Bütün hormon testlerin vs yapıldıysa neden tekrar yaptırasın kiValla dün bana çekmediler doktora muayene olıp tetkik yaptırmamızı istediler süreci baştan yaşayıp en son adım da hsg çekeceklermiş para tuzağı resmen devlette randevu avlıcam ben mecbur
Kız çok sevindimmm za
Çok sevindim maşallah sağlıkla büyüsün miniş
Neden buradan dönmesin daha çok varmış kuzu, baksana dilan salı test yaptı negatifti şimdi pozitifSabah test yaptım ben yine negatif 5 gü var adete burdan dönmez artık
Bilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum yaNeden buradan dönmesin daha çok varmış kuzu, baksana dilan salı test yaptı negatifti şimdi pozitif
Sonuç nerde resim gozukmuyo ve şuan çok erken zaten çıkmaz olsadaKızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?
Sonuç nerde resim gozukmuyo ve şuan çok erken zaten çıkmaz olsada
Novacheck diye bir marka sanırım emin olamadım işte bir türlü bende
Anladım onu hiç duymadım bazı testler yalanci pozitif veriyo 2 gün sonra tekrarlayın testi aynı markayla egerki koyulasiyosa kan verirsiniz şuan var gibiNovacheck diye bir marka sanırım emin olamadım işte bir türlü bende
Regl gününe kadar değişebilir zaten şuan daha çatlama üzerinden 9.gün oluyorSabah test yaptım ben yine negatif 5 gü var adete burdan dönmez artık
Döner canımm neden dönmesinnSabah test yaptım ben yine negatif 5 gü var adete burdan dönmez artık
Bir test daha yap bence şu an var görünüyor ama yalancı test olmasın 9 gün biraz erken geldi bana belli olmaz da bence bir test daha yap bakalım orda da çıkarsa kan verirsinKızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?
Bat 11-12 Ağustos hiçbir hamilelik belirtim olmayınca yapıp negatifi görüp kafamdan atayım bu düşünceyi demiştim normalde. Sadece dün akıntım oldu başka bir şey yok. Her gün buraya girip sizlerden hamile kalanlar var mı diye takip ediyordum hiç üye olup yazacağım aklıma gelmezdiBir test daha yap bence şu an var görünüyor ama yalancı test olmasın 9 gün biraz erken geldi bana belli olmaz da bence bir test daha yap bakalım orda da çıkarsa kan verirsin
Insallah hamilesinizdir ve sizde yazarsinizBat 11-12 Ağustos hiçbir hamilelik belirtim olmayınca yapıp negatifi görüp kafamdan atayım bu düşünceyi demiştim normalde. Sadece dün akıntım oldu başka bir şey yok. Her gün buraya girip sizlerden hamile kalanlar var mı diye takip ediyordum hiç üye olup yazacağım aklıma gelmezdi
İnşallah canım en çok da seni görüyordum yazılarda hatta içinden diyordum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı şeklilde nasip etsin inşallah birbirimize bol bol dua edelimInsallah hamilesinizdir ve sizde yazarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?