Benim 3 ay önce ovulasyon testleri 3-4 gün pik gösterdi sonra çatladı bazen öyle çatlaması uzun sürebiliyormuş çok şaşırmıştım bende
Havuç ye o yardımcı oluyomuş bende işe yaramadı ama olsunS seraysss77 3 veya 4. Günyani yarın da denerim sonra anneme gitmem lazım kaç gündür gidemedim ugraştıgımız için
S seraysss77 3 veya 4. Günyani yarın da denerim sonra anneme gitmem lazım kaç gündür gidemedim ugraştıgımız için
Pcos hiç anladığım bir konu değil canım maalesef. Kendi kanaatimce yazacağım. Yazdığın sonuçlara göre referans değerlerinin bir tık üstü çıkmış. Bu bence endişe edilecek bir sonuç değil, not da yazdığı gibi diğer belirtilere bakılmalı. Mesela kıllanma, adet gecikmesi vs gibi şikayetlerin var mı?Kizlar progesteron 0.86 cikmis kan testimde. Referans degeri yok nasil sizce tecrubesi olan yorumlayabilir mi reglin 4. gunu verdim kani.
Bir de testosteron 0.08-0.48 referans benimki 0.52 cikmis. Dheas de 98.80-340 referans degeri benimki 345. Pcos egilimli tablo ama tek basina anlam kazanmaz diger belirtilere bakilmali yazmis not olarak. Benim pcos tanim hic yoktu pcoslu hanimlarda testestoran kac oluyor onu bilmiyorum.
Kizlar progesteron 0.86 cikmis kan testimde. Referans degeri yok nasil sizce tecrubesi olan yorumlayabilir mi reglin 4. gunu verdim kani.
Bir de testosteron 0.08-0.48 referans benimki 0.52 cikmis. Dheas de 98.80-340 referans degeri benimki 345. Pcos egilimli tablo ama tek basina anlam kazanmaz diger belirtilere bakilmali yazmis not olarak. Benim pcos tanim hic yoktu pcoslu hanimlarda testestoran kac oluyor onu bilmiyorum.
Kızlar nasılsınız benim sat 27 Haziran bu ay test yapmak istemedim geçen aylar hep negatif olunca sıkıldım. Hiç belirti de yok zaten bilemedim
Sat 31 mayıs
Bat 26 haziran tahmini.
Hayırlısı olsun diyelim.
Pcos hiç anladığım bir konu değil canım maalesef. Kendi kanaatimce yazacağım. Yazdığın sonuçlara göre referans değerlerinin bir tık üstü çıkmış. Bu bence endişe edilecek bir sonuç değil, not da yazdığı gibi diğer belirtilere bakılmalı. Mesela kıllanma, adet gecikmesi vs gibi şikayetlerin var mı?
Progesterona adet döngüsünün 21. günü bakıyor benim doktorum
Ocak ayında <0.5 çıkmıştı
Mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandıktan sonra 20.1 çıkmıştı
Rahmimin hazırlandığı, yumurtlamamın çok iyi olduğu anlamına geliyormuş bu değer
Hamilelerde de zaten 10 ve üzeri olması gerekiyormuş ama maalesef gebelik oluşmadı
Bu ay Femara + Ovitrelle kullandıktan sonra yine döngümün 21. günü baktırdım
17 çıktı yani yine yumurtlama çok iyi olmuş ama gebelik oluştu mu göreceğiz
Hala hiçbir belirtim yok
Her ay adet öncesi lekelenme olur bende. Ve aynı lekelenme varSon durumun ne canım
her yumurtlama sonrası 36.4 lerden 36.8 e cıkar. ogluma hamıleyken hep olctum 36.9 ve 37.1 arasında cıktı bu hamılelıgımıı ogrendıgımde baktım 36.6 36.8 arası hep. hıc 37 bıle gormedım. pek acaıp su ısı.Sabah uyanir uyanmaz olc baska bir olcum kabul edilmiyor cunku hareket yemek vs etkiliyor en az 3 saat uyumus olmak lazim. Ben basucumda tutuyorum her sabah olcuyorum adet ve sonrasi yumurtlayana kadar 36.1, 36 civari gider genelde yumurtlamayla birlikte 36.5 a kadar cikabilir yani 0.4-0.5 bi artis olmasi lazimmm. Yumurtlamadan sonraa eger gebelik olusmussa yuksek kalmaya devam ediyormus ama dususe geciyorsa gebelik olusmamis demekmis. Bu ay ben de deniyorum bakalim tutacak mi
her yumurtlama sonrası 36.4 lerden 36.8 e cıkar. ogluma hamıleyken hep olctum 36.9 ve 37.1 arasında cıktı bu hamılelıgımıı ogrendıgımde baktım 36.6 36.8 arası hep. hıc 37 bıle gormedım. pek acaıp su ısı.
yerlesme donemınde bı dalma yapıyor cogu kısının grafıgınde gordum 8. 10 gunler arası. anı bır dusus ve genelın daha da ustune cıkması seklınde ılerlıyor. mesela 36.1 e dusup 36.9 a fırayacak gıbı dusun. bu ımplantasyonda oluyormus . ona da bı dıkkat etBenim atesim dusuktur 36 civari cikti hep yumurtlamadan once. Yumurtlamayla birlikte 36.4-36.7 arasi degisiyor suan hala olcuyorum ovulasyondan sonraki 6. gundeyim. Bakalim bu yukseklik devam edecek mi ben de merak ediyorum
yerlesme donemınde bı dalma yapıyor cogu kısının grafıgınde gordum 8. 10 gunler arası. anı bır dusus ve genelın daha da ustune cıkması seklınde ılerlıyor. mesela 36.1 e dusup 36.9 a fırayacak gıbı dusun. bu ımplantasyonda oluyormus . ona da bı dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?