- 30 Haziran 2025
- 484
- 319
- 18
- 25
Yok ya maalesef umut yok haftaya kesin kürtaj günü vericek büyük ihtimalle nasip değilmiş en azından hamile kalabildiğimi öğrendim bir daha deneriz napalımAh canım ya kendine iyi bak canım hiç belli olmaz bakarsın 1 hafta da gelişir 1 hafta da neler neler olur sakın üzülme streste ters etki yapar çünkü hayırlı haber alırsın umarım
Öyle düşünme kuzum gorumceme boş gebelik dedi kürtaja alcaklardi dedim bekle gitmedi 1 hafta sonra gitti bebeği gördüler dua at Allahin izniyle yiyecek ekmeği varsa olur zatenYok ya karından gördü kendi doktorum diğerinin ultrasonumiyi değildi sanırım ama gelişmemiş dedi işte sanmıyorum artık hftaya kürtaj günü verir büyük ihtimalle
Olsunnn ben çok gördüm ileri hareket 0 olup 2 ay sonra hamile olanBizim ileri hareket 0 di
Bu ara okadar çok karışım tüketti ki artık bıkkınlık geldi ama mecbur yiyo iciyoOlsunnn ben çok gördüm ileri hareket 0 olup 2 ay sonra hamile olan
Ee tamam işte 0dan 4-5 bile olsa yeter onca milyon spermden sadece bir tane. Mantıken düşününce hiçte zor değilBu ara okadar çok karışım tüketti ki artık bıkkınlık geldi ama mecbur yiyo iciyo
Ayhhh insallahEe tamam işte 0dan 4-5 bile olsa yeter onca milyon spermden sadece bir tane. Mantıken düşününce hiçte zor değil
Ümitsizliğe kapılma hayırlısını iste kendine bu süreçte çok dikkat et inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimYok ya karından gördü kendi doktorum diğerinin ultrasonumiyi değildi sanırım ama gelişmemiş dedi işte sanmıyorum artık hftaya kürtaj günü verir büyük ihtimalle
Aynı bende sancı falan yok bugünBugün adet günü bakalım gelen giden yok ama sabah bir sıvı geldi adet oldum sandım yumurta akı geliyor valla 3 4 gündür de var bu akıntı da adet sancım da var bekliyorum adeti
Bnce bir ıkı gun sonra testı tekrarla canımBu ara okadar çok karışım tüketti ki artık bıkkınlık geldi ama mecbur yiyo iciyo
Yorumlarda yalancı gosteriyo zaten hiç inanmamıştım hani üzülmedim de çünkü bu ay olmuycagini biliyorum biraz aksiyon aradimBnce bir ıkı gun sonra testı tekrarla canım
Valla bilmiyorum moralim çok bozuldu ama doktor umutsuz konuştu yine de şans verelim bekleyelim dedi işte bakalımÖyle düşünme kuzum gorumceme boş gebelik dedi kürtaja alcaklardi dedim bekle gitmedi 1 hafta sonra gitti bebeği gördüler dua at Allahin izniyle yiyecek ekmeği varsa olur zaten
Ya hiç umudum yok çünkü gözümle de gördüm hiçbir büyüme yoktu büyük ihtimalle sonlanacak aynen tek tesellim en azından bir sorun yok hamile kalabildim yine denerim napalımÜmitsizliğe kapılma hayırlısını iste kendine bu süreçte çok dikkat et inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimİstediğimiz bir sonuç alamazsak yinede ümit var çünkü hamile kalabiliyorsun. Sağlıksız bir gebeliği istemeyiz sonuçta hakkında en hayırlısı olsun inşallah
Senin regl geldimi canimBnce bir ıkı gun sonra testı tekrarla canım
Öyle düşünme canim kötüyü düşünüp kotuyu cagirma derler bebisin seninle ben inaniyorumAranızdan gidemememin bir sebebi varmış demek ki…
Hayır bıde üstüne sancıları kesildi göğsüm hala dolgun ve dokununca agrıyo beyaz akıntı dısında bısey yok bıde kalktım temızlık yaptım üstüneSenin regl geldimi canim
Dün leke gelmişti sanki seninmiydi benimde acayip akıntı var hem beyaz hem suluHayır bıde üstüne sancıları kesildi göğsüm hala dolgun ve dokununca agrıyo beyaz akıntı dısında bısey yok bıde kalktım temızlık yaptım üstüne
Bulaniyosa bebis vardır canimKızlar benım midem bı tuhaf ya açken sürekli bulanıyo ıdrarımda yanma koku kasıntı falan da yok enfeksiyon mı kaptım acaba yada sıcaklardan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?