Yumurtlamadan sonra takip yapıyorum aslında. Ama testler negatif anlam veremedimAteş düşmemesi umut verici
Adet günü de düşebiliyor ama bazen adet günü hala yüksekse umutlu
Ateş doğru şartlarda ölçülürse yanıltma ihtimali çok düşük özellikle yumurtlama konusunda
Yumurtlamadan sonra takip yapıyorum aslında. Ama testler negatif anlam veremedim
2 gün kala düşmüştü geçen ay .. bakalım umut kalmadı da predictor negatif verinceİnşAllah pozitife döner hayırlısıyla bazen adetin ilk günü ya da ilk gün lekelenme olup kanamanın başladğı gün düşebiliyor kişiden kişiye değişen bir durum
Benim genelde 2 3 gün kala düşüyor
yarın bat günün galiba ateş düşmezse çok iyi
Evet ya benimde sanki üst üste yapınca tutmabenimki de bir sonraki yumurta ne zaman çatlıyor şimdi diye dalgaya alıyor bazen
haha aynen ben en çok şeyde stres yapıyorum gün aşırı yaptık diyelim bugün oldu yarın yumurta pik yaptı yarın olacak sonraki gün çatladı o gün olacak. Eee nerede kaldı gün aşırılık 3 gün üst üste olduo benim kafamı çok karıştırıyor ya
aynen ya o kısım gerçekten çok karmaşıkbenimki de bir sonraki yumurta ne zaman çatlıyor şimdi diye dalgaya alıyor bazen
haha aynen ben en çok şeyde stres yapıyorum gün aşırı yaptık diyelim bugün oldu yarın yumurta pik yaptı yarın olacak sonraki gün çatladı o gün olacak. Eee nerede kaldı gün aşırılık 3 gün üst üste olduo benim kafamı çok karıştırıyor ya
Sus kız düşünme öyle insallah guzel olur evrene güzel enerjı yolla gençler ne diyordu 777 mıydı neydıValla kızlar kan verdim 1 saate belli olur dediler birazdan adet olurum kesin
Sus kız düşünme öyle insallah guzel olur evrene güzel enerjı yolla gençler ne diyordu 777 mıydı neydı
Bende verdim kuzum 22:30 da dananın kuyruğu kopacak
Bana da şimdi sms geldi, benim dananın kuyruğu şimdi kopacak daha bakmadimBende verdim kuzum 22:30 da dananın kuyruğu kopacak
Yanliş alarm bu saatte turkcell mesaj atmisBana da şimdi sms geldi, benim dananın kuyruğu şimdi kopacak daha bakmadim
Benim kan verdiğim hastane elden sonuç veriyormuş yaa onu bekliyoruz bide eşim kağıdı alıcak ama bakmıcak söz verdi arabada beraber bakıcazBana da şimdi sms geldi, benim dananın kuyruğu şimdi kopacak daha bakmadim
Benimki geldi negatif maalesef kesinleşti. İnşallah senden güzel haber alırızBenim kan verdiğim hastane elden sonuç veriyormuş yaa onu bekliyoruz bide eşim kağıdı alıcak ama bakmıcak söz verdi arabada beraber bakıcaz
O pozitifleri göreceğiz inanıyorumBenimki geldi negatif maalesef kesinleşti. İnşallah senden güzel haber alırız
Çok şükür güzel bir haberKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Canım ovu testi kullanmadigin için yarın bat günün olduğuna emin olma belki de 2 gun var olumsuz düşünme tebriklerrrrKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Çok şükür güzel bir haberEndişelenme canım yarın tekrar ver çok sevindim inşallah kucağına almak nasip olsun
İnşaAllah kızlar ama adetim düzenlidir bugün olacağından eminim ayy hamileyim galiba yaaaaCanım ovu testi kullanmadigin için yarın bat günün olduğuna emin olma belki de 2 gun var olumsuz düşünme tebriklerrrr
Yaaa gözün aydin canim çok güzel bi haber buKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?