Ya ovulasyon gerçekten strese sokuyor o piki görüyorum ya hayydi tut kolundan yatağaa bi an önce olsun bitsin oluyor sonra çatlama görüyorum aman zaman kaybetmeyelim haydi koşş

Evet o zaman ovüden devam mecbur haklisin canım.
Yaa benim eşim şimdi tutturdu hadi gel şimdi kan verelim neyse ne görmüş oluruz diyor

Kiz iki günde bir ilişkiye girip ovü yapmasam mi diyorum ben de bilemedim Ovü yaparsam kafaya takarim gibiii
Bende yapmayı düşünmüyorum artık ya kafam daha rahat olur yok 2 saat bi şey içme test yap yok pik çıkarsa hemen ilişki stres oluyorum yani çatlama oluyor gün sayma başlıyo bu sefer ovulasyon testleriyle kafadan bu düşünce mümkün değil gitmiyor

Ateş de düşmedi hiç bilmiyorum

Yarın ve sonraki gün düşer belki bakacağım bakalım ateş muhabbeti geçen ay tutmuştu
Ateş düşmemesi umut verici
Adet günü de düşebiliyor ama bazen adet günü hala yüksekse umutlu
Ateş doğru şartlarda ölçülürse yanıltma ihtimali çok düşük özellikle yumurtlama konusunda

Bilmiyorum ki yaa aslında umudum da kalmadı bu sabahtan sonra.. Bat yarın ama bugün 14. gün varsa vardır. Reglim belki geç gelir boşa umutlanmayalım. Kafam karışık Siz bacılarıma danışmak istedim
Bencede ver canım belkide eşinin içine doğdu bende gidicem 1 saat sonra hadi beraber verelim kanı

Bencede ver canım belkide eşinin içine doğdu bende gidicem 1 saat sonra hadi beraber verelim kanı
Ayyy öyle bir şey dedin ki reddetmek imkansız oldu İçine doğduğundan değil bizimkisi, bir an önce neyse onu görmek istediğimiz için ama mantikli bir yandan Sen neden kan vericen kiz nerden esti yani

Hayıt macunu da almıştım ben ilk kullandığımda sinidirim sorunu yaşadım bıraktım onu ama bu ayda gebelik oluşmazda önümüzdeki ay kullanıcam tekrar hayırlı çok faydası var onunda
Ay valla bende bu ay deneyeceğim tadı çok kötü ama baya para verdim kullanacağım mecbur yumurtlamaya kadar

Ayyy öyle bir şey dedin ki reddetmek imkansız oldu İçine doğduğundan değil bizimkisi, bir an önce neyse onu görmek istediğimiz için ama mantikli bir yandan Sen neden kan vericen kiz nerden esti yani
Sahi sende silik çizgi vardıı yaa kafam gitmiş Çok heyecanlı

Evet o zaman ovüden devam mecbur haklisin canım.
Yaa benim eşim şimdi tutturdu hadi gel şimdi kan verelim neyse ne görmüş oluruz diyor
benimki de bir sonraki yumurta ne zaman çatlıyor şimdi diye dalgaya alıyor bazen
Ya ovulasyon gerçekten strese sokuyor o piki görüyorum ya hayydi tut kolundan yatağaa bi an önce olsun bitsin oluyor sonra çatlama görüyorum aman zaman kaybetmeyelim haydi koşş
haha aynen ben en çok şeyde stres yapıyorum gün aşırı yaptık diyelim bugün oldu yarın yumurta pik yaptı yarın olacak sonraki gün çatladı o gün olacak. Eee nerede kaldı gün aşırılık 3 gün üst üste oldu o benim kafamı çok karıştırıyor ya

Hahahahaa bosver sorana keyfımız ne zaman isterse o zaman yapcaz diyorum,

Hahaha benım koca artık günleri öğrenmiş kaçıyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…