Olur mu kız öyle şey onlar bi mucize
Benim hala akıntım yok

boncuğum o benim mavişimmmm inşallah bbebekimmm
Bak eski fotolardan buldum çantasından çıkardım dışarıdan o kadar korkuyor ki gelip montumun içine girmişti

Eklentiler

• IMG_6538.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
D dahacokerken kuzucum inşallah senden güzel haber bekliyorum yarın bakalım yükseliş olacak mı gerçi kanda varsa daha yeni görünüyor ama 10 a çıkarsa değer testte çıkar belki

Kızlar ya kürtaj sonrası 14.günüm regl sancısı gibi bir sancım var regl gelsin diye diye getirttim mi acaba bu kadar erken olur mu hiç yazı da bulamadım en erken 20.günde olan olmuş ama

Kızlar yumurtlamanın 7/8. günü bugün o günden beri beni ovulasyon testi koyu çıkıyor ya pikte değil yoka yakın silikte değil. Her zaman 1 gün pik olur ertesi gün kaybolur giderdi.. farklı markalarda denedim. Hep aynı.
Freely yaptım ama markaya güvenim yok sizin fikirleriniz nedir olur mu bi mucize

Eklentiler

• IMG_8043.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ya kürtaj sonrası 14.günüm regl sancısı gibi bir sancım var regl gelsin diye diye getirttim mi acaba bu kadar erken olur mu hiç yazı da bulamadım en erken 20.günde olan olmuş ama
Olabilir sonrada normal düzene dönebilirsin.. fakat bende sürekli böyle sancılar olup regl gelmemişti en son sabah 6 da uyandırdı ağrı o gün olmuştım 55 gün sonra . Ara ara çok ağrım oldu batma sızlama vs

Bence alabilirsen predictor early al kuzu ben de çizgi görüyorum ama hiç güven olmuyor

O günden beri derken orayı anlayamadım ama freely yalancı verebiliyor çok güvenmemek lazım. Ovi testiyle bu ay bende takip ettim hep koyu çıktı pike yakın.. güzl haberler aldım inşallah sizde alırsınız

Bilmiyorum bu kadar erken olacağını sanmıyorum belki de yumurtlama ağrısıdır

Benim arkadaşım da kürtaj olmuştu. 2 hafta sonra iki üç günlük lekelenme yaşadı 30 gün sonrasında regli geldi.. herkesin vücudunda değişiyor sanırım..
Bilmiyorum ki aşko karısık işler hic betaya da baktırmadım kürtaja girdiğim gün 10300dü daha hemen sıfırlanmaz herhalde

Belli olmaz kuzucumm benim eşimin yeşil benim ela bal karışımı bakalım ne çıkacak
Kız benim eşimde ailesi de kara kaş kara göz esmer ten ben bazen diyorum neden evlendim ki renkli gözün yok diye Tek istediğim şuan sağlıklı kolaylıkla olsun da gerisi önemli değil. Aklıma saçma sapan şeyler geliyor belirti açısından ağrısız sızısız diye düşünmemeye çalışıyorum belki de ikinci diye bu kadar sessiz oldu her şey geçen dalga geçiyordum fıtı fıtı koşmuş kız benimki My_Moonlight06

Bilmiyorum ki aşko karısık işler hic betaya da baktırmadım kürtaja girdiğim gün 10300dü daha hemen sıfırlanmaz herhalde
Ben kürtajdan 10 15 gün sonra baktırdığımda 9 çıkmıştı bidaha da hiç baktırmadım. Ağrıların olması normal şuan yavrum bırak gelsin gelmesin vücut ne zaman hazırsa

Ben kürtajdan 10 15 gün sonra baktırdığımda 9 çıkmıştı bidaha da hiç baktırmadım. Ağrıların olması normal şuan yavrum bırak gelsin gelmesin vücut ne zaman hazırsa
Öyle de böyle boş boş beklemekte cok sıkıcı gelsin de rutine döneyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…