4-5 gündür hafif akıntım geliyor 2 gündür de kasıklarımda ağrı var adet belirtileri de olabilir tabi yine dayanamayıp Salı günü test yaptım ama negatif çıkmıştı . Yarın testi tekrarlayabilirim gelmezse adetim.Nasıl gidiyor canım
Var mı belirtin
ElizabethBennettt 20 21 23 24 25 26 değerlendirildi akşam tekrar yapacağım çatlama var mı diye ay ben ateş ölçmeyi unuttum ya bugün de pikti tekrar başlayım yarından itibaren
ElizabethBennettt ya bende bırakcam da bi bugün akşam veya yarın görürüm gibi geliyor daha anneme gidemedim bu meseleden
Gece bir daha yap bence catlamis olabilir fena pik olmus24 25 26 bebeğim bugün çatlar inşallahElizabethBennettt
Döndünüz kaç günde birKızlar herkese merhabalar.. 16 haziran BAT'tı..sizce ovulasyon tarihim tahmini hangi günler olur? Bu konuda fazla bilgim yok..Çocuk düşünüyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim
16 haziranda mi regl oldunuz bu sat demek son adet tarihi. Donguler duzenli mi kac gunde bir bilgi verirseniz ona gore tahmin edelim ovulasyonuKızlar herkese merhabalar.. 16 haziran BAT'tı..sizce ovulasyon tarihim tahmini hangi günler olur? Bu konuda fazla bilgim yok..Çocuk düşünüyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ElizabethBennettt evet şimdi dışarıdayım akşam yatmadan bidaha yapcam çatladıysa bi tur daha beraberlik olur sonra adaya veda ya benim cumartesi lazer randevum var acaba sıkıntı olur mu ki
4-5 gündür hafif akıntım geliyor 2 gündür de kasıklarımda ağrı var adet belirtileri de olabilir tabi yine dayanamayıp Salı günü test yaptım ama negatif çıkmıştı . Yarın testi tekrarlayabilirim gelmezse adetim.
Sizlerde neler var neler yok nasıl gidiyor
Benim de akıntım var ve göğüslerim dolgun
Onun dışında pek belirtim yok canım
Ara ara belim, kasığım, göğsüm sızlıyor ama hemen geçiyor
Dün akşam test yaptım, negatif çıktı
Birkaç güne regli olacağım herhalde
Bu kadar belirtisiz gebelik olmaz gibi geliyor
Evet bende aynıyım işte göğsümde de ağrı yok ama yumuşaklık varBenim de akıntım var ve göğüslerim dolgun
Onun dışında pek belirtim yok canım
Ara ara belim, kasığım, göğsüm sızlıyor ama hemen geçiyor
Dün akşam test yaptım, negatif çıktı
Birkaç güne regli olacağım herhalde
Bu kadar belirtisiz gebelik olmaz gibi geliyor
Hahahaha bende öyleeHey masallah nazar degmesin daha ne olsunben varya catlamayi gorunce biraktim cinsellikten sogudum daha 20 sinden sonra
Gebelik olsa bile erkenden belirti gösterirmi ki ben az yumurtlamadan sonra 12. Günde falan belirti gösterir zannediyodumBen de sifir akinti gidiyorum ya. Baya bi gazim var benim biraz gogus yanlarinda dokununca hassasiyet var o kadar. 6. gun ovulasyon sonrasi..
belirtisiz gebelik oluyor ama siz iki gun sonra bi test daha yapin
Çatlamadan sonra serbest size kalmışKızlar çatlamayı değerlendirdikten sonra test gününe kadar ilişkiye ara mı veriyorsunuz?
Ben de sifir akinti gidiyorum ya. Baya bi gazim var benim biraz gogus yanlarinda dokununca hassasiyet var o kadar. 6. gun ovulasyon sonrasi..
belirtisiz gebelik oluyor ama siz iki gun sonra bi test daha yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?