- 29 Aralık 2024
- 1.795
- 953
- 38
Ahhh amin insallahİnşallah canım en çok da seni görüyordum yazılarda hatta içinden diyordum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı şeklilde nasip etsin inşallah birbirimize bol bol dua edelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh amin insallahİnşallah canım en çok da seni görüyordum yazılarda hatta içinden diyordum Rabbim en yakın zamanda sağlıklı şeklilde nasip etsin inşallah birbirimize bol bol dua edelim![]()
Evet öyle ama olduğunu sanmıyorum ya valla şaşırıyorum ben gerçektenRegl gününe kadar değişebilir zaten şuan daha çatlama üzerinden 9.gün oluyor![]()
Hiç inancım yokDöner canımm neden dönmesinn
Evet yine umutlanma bebeğim sonra daha çok üzülüyorsun eğer varsa zaten onun sevinci bambaşkadır eminimkiHiç inancım yok
Hepsi buradadan al bunu enfeksiyon mantar vb muazzam etkili hiç antibiyotik içmeni önermemBen de iyiyim kuzum tatildeyim daha. Bugün bulantım oldu acile gittim. İdrarda enfeksiyon çıktı ilaç verdi. Bol su içmeye çalışıyorum. Beta da verdim gecikmenin 4. Günü 2000 çıktı1100 lerde olması gerekir diye hesaplamıştım.
![]()
Tabi doktoruna sor etken maddelerini kullanabilirsin derse alTamamdır kızlar çok teşekkür ederim. Bol su tüketmeye çalışıyorum. İlaçta gebelikte verilen bir ilaçmış sıkıntı olmaz dedi doktor bakalım inşallah hemen atlatırım
Devlette mi olacaksınız acabaBütün hormon testlerin vs yapıldıysa neden tekrar yaptırasın kiinsanlar gerçekten şaka gibi. Bende randevu alıp bi şansımı deneyeceğim
İnan zaten ummuyorum hiçEvet yine umutlanma bebeğim sonra daha çok üzülüyorsun eğer varsa zaten onun sevinci bambaşkadır eminimki
Şimdi awox yaptım ama negatif belki doğru yapamadım bilmiyorum düz zeminde 5 dk tutmak lazımmış ben hemen elime aldım içini açmaya çalıştım falan ama negatif çıktı yani sonuç olarak kafam çok karıştıBir test daha yap bence şu an var görünüyor ama yalancı test olmasın 9 gün biraz erken geldi bana belli olmaz da bence bir test daha yap bakalım orda da çıkarsa kan verirsin
Eline alman vs etkilemez zaten neyse bekle bikac gün daha şuan erken zatenŞimdi awox yaptım ama negatif belki doğru yapamadım bilmiyorum düz zeminde 5 dk tutmak lazımmış ben hemen elime aldım içini açmaya çalıştım falan ama negatif çıktı yani sonuç olarak kafam çok karıştı![]()
Oyy kuzum bende aynı durumdayım cikmiyo aklımdan kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyor dediğin gibi girdikçe düşünüyorum kendine iyi bak inşallah birgun güzel haberini vermek için girersinCanlarım ben bi süre burayı bırakıyorum bu gebelik düşüncesini bir süre kafamdan atmak istiyorum buraya girdikçe de aklıma geliyor ister istemez açıkçası son yaşadıklarımdan sonra kendimi iyi de hissetmiyorum biraz kafamı dağıtmam lazım kendinize çok iyi bakın geri geldiğimde güzel haberlerinizi duyarım inşallah sizleri çok sevdim hoşcakalın![]()
5 gün uzun bir süre canım neler değişir o arada. Benim beta bat a 5 gün kala 0.2 ydi ama bat günü 19 çıktıSabah test yaptım ben yine negatif 5 gü var adete burdan dönmez artık
Öyle başlanıyor buraya evetBat 11-12 Ağustos hiçbir hamilelik belirtim olmayınca yapıp negatifi görüp kafamdan atayım bu düşünceyi demiştim normalde. Sadece dün akıntım oldu başka bir şey yok. Her gün buraya girip sizlerden hamile kalanlar var mı diye takip ediyordum hiç üye olup yazacağım aklıma gelmezdi![]()
Benimde şimdiye kadar sancim yoktu bugün regl günüm ve başladı sancılar bisey geliyi gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bisey yok ayyy inşallah canım inşallah güzel haberi alıp eşine sürpriz yaparsinKızlar benim bata 3 gün var normalde 3 gün kala çok sancım olurdu ama bu ay yok sadece ara ara sanki yumurtalıklarım doluymuş gibi hissediyorum ama çoğu belirtimde adet belirtisi göğüslerim dokununca çok acıyor ve yüzümde saçma sapan sivilceler çıktı çokta umutlanmak istemiyorum ama bu ay olmasını özellikle istiyorum çünkü evlilik yıldönümümüz keşke bi sürpriz yapabilsem
Sonradan çıkanlar yalancı oluyo 2 gün sonra tekrarlayın benceEki Görüntüle 3627844 Kızlar arkadaşımın testi bu yaptıktan baya 1-2 saat sonra çıktı ama sizce yalancı pozitif ihtimali var mı. İlk yaptığında net gözükmüyordu ama hafif gölge var gibiydi
Benimde sancı var eli kulağında geldi gelecekArtık fiilen adet olmuş bulunmaktayım. Ay bir daha belirti falan kovalamayacağım. Göğüs sızısı, bacak ağrısı, uyku hali, beyaz akıntı hepsini bu adet öncesi yaşadım. Bir sonraki yumurtaya inşallahama moralim bozuldu tabi ya insan anlık bi adete kadar umut dolup adet olunca herşey bitti moduna giriyor
![]()