Canımın içi ne hissettiğini çok iyi biliyorum ve anlıyorum az çok buradaki herkes aynı duyguları paylaştı ve paylaşıyor ama bu yolda malesefki yıpranmamak elde değil ne söylesem de sana iyi hissettirmeyecek fakat bu süreçte bu zorluğa katlanmak zorundayız Allah kolaylaştırsın dilerim hepimizin vaziyetini stresi azaltın bak stres Lökosit yüksek çıktı stres tetiklemişEvet ama aşırı sinir bastı regl öncesi sendromu
Zaten psikoloji olarak iyi değilim kızlar şuan hiç kan görmek artık bende travma yaratıyor bunu anladım.
Ya acaba kilodan sebep mi göremedi dedim, hatta bir kanaman oldu mu ki diyecektimMaalesef kızlar gelişmemiş dedi o da 1 hafta beklemeyi önerdi ama umut bağlama dedi bu sürede kanaman başlayabilir düşebilir düşmezse 1 hafta sonra bakarız kürtaj icin değerlendiririz dedi maalesef
Hayır vazgeçmek yok bugün beraberlik olsun yarın pik olsa da zaten 3 gün yaşıyor sperm olacak sa olacaktır yaniİnşallah bugün olur ya baya ayrı kalacaz gerçekten vazgeçtim gececem
O iş hiç belli olmaz bir anda da yükselebilir inşallah öyle olur kuzumMaalesef kızlar gelişmemiş dedi o da 1 hafta beklemeyi önerdi ama umut bağlama dedi bu sürede kanaman başlayabilir düşebilir düşmezse 1 hafta sonra bakarız kürtaj icin değerlendiririz dedi maalesef
Ah canım ya kendine iyi bak canım hiç belli olmaz bakarsın 1 hafta da gelişir 1 hafta da neler neler olur sakın üzülme streste ters etki yapar çünkü hayırlı haber alırsın umarımMaalesef kızlar gelişmemiş dedi o da 1 hafta beklemeyi önerdi ama umut bağlama dedi bu sürede kanaman başlayabilir düşebilir düşmezse 1 hafta sonra bakarız kürtaj icin değerlendiririz dedi maalesef
Canım o kadar bunaldım ki kulüpte onceki konu başlığından buraya geçtik ve 4. Döngüye girdim olmicakmi olacakmi demekten eşimi yanıma getirmek için verdiğim cabadan çok yoruldum yani kendi akışına bıraksam geri dönüşü bile olmayabilir. Yani yemediğim ot çevirmedigim entrika kalmadı napim uzaydan mı atlicam olsun diye diye. İmkanım olan herseyi yapmaya çalışıyorum sevindiğim tek sey lh pik olmasada koyulasmasi. Rabbım kolaylık versin hepimize akıl sağlığı versin bana da az kaldı oynaticamHayır vazgeçmek yok bugün beraberlik olsun yarın pik olsa da zaten 3 gün yaşıyor sperm olacak sa olacaktır yani
Kızlar bu marka kaset test hiç duydunuz ben ilk defa gördüm bunu yalancı cikariyomu sizce testi 15.04de yaptım şuan silik şekilde çizgi var ayy kesin buda yalanci pozitif cikariuoçünkü imkansız zaten diye aksiyon arayıp yaptım olmaz diye çünkü eşimin biliyosunuz sperm sorununu ona rağmen çizgi çıkardı pes yani yalancının ötesi
Yarın regl günüm canim hep yalancı gördüm ya inanasım gelmiyor bide eşimden işte hiç kullanmadı bunuNerden biliyosunn belki dogrudur kac gun var regle??
Yarın regl günüm canim hep yalancı gördüm ya inanasım gelmiyor bide eşimden işte hiç kullanmadı bunu
Atsana bizede canım bakalımKızlar bu marka kaset test hiç duydunuz ben ilk defa gördüm bunu yalancı cikariyomu sizce testi 15.04de yaptım şuan 2 dk içinde silik şekilde çizgi var ayy kesin buda yalanci pozitif cikariuoçünkü imkansız zaten diye aksiyon arayıp yaptım olmaz diye çünkü eşimin biliyosunuz sperm sorununu ona rağmen çizgi çıkardı pes yani yalancının ötesi
Yollar açıkta gidecek birsey yokValla belli olmaz hsg cektirdin bu ay yollar acikti
Kız daha 4.ayında böyleysen biz ne yapalım oturdum saydım tam 69 aydır deniyorumCanım o kadar bunaldım ki kulüpte onceki konu başlığından buraya geçtik ve 4. Döngüye girdim olmicakmi olacakmi demekten eşimi yanıma getirmek için verdiğim cabadan çok yoruldum yani kendi akışına bıraksam geri dönüşü bile olmayabilir. Yani yemediğim ot çevirmedigim entrika kalmadı napim uzaydan mı atlicam olsun diye diye. İmkanım olan herseyi yapmaya çalışıyorum sevindiğim tek sey lh pik olmasada koyulasmasi. Rabbım kolaylık versin hepimize akıl sağlığı versin bana da az kaldı oynaticam
Valla ben zor görüyorum buraya atınca iyce dusuyo kalite gorebilcekmisiniz bakalimAtsana bizede canım bakalım
Öyle deme ya tek bir sperm yetiyor neden olmasınYarın regl günüm canim hep yalancı gördüm ya inanasım gelmiyor bide eşimden işte hiç kullanmadı bunu
Görürüz görürüz sen atValla ben zor görüyorum buraya atınca iyce dusuyo kalite gorebilcekmisiniz bakalim
Yok ya karından gördü kendi doktorum diğerinin ultrasonumiyi değildi sanırım ama gelişmemiş dedi işte sanmıyorum artık hftaya kürtaj günü verir büyük ihtimalleYa acaba kilodan sebep mi göremedi dedim, hatta bir kanaman oldu mu ki diyecektimSağlıklı bir gebelik ise sana tutunsun inşallah canım çok üzüldüm bende
Atsana bizede canım bakalım
Yok ya umut vermedi hiç haftaya büyük ihtimalle kürtaj günü verecekO iş hiç belli olmaz bir anda da yükselebilir inşallah öyle olur kuzum
Bizim ileri hareket 0 diÖyle deme ya tek bir sperm yetiyor neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?