- 9 Haziran 2025
- 1.320
- 1.197
- 48
- 27
Ay ilk geceden yapsam benimde kesin tutardı istemeyinceHiç sorma millet ilk geceden hamile kalıyo
İstemesek zaten o kesin tutardiAy ilk geceden yapsam benimde kesin tutardı istemeyince
Elimizden geleni yapacağız gerisine aminBencede doğru adet bitsin gün aşırı ilişki sonra ayakları havaya dikme bi 15 dk yataktan kalkmama gerisi aminen azından ilk 11 gün test yapmayın gerçekten genel olarak 11 ve 12. gün varsa çıkar yüzde 70 inde varsa çıkarmış zaten. Geç döllenme olur falan o kadarını bilemem tabi de. Bekleyeceğiz artık :)
Ben regl oldum 1 hafta sonra düğünüm oldu 1 hafta sonrada bebek tutmuş doktor gününe kadar söylemişti tuttuğu günüAy ilk geceden yapsam benimde kesin tutardı istemeyince
Kız ben o ayak dikme olayınıda saçma buluyorum spermler cok hızlı zatenBencede doğru adet bitsin gün aşırı ilişki sonra ayakları havaya dikme bi 15 dk yataktan kalkmama gerisi aminen azından ilk 11 gün test yapmayın gerçekten genel olarak 11 ve 12. gün varsa çıkar yüzde 70 inde varsa çıkarmış zaten. Geç döllenme olur falan o kadarını bilemem tabi de. Bekleyeceğiz artık :)
Hayırlısı olsun bebiş düzenli adet güzel bir şey. Yarın gecikme olacak heralde kan verirsin dediğin gibi idrarda geç yükselebilir belkiO zaman benim geç döllenme olayı yok. 25 26 günde regl olurum yumurtlama da düzenli. 23ünde çatlama gördüm .. bende Chatgpt ye sorunca geç yerleşme ihtimali olabilir dedi.. neyse regl gelmezse yarın kan veririm artık yetti canıma
Evet benim iki oğlumda geç döllenme doktor kontrolünde 2 hafta geriden geliyo diyorlardı geç döllenme deyince de tmm diyorlardı geç döllenme işte regle yakın yumurtlama olduğu için arada öyle fark oluyoElimizden geleni yapacağız gerisine aminDüzenli adet gören biri için bence geç döllenme durumu olmaz benim gibi döngüsü değişen ve pcoslarda falan olur anca
Düğün sabahında regl oldumBen regl oldum 1 hafta sonra düğünüm oldu 1 hafta sonrada bebek tutmuş doktor gününe kadar söylemişti tuttuğu günüsimdide uğraşıp duruyoruz yok yumurtlama yok çatlama yine yok istemeyip korunmasaydim kesin tutardi
Evet yarın olmazsam giderim artık amanHayırlısı olsun bebiş düzenli adet güzel bir şey. Yarın gecikme olacak heralde kan verirsin dediğin gibi idrarda geç yükselebilir belki
Ben ilk gece küstüm kocamlaAy ilk geceden yapsam benimde kesin tutardı istemeyince
Tam zamanında yapmışsınız bacımBen regl oldum 1 hafta sonra düğünüm oldu 1 hafta sonrada bebek tutmuş doktor gününe kadar söylemişti tuttuğu günüsimdide uğraşıp duruyoruz yok yumurtlama yok çatlama yine yok istemeyip korunmasaydim kesin tutardi
Adamın zaten beynine kan damlamistir regli görünce 2.darbeyide sen vurmussunDüğün sabahında regl oldumüstelik düğün gecesı eşimle küstüm
İstiyorduk oda oldu hemenTam zamanında yapmışsınız bacımistiyor muydunuz kazaya mı kurban gitttiniz
Evet benimde büyük ihtimal öyle olur tabi inşallah olursaEvet benim iki oğlumda geç döllenme doktor kontrolünde 2 hafta geriden geliyo diyorlardı geç döllenme deyince de tmm diyorlardı geç döllenme işte regle yakın yumurtlama olduğu için arada öyle fark oluyo
Onun suçu degıldı aslında sinirinş benden çıkardı ben düğün günü evlenmıcem dıye ortalıgı ayaga kaldırdım sonra gece uyucaktım hastaneye gıttık sabah beste geldik eve regl oldum zatenAdamın zaten beynine kan damlamistir regli görünce 2.darbeyide sen vurmussun
Ama iyikide hemen olmuş oğlum şuan boyumu geçti arkadaş gibiyiz 14 yaşında genç anne olmanın faydaları bide yaşımı belli etmeyinceTam zamanında yapmışsınız bacımistiyor muydunuz kazaya mı kurban gitttiniz
Insallah kuzucumEvet benimde büyük ihtimal öyle olur tabi inşallah olursa
Hemen tutuvermiş ikisinde de yumurtlama zamanını yakalamışsın hep erkek olmuşİstiyorduk oda oldu hemen
Ama iyide onun tarafından düşün bizimle erkekler bir olmuyoki adama ne zor olmusturOnun suçu degıldı aslında sinirinş benden çıkardı ben düğün günü evlenmıcem dıye ortalıgı ayaga kaldırdım sonra gece uyucaktım hastaneye gıttık sabah beste geldik eve regl oldum zaten
Bende de tık yok regl henüz gelmedi gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?