Okadar haklısın ki rabbim hepinize sabır ve kolaylık versin şu yıpranmaların sonu evlat sahip olmakla taçlansın dilerim

Tüm bunlar artı birde hocaya bile götürdüler beni dua etti okudu üfledi 5 tüp bebek denemesinden bahsetmiyorum bile

Benim zaten geç döllenmeydi yumurtlama günümü biliyorum her sey belli ve net boş yere umut etmiyorum en azından sonrasını düşünerek moral bulayım
Canım geç döllenmeyse embriyonun görünmemesi normal değil mi acaba belki de geç görünecek 1 hafta sonra gözükür belki

Tüm bunlar artı birde hocaya bile götürdüler beni dua etti okudu üfledi 5 tüp bebek denemesinden bahsetmiyorum bile
Ben daha tüp bebek aşamasına geçmedim ama bende 5 yıldır deniyorum yok yok. Allah askına kızlar 3 4 ay deneyip lütfen olmuyor diye strese girmeyin daha o kadar yeni ki

Aa evet E esocannnnn sen pcos değil misin ? Onlarda geç döllenme olup kese çocukta geriden geliyor bence sen kanama gelmeden kesin düşünme çok okudum yani

Ee tamam ozaman bebekte keseden geç gozukuyo normalde atıyorum 6.hafta kalp atışı duyuluyorsa geç dollenmede daha geç ben oğlumu 8 veye 9.haftada duydum bekle canim sen
Kızlar ben pcosum evet ama yumurtlama günüm belli daha da geç döllenme olma ihtimali yok maalesef olmadı nasip değilmiş

Çizgisi kontrol çizgisi onun kırmızı çıkması lazım bende tam tersı

Eklentiler

• 17545765601733317194516360899115.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…