- 9 Haziran 2025
- 1.400
- 1.329
- 48
- 27
Bak eski fotolardan buldum çantasından çıkardım dışarıdan o kadar korkuyor ki gelip montumun içine girmiştiOlur mu kız öyle şey onlar bi mucize
Benim hala akıntım yok
boncuğum o benim mavişimmmminşallah bbebekimmm
Ya gözleriiiiiBak eski fotolardan buldum çantasından çıkardım dışarıdan o kadar korkuyor ki gelip montumun içine girmişti
Evet kızıkamın gözleri yeşil maşallah en sevdiğim göz rengi inşallah çocuğum olursa gözleri yeşil olsun istiyorum hepYa gözleriiiiiçok güzel bende maşallah tüyü kadar ömrü olsun
Olabilir sonrada normal düzene dönebilirsin.. fakat bende sürekli böyle sancılar olup regl gelmemişti en son sabah 6 da uyandırdı ağrı o gün olmuştım 55 gün sonra . Ara ara çok ağrım oldu batma sızlama vsKızlar ya kürtaj sonrası 14.günüm regl sancısı gibi bir sancım var regl gelsin diye diye getirttim mi acaba bu kadar erken olur mu hiç yazı da bulamadım en erken 20.günde olan olmuş ama
Benimkide mavişEvet kızıkamın gözleri yeşil maşallah en sevdiğim göz rengi inşallah çocuğum olursa gözleri yeşil olsun istiyorum hep
Bence alabilirsen predictor early al kuzuKızlar yumurtlamanın 7/8. günü bugün o günden beri beni ovulasyon testi koyu çıkıyor ya pikte değil yoka yakın silikte değil. Her zaman 1 gün pik olur ertesi gün kaybolur giderdi.. farklı markalarda denedim. Hep aynı.
Freely yaptım ama markaya güvenim yok sizin fikirleriniz nedir olur mu bi mucize
İnşallah sağlıklı renkli gözleri olur bebişininnBenimkide mavişbende çok severim renkli gözü yaaaaaa
O günden beri derken orayı anlayamadım ama freely yalancı verebiliyor çok güvenmemek lazım. Ovi testiyle bu ay bende takip ettim hep koyu çıktı pike yakın.. güzl haberler aldım inşallah sizde alırsınızKızlar yumurtlamanın 7/8. günü bugün o günden beri beni ovulasyon testi koyu çıkıyor ya pikte değil yoka yakın silikte değil. Her zaman 1 gün pik olur ertesi gün kaybolur giderdi.. farklı markalarda denedim. Hep aynı.
Freely yaptım ama markaya güvenim yok sizin fikirleriniz nedir olur mu bi mucize
Eşimin tarafına çekerse zor da bizimkiler sarışın renkli gözlü ben hariçİnşallah sağlıklı renkli gözleri olur bebişininn
Bilmiyorum bu kadar erken olacağını sanmıyorum belki de yumurtlama ağrısıdırOlabilir sonrada normal düzene dönebilirsin.. fakat bende sürekli böyle sancılar olup regl gelmemişti en son sabah 6 da uyandırdı ağrı o gün olmuştım 55 gün sonra . Ara ara çok ağrım oldu batma sızlama vs
Belli olmaz kuzucumm benim eşimin yeşil benim ela bal karışımı bakalım ne çıkacakEşimin tarafına çekerse zor da bizimkiler sarışın renkli gözlü ben hariçaminnnn bi ihtimal
Benim arkadaşım da kürtaj olmuştu. 2 hafta sonra iki üç günlük lekelenme yaşadı 30 gün sonrasında regli geldi.. herkesin vücudunda değişiyor sanırım..Bilmiyorum bu kadar erken olacağını sanmıyorum belki de yumurtlama ağrısıdır
Bilmiyorum ki aşko karısık işler hic betaya da baktırmadım kürtaja girdiğim gün 10300dü daha hemen sıfırlanmaz herhaldeBenim arkadaşım da kürtaj olmuştu. 2 hafta sonra iki üç günlük lekelenme yaşadı 30 gün sonrasında regli geldi.. herkesin vücudunda değişiyor sanırım..
Kız benim eşimde ailesi de kara kaş kara göz esmer tenBelli olmaz kuzucumm benim eşimin yeşil benim ela bal karışımı bakalım ne çıkacak
Ben kürtajdan 10 15 gün sonra baktırdığımda 9 çıkmıştı bidaha da hiç baktırmadım. Ağrıların olması normal şuan yavrum bırak gelsin gelmesin vücut ne zaman hazırsaBilmiyorum ki aşko karısık işler hic betaya da baktırmadım kürtaja girdiğim gün 10300dü daha hemen sıfırlanmaz herhalde
Öyle de böyle boş boş beklemekte cok sıkıcı gelsin de rutine döneyim istiyorumBen kürtajdan 10 15 gün sonra baktırdığımda 9 çıkmıştı bidaha da hiç baktırmadım. Ağrıların olması normal şuan yavrum bırak gelsin gelmesin vücut ne zaman hazırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?