Ah canım ya kendine iyi bak canım hiç belli olmaz bakarsın 1 hafta da gelişir 1 hafta da neler neler olur sakın üzülme streste ters etki yapar çünkü hayırlı haber alırsın umarım
Yok ya maalesef umut yok haftaya kesin kürtaj günü vericek büyük ihtimalle nasip değilmiş en azından hamile kalabildiğimi öğrendim bir daha deneriz napalım

Yok ya karından gördü kendi doktorum diğerinin ultrasonumiyi değildi sanırım ama gelişmemiş dedi işte sanmıyorum artık hftaya kürtaj günü verir büyük ihtimalle
Öyle düşünme kuzum gorumceme boş gebelik dedi kürtaja alcaklardi dedim bekle gitmedi 1 hafta sonra gitti bebeği gördüler dua at Allahin izniyle yiyecek ekmeği varsa olur zaten

Kaç aydır test yapıyorum ilk defa dakikasında çıktı ama hiç umudum yok yalanci pozitif bence artimed gibj

Son düzenleme:
Yok ya karından gördü kendi doktorum diğerinin ultrasonumiyi değildi sanırım ama gelişmemiş dedi işte sanmıyorum artık hftaya kürtaj günü verir büyük ihtimalle
Ümitsizliğe kapılma hayırlısını iste kendine bu süreçte çok dikkat et inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim İstediğimiz bir sonuç alamazsak yinede ümit var çünkü hamile kalabiliyorsun. Sağlıksız bir gebeliği istemeyiz sonuçta hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Öyle düşünme kuzum gorumceme boş gebelik dedi kürtaja alcaklardi dedim bekle gitmedi 1 hafta sonra gitti bebeği gördüler dua at Allahin izniyle yiyecek ekmeği varsa olur zaten
Valla bilmiyorum moralim çok bozuldu ama doktor umutsuz konuştu yine de şans verelim bekleyelim dedi işte bakalım

Ya hiç umudum yok çünkü gözümle de gördüm hiçbir büyüme yoktu büyük ihtimalle sonlanacak aynen tek tesellim en azından bir sorun yok hamile kalabildim yine denerim napalım

Kızlar benım midem bı tuhaf ya açken sürekli bulanıyo ıdrarımda yanma koku kasıntı falan da yok enfeksiyon mı kaptım acaba yada sıcaklardan mı
Bulaniyosa bebis vardır canim bende 2 gündür çok acıkıyorum gerci diyet yapıyorum ama ondan bi de regl öncesi iştahım acildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…