Gözün aydın canım hayırla gelsin hiç endişe etmeyin yükselecektir gün günKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Hayır canım bat gününe göre hiçte düşük değil ben iki gebeliği mi de gecikmenin 5. günü öğrenmiştim biri 160 diğeri 180 lerdeydi her gün iki kat arttığını düşününce bat günü test yapsaymışım bile koca bi negatif görürmüşüm yani iyiki de gecikmeyi beklemişim o zaman yani için rahat olsun canım sağlıkla gelsinKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Gözün aydın canım hayırla gelsin hiç endişe etmeyin yükselecektir gün gün
Çok teşekkür ederim bacılarımm bakalım 48 saat sonra birdaha kan vericemHayır canım bat gününe göre hiçte düşük değil ben iki gebeliği mi de gecikmenin 5. günü öğrenmiştim biri 160 diğeri 180 lerdeydi her gün iki kat arttığını düşününce bat günü test yapsaymışım bile koca bi negatif görürmüşüm yani iyiki de gecikmeyi beklemişim o zaman yani için rahat olsun canım sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim canım inşallah bat günüme 5 gün var ama içimde en ufak bi hamilelik hissi bile yok o kadar alışmışım ki artık her ay negatif görmeyeÇok teşekkür ederim bacılarımm bakalım 48 saat sonra birdaha kan vericemAllah sizlerede en kısa zamanda güzel haberleri almayı nasip etsin inşaAllah
Ay aşkım o 30 du en son bunada şükürHepsi güzel peolaktin muhtemelen bir tık yüksek ama çok değil yani çok çok az kuzum
Aşkım ya 2 3 güne biri geç yumurtalama zamanı her gün ilişki olmasına rağmen olmuyor 2 3 güne bir olsa sanki ihtimal düşecekmil gibi geliyor bana ama bende bu ay ovulasyon yapmayı düşünmüyorumKızlar ya neden ovu testi yapıp boşu boşuna strese giriyorsunuz? Bizler evli çiftleriz aktif cinsel hayatımız var zaten her 2-3 günde bir ilişkiye girsen yetiyor zaten denk geliyor yumurtlamaya. Pikti çatlamaydı derken daha çok strese giriyoruz. Bir de naçizane tavsiyem eşlerinize yumurtlama olduğu söylemeyin kendiniz istiyormuş gibi siz ona yaklaşın. Onlara söyleyince bizden daha çok strese giriyorlar bu da spermi etkiliyor haliyle
Geç değil aşkım aslında her gün ilişki belki de sprem kalitesini düşürüyordur ben iki aydır yapmıyorum artık ovulasyon testi her gün ilişki de çok yorucu iki güne bir yeterli doktorum da öyle demişti bana , bu testler iyice bozuyor her şeyi sürekli her gün bunu düşünmek bunu yapmak beni daha çok stres yapıyorAşkım ya 2 3 güne biri geç yumurtalama zamanı her gün ilişki olmasına rağmen olmuyor 2 3 güne bir olsa sanki ihtimal düşecekmil gibi geliyor bana ama bende bu ay ovulasyon yapmayı düşünmüyorum
Aynen kesinlikle katılıyorum sana orda pik göründe daha dün ilişki olsa bile bugünde olmalı diye strese giriyorumGeç değil aşkım aslında her gün ilişki belki de sprem kalitesini düşürüyordur ben iki aydır yapmıyorum artık ovulasyon testi her gün ilişki de çok yorucu iki güne bir yeterli doktorum da öyle demişti bana , bu testler iyice bozuyor her şeyi sürekli her gün bunu düşünmek bunu yapmak beni daha çok stres yapıyor
Ve buna asla gerek yok yani çünkü sprem zaten yaşamaya devam ediyor orda , bu da bebek düşüncesini kafadan atmadığımız için bir türlü olmuyorAynen kesinlikle katılıyorum sana orda pik göründe daha dün ilişki olsa bile bugünde olmalı diye strese giriyorum
Aynen ya bi rahatlasa kafamız geçrekten olucakVe buna asla gerek yok yani çünkü sprem zaten yaşamaya devam ediyor orda , bu da bebek düşüncesini kafadan atmadığımız için bir türlü olmuyor
Eşim bugün gitti canim varikosel var ama çok hafif demis sperme o anlık oyle çıkabilir bazen demiş tekrar sperm testi istedi onu ver yine böyle çıkarsa ozaman ameliyatmi ilacı konuşalım demişSize ilac verdiler mi peki canim
Tez zamanda olsun artık gerçekten çünkü akıl sağlığım iyi değilAynen ya bi rahatlasa kafamız geçrekten olucak
Aynen pikle onla bunla alakalı değil biz kafamıza taktığımız için hormonlar yukseliyo kafamızdan atsak yetecekVe buna asla gerek yok yani çünkü sprem zaten yaşamaya devam ediyor orda , bu da bebek düşüncesini kafadan atmadığımız için bir türlü olmuyor
Kesinlikle nasibimiz ne zamansa o zamanEsımde göründü ondada problem çıkmadı demekki zamanını bekliyor
Nasıl atıcam ah bir bilsemAynen pikle onla bunla alakalı değil biz kafamıza taktığımız için hormonlar yukseliyo kafamızdan atsak yetecek
İşte öyle düşündüğümüz için olmuyor aksine hergün olunca sperm kalitesi düşüyor. 2-3 günde bir olunca hem sperm kalitesi daha iyi oluyor hem de içerde daha uzun süre canlı kalabiliyor. Hem çoğumuz yumurtlama ne zaman az çok biliyoruz tahminen o hafta günaşırı deneyip kalan zamanlar biraz daha esnek olabilir. Bende bu ay almayı düşünüyordum ama baktım herkeste stres yapıyor vazgeçtimAşkım ya 2 3 güne biri geç yumurtalama zamanı her gün ilişki olmasına rağmen olmuyor 2 3 güne bir olsa sanki ihtimal düşecekmil gibi geliyor bana ama bende bu ay ovulasyon yapmayı düşünmüyorum
ayyy kesinlikle etkiliyor ama söylemek zorunda kalıyoruz bazen. Hadi kalk yapalım şeklinde olmuyor bu işler istek arzu o anki psikoloji de önemli bazen ben bile çok yorgun oluyorum ilişki bana zulüm gibi geliyor. Erkek için de aynısı.Kızlar ya neden ovu testi yapıp boşu boşuna strese giriyorsunuz? Bizler evli çiftleriz aktif cinsel hayatımız var zaten her 2-3 günde bir ilişkiye girsen yetiyor zaten denk geliyor yumurtlamaya. Pikti çatlamaydı derken daha çok strese giriyoruz. Bir de naçizane tavsiyem eşlerinize yumurtlama olduğu söylemeyin kendiniz istiyormuş gibi siz ona yaklaşın. Onlara söyleyince bizden daha çok strese giriyorlar bu da spermi etkiliyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?