Olabilirdi egerki yarında boyle devam edersenryyy test yapmadım aşkım bekleyeceğim artık
Hayalim kizim anladım yavrum sadece geç döllenme mümkün mü yani benim 23nde çatlama oldu onu merak ettim
Üfff nasıl merak ettim şuanOlabilirdi egerki yarında boyle devam ederse
Regl gelmediği sürece umut vardırÜfff nasıl merak ettim şuandün yeterince ağladım bugün tekrar ümit etmek istemiyorum olacaksam olayım valla
Ya akıntıda değişik geldi böyle görünce şaşırdım da bakalım bekleyelim nolacakRegl gelmediği sürece umut vardır
Insallah bebistendir kuzumYa akıntıda değişik geldi böyle görünce şaşırdım da bakalım bekleyelim nolacak
Ewet ama takmadığım için zamana da takılmıyorum yumurtlama günü akıntım ve agrım olmuştu o gün gün asırı olduİnşallah hamişsindir de bir kişi daha elenmiş olurGünaşırı mı yapıyorsun canım
KeşkeeeeeInsallah bebistendir kuzum
Olacağı varsa tek ilişkiden de olur canım örnekler çok. Takmaman da iyi bir şey. Güzel haberler alırsın inşallahEwet ama takmadığım için zamana da takılmıyorum yumurtlama günü akıntım ve agrım olmuştu o gün gün asırı oldu
Geç yumurtlaman gerekiyor öncelikle. Senin yumurtlaman zamanında olduysa geç döllenme olmaz. Mesela benim yumurtlamam geç oluyor adet döngümde uzun. Ama sen 28-30 günde bir adet oluyorsan geç yumurtlama-döllenme yaşamıyorsun demektir. Anlatabildim mi bilmiyorum ama mantıken böyleKeşkeeeeeaşkım bu geç döllenme olayını şuan anlamıyorum benim çatlaama belli nasıl oluyor geç döllenmesi
Normalde regle yakın yumurtlama olunca geç döllenme oluyi aşkım ama ben chatcptye sorduğumda sen atıyorum 23unde çatlama oldu ya 24unde döllenme olmasi gerekiyorken 26 yada 27gibi 2 3 gün sonraya sarkadabiliyomus buda geç döllenme oluyomus ama benim regle yakın yumurtladigim için doktor geç döllenme demistiKeşkeeeeeaşkım bu geç döllenme olayını şuan anlamıyorum benim çatlaama belli nasıl oluyor geç döllenmesi
Bu gidişle ilişki olayını da bitirip öylece olmasını bekleyeceğiz gibime geliyorAslında gün aşırı yapmakta strese sokuyor belli süre sonra sırf yapmak için yapiliyo olsunda bitsin gibisine geliyi çünkü oyuzdende stres oluyi
Adet hala gelmediyse umut varrrnryyy test yapmadım aşkım bekleyeceğim artık
Hayalim kizim anladım yavrum sadece geç döllenme mümkün mü yani benim 23nde çatlama oldu onu merak ettim
Hiç sorma millet ilk geceden hamile kalıyoOlacağı varsa tek ilişkiden de olur canım örnekler çok. Takmaman da iyi bir şey. Güzel haberler alırsın inşallah
Valla kızlar kafaya takma olayı çok doğruBu gidişle ilişki olayını da bitirip öylece olmasını bekleyeceğiz gibime geliyor
MantikliBu gidişle ilişki olayını da bitirip öylece olmasını bekleyeceğiz gibime geliyor
Bencede doğru adet bitsin gün aşırı ilişki sonra ayakları havaya dikme bi 15 dk yataktan kalkmama gerisi aminValla kızlar kafaya takma olayı çok doğru
Adet hala gelmediyse umut varrrne zaman yapacaksın
Normalde regle yakın yumurtlama olunca geç döllenme oluyi aşkım ama ben chatcptye sorduğumda sen atıyorum 23unde çatlama oldu ya 24unde döllenme olmasi gerekiyorken 26 yada 27gibi 2 3 gün sonraya sarkadabiliyomus buda geç döllenme oluyomus ama benim regle yakın yumurtladigim için doktor geç döllenme demisti
O zaman benim geç döllenme olayı yok. 25 26 günde regl olurum yumurtlama da düzenli. 23ünde çatlama gördüm .. bende Chatgpt ye sorunca geç yerleşme ihtimali olabilir dedi.. neyse regl gelmezse yarın kan veririm artık yetti canımaGeç yumurtlaman gerekiyor öncelikle. Senin yumurtlaman zamanında olduysa geç döllenme olmaz. Mesela benim yumurtlamam geç oluyor adet döngümde uzun. Ama sen 28-30 günde bir adet oluyorsan geç yumurtlama-döllenme yaşamıyorsun demektir. Anlatabildim mi bilmiyorum ama mantıken böyle
Bencede hep birlikte bi ohhh cekelimO zaman benim geç döllenme olayı yok. 25 26 günde regl olurum yumurtlama da düzenli. 23ünde çatlama gördüm .. bende Chatgpt ye sorunca geç yerleşme ihtimali olabilir dedi.. neyse regl gelmezse yarın kan veririm artık yetti canıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?