Benimki geldi negatif maalesef kesinleşti. İnşallah senden güzel haber alırız
Gözünüz aydın olsunİnşaAllah kızlar ama adetim düzenlidir bugün olacağından eminim ayy hamileyim galiba yaaaa
Öteki aya kuşumBenimki geldi negatif maalesef kesinleşti. İnşallah senden güzel haber alırız
Canım benim çok sevindimİnşaAllah kızlar ama adetim düzenlidir bugün olacağından eminim ayy hamileyim galiba yaaaa
Tebrik ederim sağlıkla gelsinKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
AminnnSevgili evren, sana güzel enerjilerimi yolluyorum şu garibin ve buradaki bacılarımın yüzünü güldür 777 ajgshk
Hahahaha Turkcel çok güldümYanliş alarm bu saatte turkcell mesaj atmis
Hakkında hayırlısı olsun tebrik ediyorumKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Gözünüz aydın
Canım benim çok sevindimÇok güzel çok heyecanlı bir şey ya
hayırlısı olsun tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bu ay hsg çekildim ondan ötürü umutluydum onun sonrasında eşimin sperm sonuçlarının ve ultrasonunun kötü gelmesiyle umudum bitmişti çünkü doğal yoldan zor olur dediler o sebeple şimdi şoktayım ama herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinTebrik ederim sağlıkla gelsin
Yaa gözün aydın bebeğim bence gayet iyii değerin güle güle büyütKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Bize umut oldun bebeğimmÇok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bu ay hsg çekildim ondan ötürü umutluydum onun sonrasında eşimin sperm sonuçlarının ve ultrasonunun kötü gelmesiyle umudum bitmişti çünkü doğal yoldan zor olur dediler o sebeple şimdi şoktayım ama herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yaa gözün aydın bebeğim bence gayet iyii değerin güle güle büyüt
Çok teşekkür ederim canım bacımm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaAllah 48 saat sonra tekrar test vereceğim eğer güzel ilerlemişse ve ben pozitifi görmüşsem sizlerinde kısa sürede göreceğine inanıyorumBize umut oldun bebeğimm
Ozaman benim içinde umut varÇok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun bu ay hsg çekildim ondan ötürü umutluydum onun sonrasında eşimin sperm sonuçlarının ve ultrasonunun kötü gelmesiyle umudum bitmişti çünkü doğal yoldan zor olur dediler o sebeple şimdi şoktayım ama herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle canım tabiiki de var çünkü ikimizinde süreci bu ay aynı ilerlediOzaman benim içinde umut var
Ayy inşallah canım.bu ay okadar karamsardimki hatta az önce eşime dedimki bak ilk defa bu ay test yapmadım çünkü olmuycagini biliyorum demistimAynen öyle canım tabiiki de var çünkü ikimizinde süreci bu ay aynı ilerledi
Allah sana da nasip etsin güzel kalplimAyy inşallah canım.bu ay okadar karamsardimki hatta az önce eşime dedimki bak ilk defa bu ay test yapmadım çünkü olmuycagini biliyorum demistimama sen varya sen vallahi şuan sana sarılasım geldi
Hepimize bitanem insallahAllah sana da nasip etsin güzel kalplim
Peki belirtilerin neydi canimAynen öyle canım tabiiki de var çünkü ikimizinde süreci bu ay aynı ilerledi
Hepsi güzel peolaktin muhtemelen bir tık yüksek ama çok değil yani çok çok az kuzumKızlar
Fsh 7.6
E2 31.70
Tsh 1.89
Lh 3.8
Prolaktin 19.6
Bende sana sarılıyorum bacımmAyy inşallah canım.bu ay okadar karamsardimki hatta az önce eşime dedimki bak ilk defa bu ay test yapmadım çünkü olmuycagini biliyorum demistimama sen varya sen vallahi şuan sana sarılasım geldi
Peki belirtilerin neydi canim
Tebrik ederimBende sana sarılıyorum bacımmaslında en belirgin belirti kasık dolgunluğu ve ağrısı oldu bide bacaklarım ağrıdı. Şuanda da akıntı var. Ama mesela geçen ay neredeyse 10 tane belirti sayardım ama negatifti bu ay o kadar belirti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?