Saglik ocağındami verdinKan testi verdim de acaba akşama kadar e nabıza düşmez mi
Senin dunmuydu regl gununKan testi verdim de acaba akşama kadar e nabıza düşmez mi
Kız sabahın köründe ben de gittim kan verdim. Hemşire bana yarın 3 gibi gelip doktordan alabilirsiniz sonucu dedi. Sisteme düşmez mi dedim, düşmez dedi. Saçma değil mi ya sisteme düşmemesi? Sırf hasta sayısı artsın diye ayağına mı çağırıyorlar acabaKan testi verdim de acaba akşama kadar e nabıza düşmez mi
E nabiza dusuyo aşkım ama ertesi gün dusuyo sana barkod verdiyse onunla halk sağlığından da bakabiliyosun ama e nabiza düşüyoKız sabahın köründe ben de gittim kan verdim. Hemşire bana yarın 3 gibi gelip doktordan alabilirsiniz sonucu dedi. Sisteme düşmez mi dedim, düşmez dedi. Saçma değil mi ya sisteme düşmemesi? Sırf hasta sayısı artsın diye ayağına mı çağırıyorlar acaba
Ayy ciddimisin sen ya peki doktor ne dedi bekleyelimmi dedi yoksa kesin boş gebelikmiKızlar moralim cok bozuldu yaaa biliyosunuz 2 hafta önce kese görmüstük bugün kalp atısı duymaya diye gidicektik farklı doktora gitmek istedim gittiğimde doktor karnımdan keseyi bile göremedi 2 hafta önce kesem karnımdan görünmüstüü vajinal baktı ve kese gördü ama ne embriyo var ne kalbi 2 haftakiyle aynı ve karnımdan bile göremedi sanırım boş gebelik
Yaa başka bir doktora tekrar mı görünsenKızlar moralim cok bozuldu yaaa biliyosunuz 2 hafta önce kese görmüstük bugün kalp atısı duymaya diye gidicektik farklı doktora gitmek istedim gittiğimde doktor karnımdan keseyi bile göremedi 2 hafta önce kesem karnımdan görünmüstüü vajinal baktı ve kese gördü ama ne embriyo var ne kalbi 2 haftakiyle aynı ve karnımdan bile göremedi sanırım boş gebelik
Hemen maramsarliga kapılma canim bekle başka doktora git özelemi gittinKızlar moralim cok bozuldu yaaa biliyosunuz 2 hafta önce kese görmüstük bugün kalp atısı duymaya diye gidicektik farklı doktora gitmek istedim gittiğimde doktor karnımdan keseyi bile göremedi 2 hafta önce kesem karnımdan görünmüstüü vajinal baktı ve kese gördü ama ne embriyo var ne kalbi 2 haftakiyle aynı ve karnımdan bile göremedi sanırım boş gebelik
Ayy canım ya başka doktora gitsen belki yanlış görmüştür aynısı ilk gebeliğimde başıma geldi 5 haftalıkken doktor ultrason dan baktı kalp atışı alamıyorum sanki gelişme de görünmüyor dedi dünya başıma yıkıldı sanki sonra belki benim cihazda sorun vardır bide alt katta hastanenin ultra sonuna gir dedi acil ultrason istedi Allah'tan acildi 1 saat sıra bekledim ağlamaktan nefes alamıyordum artık orda sıra bekleyenler beni öyle görünce kavga ettiler içerdekilerle niye almıyorsunuz falan diye sonra içeri girdim bakan kişi dedi ki doktorun neye göre sana böyle söylemiş bebeğin gayet gelişmiş kalp atışı da var dedi sonra kalp atışını dinletti sanki üstümden dünyanın yükü kalktı o sırada çok kötü bi deneyimdi çokta şükür oğlum 6 yasında şimdiKızlar moralim cok bozuldu yaaa biliyosunuz 2 hafta önce kese görmüstük bugün kalp atısı duymaya diye gidicektik farklı doktora gitmek istedim gittiğimde doktor karnımdan keseyi bile göremedi 2 hafta önce kesem karnımdan görünmüstüü vajinal baktı ve kese gördü ama ne embriyo var ne kalbi 2 haftakiyle aynı ve karnımdan bile göremedi sanırım boş gebelik
Farklı doktor olduğu icin 1 hafta bekleyelim dediAyy ciddimisin sen ya peki doktor ne dedi bekleyelimmi dedi yoksa kesin boş gebelikmi
Yaa başka bir doktora tekrar mı görünsen
Kendi doktoruma geldim sıra bekliyorum evet özelHemen maramsarliga kapılma canim bekle başka doktora git özelemi gittin
Canım bilmiyorum şimdi kendi doktoruma geldim sıra bekliyorum ama doktor doktordur görse o da görürdü çok moralim bozuk yaAyy canım ya başka doktora gitsen belki yanlış görmüştür aynısı ilk gebeliğimde başıma geldi 5 haftalıkken doktor ultrason dan baktı kalp atışı alamıyorum sanki gelişme de görünmüyor dedi dünya başıma yıkıldı sanki sonra belki benim cihazda sorun vardır bide alt katta hastanenin ultra sonuna gir dedi acil ultrason istedi Allah'tan acildi 1 saat sıra bekledim ağlamaktan nefes alamıyordum artık orda sıra bekleyenler beni öyle görünce kavga ettiler içerdekilerle niye almıyorsunuz falan diye sonra içeri girdim bakan kişi dedi ki doktorun neye göre sana böyle söylemiş bebeğin gayet gelişmiş kalp atışı da var dedi sonra kalp atışını dinletti sanki üstümden dünyanın yükü kalktı o sırada çok kötü bi deneyimdi çokta şükür oğlum 6 yasında şimdi
Umarım güzel haberler alırsınKendi doktoruma geldim sıra bekliyorum evet özel
İnşallah hayırlı haber alırsın canım inşallah diğer doktor yanlış görmüştürCanım bilmiyorum şimdi kendi doktoruma geldim sıra bekliyorum ama doktor doktordur görse o da görürdü çok moralim bozuk ya
Kendi doktorun da baksın bakalım kese boyunu falan söylerCanım bilmiyorum şimdi kendi doktoruma geldim sıra bekliyorum ama doktor doktordur görse o da görürdü çok moralim bozuk ya
Canımın içiberaber iyi olacağız çok zor bir yoldayız gerçekten güçlü dursak da yıkılıyoruz ama yeniden toparlayacağız her ay bir umut asla yalnız değilsin bizler de seninle aynı durumdayız o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Kendi doktorun da baksın bakalım kese boyunu falan söyler
Maalesef kızlar gelişmemiş dedi o da 1 hafta beklemeyi önerdi ama umut bağlama dedi bu sürede kanaman başlayabilir düşebilir düşmezse 1 hafta sonra bakarız kürtaj icin değerlendiririz dedi maalesefİnşallah hayırlı haber alırsın canım inşallah diğer doktor yanlış görmüştür
Ay bence hamilesin kuzumMerhaba kızlar nasılsınız?
27 temmuz çatlatma iğnesi yapıldı.
Bugün iğnenin yapıldığı gün dahil olmakla 11 günüm sabah ilk idrar değil ikinci idrarla testim silik çıktı. İğne etkisi ola bilirmi ?
Allah'tan ümit kesilmez canım benim bu bir hafta boyunca kendine çok iyi bak, dualarımız seninleMaalesef kızlar gelişmemiş dedi o da 1 hafta beklemeyi önerdi ama umut bağlama dedi bu sürede kanaman başlayabilir düşebilir düşmezse 1 hafta sonra bakarız kürtaj icin değerlendiririz dedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?