Keşkeeeee aşkım bu geç döllenme olayını şuan anlamıyorum benim çatlaama belli nasıl oluyor geç döllenmesi
Geç yumurtlaman gerekiyor öncelikle. Senin yumurtlaman zamanında olduysa geç döllenme olmaz. Mesela benim yumurtlamam geç oluyor adet döngümde uzun. Ama sen 28-30 günde bir adet oluyorsan geç yumurtlama-döllenme yaşamıyorsun demektir. Anlatabildim mi bilmiyorum ama mantıken böyle

Keşkeeeee aşkım bu geç döllenme olayını şuan anlamıyorum benim çatlaama belli nasıl oluyor geç döllenmesi
Normalde regle yakın yumurtlama olunca geç döllenme oluyi aşkım ama ben chatcptye sorduğumda sen atıyorum 23unde çatlama oldu ya 24unde döllenme olmasi gerekiyorken 26 yada 27gibi 2 3 gün sonraya sarkadabiliyomus buda geç döllenme oluyomus ama benim regle yakın yumurtladigim için doktor geç döllenme demisti

Kızlar şunu bi netleştirelim ya adet bitti diyelim gün aşırı ilişki oldu tamam. Diyelim bugün ilişki oldu bir baktım yarın pik yarın da olacak o zaman ertesi gün çatladı o zaman da mı olacak valla beni sadece bu kısım geriyor

Valla kızlar kafaya takma olayı çok doğru
Bencede doğru adet bitsin gün aşırı ilişki sonra ayakları havaya dikme bi 15 dk yataktan kalkmama gerisi amin en azından ilk 11 gün test yapmayın gerçekten genel olarak 11 ve 12. gün varsa çıkar yüzde 70 inde varsa çıkarmış zaten. Geç döllenme olur falan o kadarını bilemem tabi de. Bekleyeceğiz artık :)

Adet hala gelmediyse umut varrr ne zaman yapacaksın
O zaman benim geç döllenme olayı yok. 25 26 günde regl olurum yumurtlama da düzenli. 23ünde çatlama gördüm .. bende Chatgpt ye sorunca geç yerleşme ihtimali olabilir dedi.. neyse regl gelmezse yarın kan veririm artık yetti canıma

Bencede hep birlikte bi ohhh cekelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…