Yok iste adet sancısı gibi vs diyolar boş benim adetim çok sancılı ama bunun yanında o devede kulak kaliyo

Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için aynen zaten doktoruma danışıcam gittiğimde ama merak ettiğim için sordum zaten 1 regl görmeyi beklerim iyice toparlanmak icin sonrasını doktor görüşüne göre ilerlerim ama 3-4 ay bekleyemem çok istediğim bir gebelikti maalesef boş olarak sonlanacak en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum

Hayir hormon bakmiyo ogun takvime bakıp ona gore gün veriyo ben 2.gun gittim gün aldim
Bende dayanıklıyımdır ama korktum şuan boşuna gitmesem mi ya

Yani eşim yok deyip duruyor hala. Bilmiyorum gider mi. Gideyim mi gitmeyim mi kız anlamadım
Benim eşim gidip gün almanisti doktor sordu bende almadi deyince senin hsg sonucuna onunla birlikte bakıyoruz hemen gidip gün alsın demisti

Solgarın folik asit hapını aldım. Öncesinde folik asite de başlanması gerekiyor ya ilk gebelikte öncesinde başlamamıştım. Birde yorumları da iyi zaten kronik bir yorgunluğum var belki ona da iyi gelir :))

Solgarın folik asit hapını aldım. Öncesinde folik asite de başlanması gerekiyor ya ilk gebelikte öncesinde başlamamıştım. Birde yorumları da iyi zaten kronik bir yorgunluğum var belki ona da iyi gelir :))
Evet ben düşünmeye başladığımdan beri kullanıyorum canım

Kızlar iki erken gebelik testi yaptım biri Novacheck diye bir marka orta siliklikte ama gözle görülüyor bir ikinci çizgi çıktı Awox denedim onda bir şey çıkmadı chatgbtye sordum böyle bir yorum yaptı adetime 4 gün var sizce doğru mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…