Erken gebelikte belirgin olup kaset testte çok silik çıkması gayet normal canim

Kızlar selam bugün şehir hastanesine gittik hsg film istedi doktorum ama sıra yokmuş reglim yeni bitmişti birde neyse diğer adetimde gidicem randevu için kan alıyorlarmış birde tetkikleri varmış özelde yaptırayım dedim 17 bin dediler şaka gibi ya, eşimin sperm sonucunu da gördü doktor çok sıkıntılı değil iyi dedi bu değerle çocuk olur dedi şaşırdık kaldık ya napıcamızı, bir de benim ilçede gittiğim doktor esradiole bakmamış onu da istediler gün boyu süründük hastanede resmen elde var sıfırrrr

Hayır regl 11 Ağustos. Bekliyorum ama kendimi çokta umutlandırmıyorum. Tıbben şansımın bu ay daha az olduğunu biliyorum.
Bende bu aydan umutlu değildim ama burdan bir arkadaşın pozitif gelmiş umudunu yitirme lütfen umut herzaman olmali olucak bu sefer

Testi sonucu da böyleydi mart ayında

Çok güzel artiyo masallah aman enfeksiyonu ihmal etme Allah korusun çok riskli o

Evet hsgden önce kan vs aliniyo reglin 10.gununden önceki günlerde yapiliyo benim tam 10.gun yapıldı geçen ay eşimden sperm istemişlerdi biraz sikintiliydi bekle 18inde tekrar ver dediler bakalim

Aklına ikizmi geliyo

E

Teşekkür ediyorum kuzum. Varsa tavsiyeleriniz çok sevinirim. Tatili 1 gün erken bitireceğiz
Gebelik olunca birde yeni olunca tavsiyeler boşa bitkiyi vs bu evrede kullanma bol bol su en az 2.5 tüketmeye çalışacaksın mecbur doktor şase şeklinde toz ilaç var ondanmi verdi tek kullanimlik

Evet hsgden önce kan vs aliniyo reglin 10.gununden önceki günlerde yapiliyo benim tam 10.gun yapıldı geçen ay eşimden sperm istemişlerdi biraz sikintiliydi bekle 18inde tekrar ver dediler bakalim
Ya adetken gel dediler ilçeden sürekli gitmek zor oluyor eşim izin ayarlaması gerekiyor, neden adetken gidiyoruz ya birde randevuyu telefondan alamıyoruz ne saçma işler bir hsg altı üstü sanki ameliyat edecekler varya aşırı gerildim birde 2 senedir olmadı acaba bende miydi sorun diye kendimi yiyorum eşimin sonucuna göre çocuk olur dedi varya napıcamı şaştım özele güç yetmiyor ki gidip şak diye yaptırayım, başka bir yollu da yok gibi ne zormuş ya

Aynı aynı bende ama olmuyor sabahtır birşey geliyor hah şimdi oldum diyorum beyaz akıntı birde karnımda bişeyler atıyor seğirme gibi böyle ya o niye anlamadım :)
O benim yıllardır var bebek tekmesi gibi aynı degilmi bazen diyorum hah sende hamile kaldın hemen tekmelemeye başladı diye

Gebelik olunca birde yeni olunca tavsiyeler boşa bitkiyi vs bu evrede kullanma bol bol su en az 2.5 tüketmeye çalışacaksın mecbur doktor şase şeklinde toz ilaç var ondanmi verdi tek kullanimlik
İçiyorum canım. Hayır toz şase vermedi. Piyeloseptyl diye antibiyotik verdi. Şase olan daha mı iyi ? Onu mu kullanayım? İsmini yazabilir misin yarın burdaki kadın doğuma görüneceğim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…