Yok canım benim çok şükür Allah sağlıklı uzun Ömür versin 3 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyorduk ama amh değerim düşük. geçen sene haziranda 0.99 çıkmıştı. Bu senede baktıramadım işte. 3-4 ay denedik olmayınca ara verdik. Tüm hormon vs değerlerim çok iyi çıktı. Şimdi folik asite başladım. Ekim kasım gibi tekrar deneyeceğiz. Olmazsa zaten doktor tüp bebek tedavisi dedi ama ben düşünmüyorum. Allah büyük

edebiyatc çok üzüldüm. Kendimde böyle görmekten korktuğum için yapamıyorum artık. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun güzel haberlere

Maşallah Allahım sizlere bağışlasın tez zamanda kardeş olsun inşallah

Bi baktır önce ne olduğunu öğren. Hemen onu düşünme
Devlette denk gelmiyor işte genelde ama bakayım bugün talep oluşturdum 10 güne falan varsa gidip baktırayım bir yoksa bir kaç aya özele giderim hormonlar alt üst olanlar da hamile kalıyor inan ben artık sadece nasip olduğunu düşünüyorum

Kızlar ilişkiden sonra 10 15 dk kalkmıyorsunuz değil mi bilindik şeyler de ben yine söylemek istedim. Ayakları falan havaya kaldırmıştım ben ilkinde. Birde şunu da söyleyen çok oluyor soğan suyu kürü. Ben gebelik için içmedim ama gebelik düşünmeden önce miyomu küçültüyor diye içmiştim. Sonra gebelik düşündüm. Belki soğan suyu işe yaramıştır bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım var soğan suyu içtim hemen oldu diyen de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…