Evet bu dogru benim de akintim 16-17 sinde oldu ama 21 ine kadar kopkoyu pik gordum akinti olduktan sonra bikac gunu buluyor demek ki..

Evet bu dogru benim de akintim 16-17 sinde oldu ama 21 ine kadar kopkoyu pik gordum akinti olduktan sonra bikac gunu buluyor demek ki..
Zaten bir gün yok hamile kalmak için , doğurganlık zamanı yaklaşık 5 gün 16-17sinde başlayan akıntıdan hamile kalınabilir bu pil olayına bu kadar takılmayın kızlar sprem 5 güne kadar yaşıyor o yüzden dölleyebilir yani

Benim adetim düzensiz canım, tam garantili değil ama bu gün şeffaf akıntı başladı gibi. Bekliyorum bakalım. Sende durum nasıl?
Benimde uygulamada 35 gün döngüm ama geçtiğimiz aylarda reglim 31-32 günlerde oldu. Bazen 30 bazen 40 aynen benimde düzensiz ve değişken oluyor. Benim henüz akıntı başlamadı. Ama alt karnımda tatlı tatlı sancılanmalar var. Yumurtlama dönemimin yaklaştığını hissediyorum.

24-25 Haziran ilişki oldu dün pikti bugün silikleşmeye başladı bugünü de mi değerlendirelim ?Çok soru soruyorum kusura bakmayın kızlar

Yani bencede artık zor şartlar altında elinden geleni yapmışsın canım. Bundan sonrasını sadece takip et bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…