- 18 Aralık 2024
- 343
- 227
- 18
- 27
Okadar haklısın ki rabbim hepinize sabır ve kolaylık versin şu yıpranmaların sonu evlat sahip olmakla taçlansın dilerimCanım o kadar bunaldım ki kulüpte onceki konu başlığından buraya geçtik ve 4. Döngüye girdim olmicakmi olacakmi demekten eşimi yanıma getirmek için verdiğim cabadan çok yoruldum yani kendi akışına bıraksam geri dönüşü bile olmayabilir. Yani yemediğim ot çevirmedigim entrika kalmadı napim uzaydan mı atlicam olsun diye diye. İmkanım olan herseyi yapmaya çalışıyorum sevindiğim tek sey lh pik olmasada koyulasmasi. Rabbım kolaylık versin hepimize akıl sağlığı versin bana da az kaldı oynaticam
Tüm bunlar artı birde hocaya bile götürdüler beni dua etti okudu üfledi 5 tüp bebek denemesinden bahsetmiyorum bileKız daha 4.ayında böyleysen biz ne yapalım oturdum saydım tam 69 aydır deniyorumbunun sadece 7 ayı güzel geçti hamileydim çünkü onları da kucağıma almak nasip olmadı. Diğer 62 ayı sürekli hüsran ve gözyaşı. Koca karı yöntemi, çatlatma iğnesi, kürler, tüp bebek dahil aklına gelebilecek her türlü yöntemi denedim. Yinede pes etmiş değilim olacak inanıyorum. Bu kadar çabuk karalar bağlarsan olmaz biraz enerjik olalım olacak inşallah
Canım geç döllenmeyse embriyonun görünmemesi normal değil mi acaba belki de geç görünecek 1 hafta sonra gözükür belkiBenim zaten geç döllenmeydi yumurtlama günümü biliyorum her sey belli ve net boş yere umut etmiyorum en azından sonrasını düşünerek moral bulayım
Yok ya umut vermedi hiç haftaya büyük ihtimalle kürtaj günü verecek
Bozuk canım bu testEki Görüntüle 3627533 içini aaçtım beyaz çizgi var allah aööah
İnşallah gerçektir kuzumKaç aydır test yapıyorum ilk defa dakikasında çıktı ama hiç umudum yok yalanci pozitif bence artimed gibj
Ben daha tüp bebek aşamasına geçmedim ama bende 5 yıldır deniyorum yok yok. Allah askına kızlar 3 4 ay deneyip lütfen olmuyor diye strese girmeyin daha o kadar yeni kiTüm bunlar artı birde hocaya bile götürdüler beni dua etti okudu üfledi 5 tüp bebek denemesinden bahsetmiyorum bile
Bütün bozuklar bana denk geliyor yaBozuk canım bu test
Çizginin bırı kırmızı bırı beyazBütün bozuklar bana denk geliyor ya
Aa evet E esocannnnn sen pcos değil misin ? Onlarda geç döllenme olup kese çocukta geriden geliyor bence sen kanama gelmeden kesin düşünme çok okudum yani
Kızlar ben pcosum evet ama yumurtlama günüm belli daha da geç döllenme olma ihtimali yok maalesef olmadı nasip değilmişEe tamam ozaman bebekte keseden geç gozukuyo normalde atıyorum 6.hafta kalp atışı duyuluyorsa geç dollenmede daha geç ben oğlumu 8 veye 9.haftada duydum bekle canim sen
Ya valla normalde sabah a karşı olurum yanılgıya düşerecek ya şimdi olmadım dahaSancılar kısa surelı oluyo bende regl de uzun sürer regl olurdum
İnşllah olmayzı 9 ayYa valla normalde sabah a karşı olurum yanılgıya düşerecek ya şimdi olmadım daha
Kontrol çizgisi nerde kız bununKızlar bu test bozuk dimi
Eki Görüntüle 3627529
Insallah hayatjmİnşallah gerçektir kuzum
Beyaz bakKontrol çizgisi nerde kız bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?