- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ya ovulasyon gerçekten strese sokuyor o piki görüyorum ya hayydi tut kolundan yatağaa bi an önce olsun bitsin oluyorYa zaten ovülasyon bende ilişkiyi görev icabı gibi bişey haline getiriyor yumurtam çatlamış bende ilk anlamadım çatladığını, adam balkonda oturuyor kahve içiyor hadi yürüüüü ne kahvesi diye gittim yanına saatim geçiyor diyorum hahahahahama ovülasyon da bi bakıma iyi canım 9. Gün yumurtam çatladı ovülasyon olmasa ben 11. Gün çatlar diye belki o gün değerlendirmezdim hoş böyle de negatif çıktı da
Evet o zaman ovüden devam mecbur haklisin canım.Ya zaten ovülasyon bende ilişkiyi görev icabı gibi bişey haline getiriyor yumurtam çatlamış bende ilk anlamadım çatladığını, adam balkonda oturuyor kahve içiyor hadi yürüüüü ne kahvesi diye gittim yanına saatim geçiyor diyorum hahahahahama ovülasyon da bi bakıma iyi canım 9. Gün yumurtam çatladı ovülasyon olmasa ben 11. Gün çatlar diye belki o gün değerlendirmezdim hoş böyle de negatif çıktı da
Bende yapmayı düşünmüyorum artık ya kafam daha rahat olur yok 2 saat bi şey içme test yap yok pik çıkarsa hemen ilişki stres oluyorum yani çatlama oluyor gün sayma başlıyo bu sefer ovulasyon testleriyle kafadan bu düşünce mümkün değil gitmiyorKiz iki günde bir ilişkiye girip ovü yapmasam mi diyorum ben de bilemedimOvü yaparsam kafaya takarim gibiii
Ateş de düşmedi hiç bilmiyorum
Ateş düşmemesi umut vericiYarın ve sonraki gün düşer belki bakacağım bakalım ateş muhabbeti geçen ay tutmuştu
Bencede ver bi aşkım kafan rahat olurEvet o zaman ovüden devam mecbur haklisin canım.
Yaa benim eşim şimdi tutturdu hadi gel şimdi kan verelim neyse ne görmüş oluruz diyor
Bilmiyorum ki yaa aslında umudum da kalmadı bu sabahtan sonra.. Bat yarın ama bugün 14. gün varsa vardır. Reglim belki geç gelir boşa umutlanmayalım. Kafam karışıkBencede ver bi aşkım kafan rahat olur
Regl gelene kadar umut var kuşum bence eşinde diyosa kan verBilmiyorum ki yaa aslında umudum da kalmadı bu sabahtan sonra.. Bat yarın ama bugün 14. gün varsa vardır. Reglim belki geç gelir boşa umutlanmayalım. Kafam karışıkSiz bacılarıma danışmak istedim
Bencede ver canım belkide eşinin içine doğduBilmiyorum ki yaa aslında umudum da kalmadı bu sabahtan sonra.. Bat yarın ama bugün 14. gün varsa vardır. Reglim belki geç gelir boşa umutlanmayalım. Kafam karışıkSiz bacılarıma danışmak istedim
Ayyy öyle bir şey dedin ki reddetmek imkansız olduBencede ver canım belkide eşinin içine doğdubende gidicem 1 saat sonra hadi beraber verelim kanı
Sende bir problem tok sanırım eşinde göründü mü doktora? Yaşında gençmiş daha şeninde bende 28 olacağım :)10 ay oldu canım 27 yasıma giricem eylulde
Ay valla bende bu ay deneyeceğim tadı çok kötü ama baya para verdim kullanacağım mecbur yumurtlamaya kadarHayıt macunu da almıştım ben ilk kullandığımda sinidirim sorunu yaşadım bıraktım onu ama bu ayda gebelik oluşmazda önümüzdeki ay kullanıcam tekrar hayırlı çok faydası var onunda
Ayyy öyle bir şey dedin ki reddetmek imkansız olduİçine doğduğundan değil bizimkisi, bir an önce neyse onu görmek istediğimiz için ama mantikli bir yandan Sen neden kan vericen kiz nerden esti yani
Sahi sende silik çizgi vardıı yaa kafam gitmişBencede ver canım belkide eşinin içine doğdubende gidicem 1 saat sonra hadi beraber verelim kanı
Evet canımm bende vereyim şu belirsizlikten kurtulayım dedim gidicem biraz sonra haber bekliyoruz sendendeSahi sende silik çizgi vardıı yaa kafam gitmişÇok heyecanlı
benimki de bir sonraki yumurta ne zaman çatlıyor şimdi diye dalgaya alıyor bazenEvet o zaman ovüden devam mecbur haklisin canım.
Yaa benim eşim şimdi tutturdu hadi gel şimdi kan verelim neyse ne görmüş oluruz diyor
haha aynen ben en çok şeyde stres yapıyorum gün aşırı yaptık diyelim bugün oldu yarın yumurta pik yaptı yarın olacak sonraki gün çatladı o gün olacak. Eee nerede kaldı gün aşırılık 3 gün üst üste olduYa ovulasyon gerçekten strese sokuyor o piki görüyorum ya hayydi tut kolundan yatağaa bi an önce olsun bitsin oluyorsonra çatlama görüyorum aman zaman kaybetmeyelim haydi koşş
Hahahahaa bosver sorana keyfımız ne zaman isterse o zaman yapcaz diyorum,Bugün arkadaşımla görüştüm ben çocuk çalışmalarına başladığımda arkadaşım 4 aylık hamileydi ay ne güzel beraber hamiş hamiş takılırız diyoduk kız doğurdu çocuğu 2 aylık etti ben daha hamile kalacamay gerçekten ağlanacak halime gülüyorum sinirden hep
Hahaha benım koca artık günleri öğrenmiş kaçıyor bendenYa zaten ovülasyon bende ilişkiyi görev icabı gibi bişey haline getiriyor yumurtam çatlamış bende ilk anlamadım çatladığını, adam balkonda oturuyor kahve içiyor hadi yürüüüü ne kahvesi diye gittim yanına saatim geçiyor diyorum hahahahahama ovülasyon da bi bakıma iyi canım 9. Gün yumurtam çatladı ovülasyon olmasa ben 11. Gün çatlar diye belki o gün değerlendirmezdim hoş böyle de negatif çıktı da
Esımde göründü ondada problem çıkmadı demekki zamanını bekliyorSende bir problem tok sanırım eşinde göründü mü doktora? Yaşında gençmiş daha şeninde bende 28 olacağım :)
Vazgeçmezsek yazarim zatenEvet canımm bende vereyim şu belirsizlikten kurtulayım dedim gidicem biraz sonra haber bekliyoruz sendende
Güzel haberlerle gel inşallahEvet canımm bende vereyim şu belirsizlikten kurtulayım dedim gidicem biraz sonra haber bekliyoruz sendende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?