Öyle yapıcam mecbur canım zaten haftasonu mecbur pazartesiyi beklemek zorundayımOlabilir daha yeni artmaya başladıysa 25 i geçmediyse awox göstermemiş olabilir canım bir iki gün geçsin zaten iki katına çıkar awoxda çıkar
Benim de dün negatifti Awox 5 gün varkenÖyle yapıcam mecbur canım zaten haftasonu mecbur pazartesiyi beklemek zorundayım
Canım kimisi awox erken anlıyor demiş ama kimisi geç algılıyor demiş chatgbtye beta yükselince anlıyor demişBenim de dün negatifti Awox 5 gün varken
İçimden nedense sen hamilesin gibime geliyoBende dünde yaptım bugün ilk idrarlada yaptım kaset test negatif benimde dün olmalıydı olmadı bakalim
Benım bı kaç ay önce kıpkırmızı çıktı kanda negatıfPeki hiç bu kadar net yalancı pozitif çıkaran gördünüz mü ya bildiğin 2 dk da ikinci çizgi çıktı sinirim bozuldu vallahi
Seni bilmiyorum balım ama benim umudum yok hiçCanım kimisi awox erken anlıyor demiş ama kimisi geç algılıyor demiş chatgbtye beta yükselince anlıyor demiş
Askım bıraz sabır bak benım günüm gectı ona rağmen negatif ama bılen yapan eden allah vardır bı bildiğiSeni bilmiyorum balım ama benim umudum yok hiç
Bu hangi marka canım ayy bende şimdi acile gidio kan versem mi vermesem mi kararsızlığındayım ÇünküKızlar bakın bır kaç ay önce yaptıgım gebelık testı normal şartlarda bu sekılde çıkması ıcın betanın baya yüksek olması lazım dimi ama benımkı yalancı pozitif
Kimyasal gebelik olabilir mi acaba kan vermiş miydinGeçen ay bende de prodoctor yalancı çıkardı ya silik çizgi çıktı ümitlendiriyorlar yoktan yere. Hangi teste güvencez anlamadım valla
Canım yumurtlamadan sonraki kaçıncı günSeni bilmiyorum balım ama benim umudum yok hiç
Tam hatırlamıyorum ama days docktor muydu neydiBu hangi marka canım ayy bende şimdi acile gidio kan versem mi vermesem mi kararsızlığındayım Çünkü
Kimyasal gebelik olabilir mi acaba kan vermiş miydi
Evet eşime söylememiştim olmadı söyleyeyimVer gitsin bence streste regli gecıktırıyı varsada yoksada ön göre temkinli davranırsın
Çekerler kuzum belki ondan sonra ki ay hemen gebe kalabilirsin çünkü sizde sorun yok oda temiz çıkarsa inşallah güzel haberlerini alırızYani olabilirsem olcam. Geçen ay hormon baktırmıştım şimdi de Salı gününe infertilite bölümünden randevu aldım hormon baktırmıştım bir şey çıkmadı onun için geldim diyeceğim bakalım çekecekler mi
11 canım seninCanım yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün
Benim 10 sanırım11 canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?