- 29 Aralık 2024
- 1.795
- 953
- 38
Yok iste adet sancısı gibi vs diyolar boş benim adetim çok sancılı ama bunun yanında o devede kulak kaliyoİşte ilk gün gidersen hesaplayıp adet bitimine randevu bulmak için ilk gün gel diyorlarmış, bende sordum Böyle dediler bana hani belki adetim erken olur geç olur bilemeyiz dediler ilk gün gelirsen randevu için isim yazdırıp sıraya alıyorlar bisürü ıvır zıvır iş bide anestezisiz çekiyorlarmış çok acıyor mu acaba
Ay çok teşekkür ederim bilgilendirme için aynen zaten doktoruma danışıcam gittiğimde ama merak ettiğim için sordum zaten 1 regl görmeyi beklerim iyice toparlanmak icin sonrasını doktor görüşüne göre ilerlerim ama 3-4 ay bekleyemem çok istediğim bir gebelikti maalesef boş olarak sonlanacak en kısa zamanda tekrar denemek istiyorumCanım ben mart ayında oldum. Benimde ilk gebeliğimdi. Hiç korkma uyuyorsun zaten bir şey hissetmiyorsun. Benim olduğum gün bayağı kanamam olmuştu normaldi yani sonra 3-4 gün hafif kanama şeklinde devam etti 37.gün regl oldum. Kürtajdan bir hafta sonra kontrolde gayet iyi dedi perinatolog. Antibiyotik ve demir ilacı vermişti. Parol bile içmedim ağrım olmadı çok şükür. Hafif kramplar hariç.
Ben rahimde anomali var dendiği için ilk regl sonrası mr çekildim hiç bir şey çıkmadı. 2. Deneyişimde tekrar hamile kaldım. Ben senin yerinde olsam rahmin toparlanmasını beklerdim sonuçta bir işlem yapılacak. 4 ay sonra hamile kaldım ki zaten 3 ay ara vermeyi düşündüm. Psikolojik olarakta toparlanmak istedim. Benim doktorumda 2-3 ay bekle demişti. Aynı şeyi bir daha yaşamamak için beklemek en iyisi. Burda kürtaj sonrası regl olmadan hamile kalan bazı kişilerim gebelikleri sorunlu oldu o yüzden korktum açıkçası. Yine de sen bilirsin. Doktoruna danış en iyisini o bilirşimdiden çok geçmiş olsun sağlıklı değilmiş demekki
İşte ilk gün gidersen hesaplayıp adet bitimine randevu bulmak için ilk gün gel diyorlarmış, bende sordum Böyle dediler bana hani belki adetim erken olur geç olur bilemeyiz dediler ilk gün gelirsen randevu için isim yazdırıp sıraya alıyorlar bisürü ıvır zıvır iş bide anestezisiz çekiyorlarmış çok acıyor mu acaba
Ben acıya çok dayanikliyimdir kendimi acayip sıktım benden önceki kız baş baş bağırdı doktor bana çok istikrarlisin dedi gel bide bana sor dedim içimde yani ona rağmen ben böyle acı ömrü hayatımda görmedim
Bende dayanıklıyımdır ama korktum şuanHayir hormon bakmiyo ogun takvime bakıp ona gore gün veriyo ben 2.gun gittim gün aldim
Bebis için dayaniyosun 5dk anca suruyo disini sıkıyorsunBende dayanıklıyımdır ama korktum şuanboşuna gitmesem mi ya
Gün verecekler mi oda belli değil aman aman yoruldum yaBebis için dayaniyosun 5dk anca suruyo disini sıkıyorsun
Ucumda ölüm yok diyip gidicez çok çok bayılırızYok iste adet sancısı gibi vs diyolar boş benim adetim çok sancılı ama bunun yanında o devede kulak kaliyo
Sen gitme canim bi an önce elbet bi hal yoluna konur ama suda var esikide isteyecekler ondanda sperm istiyolarGün verecekler mi oda belli değil aman aman yoruldum ya
Yok yok bayilinmiyo ama dediğin gibi disini skip dayaniyosunUcumda ölüm yok diyip gidicez çok çok bayılırızama yeterki randevu bulalım yaaa
Yani eşim yok deyip duruyor hala. Bilmiyorum gider mi. Gideyim mi gitmeyim mi kız anlamadımSen gitme canim bi an önce elbet bi hal yoluna konur ama suda var esikide isteyecekler ondanda sperm istiyolar
Benim eşim gidip gün almanisti doktor sordu bende almadi deyince senin hsg sonucuna onunla birlikte bakıyoruz hemen gidip gün alsın demistiYani eşim yok deyip duruyor hala. Bilmiyorum gider mi. Gideyim mi gitmeyim mi kız anlamadım
Ama senin yakın zamanda bi kürtaj var ondan istemezler benceYani eşim yok deyip duruyor hala. Bilmiyorum gider mi. Gideyim mi gitmeyim mi kız anlamadım
Evet herkes öyle diyor gerek yok test vermesine gebelik oluştuğu için yakın zamanda diyor. Bazen o günleri çok özlüyorum o kadar güzel ve kısaydı ki o an zaman dursaydı keşke diyorumAma senin yakın zamanda bi kürtaj var ondan istemezler bence
Ay çok sevindim hayırlı olsun inşallahTahlilim böyle çıktı rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin aminn
Sabah yaptım canom negatif ama gelen giden yokS sarsarpapatya test yaptinmi canim
Bende dünde yaptım bugün ilk idrarlada yaptım kaset test negatif benimde dün olmalıydı olmadı bakalimSabah yaptım canom negatif ama gelen giden yok
Evet ben düşünmeye başladığımdan beri kullanıyorum canımSolgarın folik asit hapını aldım. Öncesinde folik asite de başlanması gerekiyor ya ilk gebelikte öncesinde başlamamıştım. Birde yorumları da iyi zaten kronik bir yorgunluğum var belki ona da iyi gelir :))
Seninki nova olan degilmi erken gebeligimi kasetmiydi bide paket resmi varsa atabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?