Mecbur öyle bekleyecem hastene yakın da aslında yine kanda negatif çıkarsa diye gitmek istemiyorum
Evet insan korkuyor artık üzülmekten ya bilmiyorum sizdede öylemi ama gerçekten ben hayat enerjimi yitirdim kızlar tam anlamıyla mutlu hissedemiyorum kendimi hep bi yanım eksik gibi içini kemiren bi his var ve beni hiç rahat bırakmıyor

Ben dün test yaptım negatifti. Bugün regl daha gelmedi ağrım da az anlamadım. Ateş takibi yapıyordum 36.6 ya düştü.. sen ?
Ateş takibi yapmıyorum ama her hangi bir adet ağrısı sızı yok dün gece adet olacak mışım gibi ağrı vardı sonra kayboldu oda sadece belim ağrıyor

Niye kızz yumurtlama gününe denk gelmesi iyi değilmi
Kiz istiyoruz ya biz yumurtlama yapınca erkek spermler hızlı olduğu için daha hızlı hareket edip yumurtlayi dolmuyor kız daha yavaş hareketli ve daha sağlam oluyomus yumurtlamadan en az 2 gün öncesi yapıp bırakmak gerekiyomus

Hmm karartma içini öyle ya Allah'a güven sadece ona elbet verir rabbim geciktiriyor sa güzelleştiriyordur

Benim 11 günde negatifti çizgi de baya belirgin bence iğne etkisi değil

Aşkım 13. Güne kadar bekleyin diyorlar ama emin değilim tabi burda okuduklarım

Aaa gerçektenmi ay ben şokkı
Ben uzun zamandır araştırıyorum zaten en son hsg çekinirken bayan doktordu kaç çocuğun var dedi 2 oğlum var dedim bunun arkasına 1 kız iyi gider dedi ona sordum böyle bisey varmi dedim evet yumurtanın takip et pik olmadan en son 1 gün önce ilişkiyi bırak dedi bakalim deneyip gorecegiz

Ayyy canim çizgi çok güzel gozukuyo inşallah iğne etkisi değildir ama benim bildiğim 9.gune kadar iğne etki ediyo reglini bekle tekrar test yap sonra kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…