- 29 Aralık 2024
- 2.241
- 1.325
- 48
Sabah bidaha dene canimÇizgisi kontrol çizgisi onun kırmızı çıkması lazım bende tam tersı
Kendimi tutucam bı kaç saat sonra yapcam yıne çatlarım benSabah bidaha dene canim
Bizede atKendimi tutucam bı kaç saat sonra yapcam yıne çatlarım ben
Canım geçen ay da öyle oldu ya bana testim bozuk çıktı sinir oldum daha da idrar testiyle uğraşmıcam dedim gittim kan verdim ertesi gün. Zaten kan verdiğim gün adet oldum kan sonucu da iki gün sonra çıkmıştı adet olmasaydım kriz geçirirdim heraldeBütün bozuklar bana denk geliyor ya
Aaa evet hocaları unutmuşum zira kendi ülkemde hatrı sayılır birçok hoca tanıdım onlarda beni. Ahhhh neyseTüm bunlar artı birde hocaya bile götürdüler beni dua etti okudu üfledi 5 tüp bebek denemesinden bahsetmiyorum bile
Tabıki atarım benım sızden başka arkadaşım yokkıBizede at
Ay bakalım teste yaparım sabah bıdaha yaparım zaten yarın izinliyim gider kan verırımCanım geçen ay da öyle oldu ya bana testim bozuk çıktı sinir oldum daha da idrar testiyle uğraşmıcam dedim gittim kan verdim ertesi gün. Zaten kan verdiğim gün adet oldum kan sonucu da iki gün sonra çıkmıştı adet olmasaydım kriz geçirirdim heralde
9 ayda değil sonrada baya bi olmuyor hoş ben 40. Gün olmuştum 8-9 ay olmayan da var çok temizİnşllah olmayzı 9 ay
Ben razıyım9 ayda değil sonrada baya bi olmuyor hoş ben 40. Gün olmuştum 8-9 ay olmayan da var çok temiz
Geç döllenmeye göre hesaplıyorduk zaten o yüzden maalesefCanım geç döllenmeyse embriyonun görünmemesi normal değil mi acaba belki de geç görünecek 1 hafta sonra gözükür belki
İlk oğlumda ertesi ay oldum 2.oglumda tam 1 sene olmadım ben9 ayda değil sonrada baya bi olmuyor hoş ben 40. Gün olmuştum 8-9 ay olmayan da var çok temiz
Geliyor bugün yavaş yavaş yavrum normalde hiç bu şekilde olmazdı ilk yani
Kiz ben de hala olmadım ama sabahtan beri hep 1 saat içinde olurum diyorum öyle bir regl hissi var içimdeGeliyor bugün yavaş yavaş yavrum normalde hiç bu şekilde olmazdı ilk yani
İyiyiz tatlim sen nasılsın nasıl gidiyor hamislikSelam kızlar nasılsınız?
Tatildeyim diye pek okuyamadım. Var mı kaçırdığım güzel bir gelişme?
Benim pıhtı geldi ama iyice sökülür bugün çok ağrım var zaten. Sen sabah tekrar kan vermiştin değil mi?Kiz ben de hala olmadım ama sabahtan beri hep 1 saat içinde olurum diyorum öyle bir regl hissi var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?