Ayın 14 üne kadın doğum doktoruna randevu almıştım haftalar önce reglimin 4. gününe denk geliyor diye hesapladım hormon testi vermek için gidicem. İnşallah gebe kalmışımdırda hormon testi randevusu bebek randevusu olur ne de güzel olurBenimde şimdiye kadar sancim yoktu bugün regl günüm ve başladı sancılar bisey geliyi gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum bisey yok ayyy inşallah canım inşallah güzel haberi alıp eşine sürpriz yaparsin
Hepsi buradadan al bunu enfeksiyon mantar vb muazzam etkili hiç antibiyotik içmeni önermem
Teşekkür ederim bebeğim. Evde buna benzer bir takviyem var tatildeyim eve dönüyorum hemen alacağım duruma göre antibiyotiği bırakırımTabi doktoruna sor etken maddelerini kullanabilirsin derse al
Düşünsene kan alıyorlar bi gidiyosun hamilesin diyo doktor ayyyy hadi insallahAyın 14 üne kadın doğum doktoruna randevu almıştım haftalar önce reglimin 4. gününe denk geliyor diye hesapladım hormon testi vermek için gidicem. İnşallah gebe kalmışımdırda hormon testi randevusu bebek randevusu olur ne de güzel olur
Yüzde 90 ihtimal o zamana regl olurum ya hiç ihtimal vermiyorum ama düşüncesi bile çok güzel bi de gerçek olsa çıldırırım sevinçtenDüşünsene kan alıyorlar bi gidiyosun hamilesin diyo doktor ayyyy hadi insallah
Allahin dediği olur canim bellimi olurYüzde 90 ihtimal o zamana regl olurum ya hiç ihtimal vermiyorum ama düşüncesi bile çok güzel bi de gerçek olsa çıldırırım sevinçten
Ay gerçek olduğunu düşününce bile gözlerim doluyor biliyo musun bi de gerçeğini düşünemiyorum. Ama yine olmayacak diye düşününce o hayali sevincimde kursağımda kalıyor. Senelerdir böyle çünkü sanki hiç gerçek olmayacakmış gibi hissediyorum artıkAllahin dediği olur canim bellimi olur
Canım 5 7 8 operasyon tamam kekligi zor bela avladimBugünün aksamida var canim yumurtan catlamiyi galiba havuç ye bol bol bi an önce catlasin
Havuç yedinmi yarın yine ovu yap siliklestiyse yeterli bence operasyon tamam merkezCanım 5 7 8 operasyon tamam kekligi zor bela avladimbugün sabah yakaladığım pik gece olmuşsa eğer yeterlimi sence
Dün sabah dil altı ates dusuk gibiydi bu sabah normalin üstündeydi yani bunu da anlamadımCanım 5 7 8 operasyon tamam kekligi zor bela avladimbugün sabah yakaladığım pik gece olmuşsa eğer yeterlimi sence
10 gün oldu yumurtlama olalı ihtimal var mıdır5 gün uzun bir süre canım neler değişir o arada. Benim beta bat a 5 gün kala 0.2 ydi ama bat günü 19 çıktı
Kiz bekle 3 gün daha az daha sabir10 gün oldu yumurtlama olalı ihtimal var mıdır
Canım iki defa oldum ilk olduğumdan 5 ay sonra hamile kaldim ama ikinci olduğumdan beri deniyorum 8 ay olacakkızlar bir sey sorcam hiç kürtaj olan var mı aranızda nasıl bir sey kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamilelik deneyebilirim
Yani olabilirsem olcam. Geçen ay hormon baktırmıştım şimdi de Salı gününe infertilite bölümünden randevu aldım hormon baktırmıştım bir şey çıkmadı onun için geldim diyeceğim bakalım çekecekler miDevlette mi olacaksınız acaba
Ben oldum canım sonrasında çok ağrım ve kanamam olmadı. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktor korunmama gerek olmadığını rahmimin tertemiz olduğunu söylemişti. Velhasıl o tarihten beri 2 yıl oldu hala bişey yok yani korunsam da korunmasam da farketmezmişkızlar bir sey sorcam hiç kürtaj olan var mı aranızda nasıl bir sey kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamilelik deneyebilirim
Yumurtlama dün olduğunu gösteriyor yani dün ve bugün yapman iyi olmuşDün sabah dil altı ates dusuk gibiydi bu sabah normalin üstündeydi yani bunu da anlamadım
Bebişim sen yine yok diye düşün ana daha erken10 gün oldu yumurtlama olalı ihtimal var mıdır
Ama pik bu sabah gösterdi kuzum o kafamı karistirdiYumurtlama dün olduğunu gösteriyor yani dün ve bugün yapman iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?