Bir an önce kurtulursun illetten inşallahh. Ayy sanki kızın olacak senin bakalım sağlıkla ilerlesin minnoşum da kucağınıza alacağınız günleri görünİnşallah en yakın zamanda nasip olsunTakviye ve bol suyla atmaya çalışıyorum bebeğimm enfeksiyon çıktı evet. Yarın randevum var belki kese de görürüz inşallah kuzum.
Yumurtlama olmadı mı acaba çiçeğim. Birde sıcaklardan herkesin bir tuhaf oldu yaniKızlarrrr ben 5 gündür kahve olarak regl oluyorum pıhtı da yok. İlk gün ped doldurmadı 2 ve 3. Gün bir ped ancak. Son iki gündür de ped doldurmuyor.
Reglim normalde 5 gün sürerdi ve kahve değil kırmızı pıhtılı olurdu.
Sormak istediğim şey gebelik değil. Bu durumu yaşayıp doktorla görüşen oldu mu?
Chatgpt sorunca rahim duvarı ince olabilir vs vs diyor da panikledim bi an
nryyy Hayalim kizim Civcivimmm
edebiyatc haifa ElizabethBennettt
Aklıma gelenleri etiket yaptım
Canım ben de normalden çok çok az kan geliyor iki üç saatte bir değiştirirdim pedimi en geç normalde. Dün gece hiç kan gelmemiş bembeyazdı ped. Ama rengi normal yoğunlugu az. Geçen ay da aynısını yaşadiğim icin doktora sormuştum. Onun önemi yok dedi hiç umursamadı bile az gelmesini. Kahverengi lekelenmeyi bilmiyorum amaKızlarrrr ben 5 gündür kahve olarak regl oluyorum pıhtı da yok. İlk gün ped doldurmadı 2 ve 3. Gün bir ped ancak. Son iki gündür de ped doldurmuyor.
Ovi testinde pik gördüm ama canım 2 günYumurtlama olmadı mı acaba çiçeğim. Birde sıcaklardan herkesin bir tuhaf oldu yani
dedim acaba hormonlar da mı değişiklik oldu ne olduCanım ben de normalden çok çok az kan geliyor iki üç saatte bir değiştirirdim pedimi en geç normalde. Dün gece hiç kan gelmemiş bembeyazdı ped. Ama rengi normal yoğunlugu az. Geçen ay da aynısını yaşadiğim icin doktora sormuştum. Onun önemi yok dedi hiç umursamadı bile az gelmesini. Kahverengi lekelenmeyi bilmiyorum ama
Bence sıcaklardan ya kötü bir durum olduğunu düşünmüyorumOvi testinde pik gördüm ama canım 2 gün
dedim acaba hormonlar da mı değişiklik oldu ne oldu
Ya yükleyince görünmedi hiç görebiliyor musunuz kuruma çizgisi mıdırAy kızlar çizgi görebiliyor musunuz ya awox kuruma cizgisi aylardır göstermedi umarım yaniltmazzzz
Aşkım ben bu durumu yaşamadım ama bir kez bu şekilde az az günlük ped şeklinde 21 gün adet olmuştum doktor stresten demişti bana bir sebep bulamamışlardıKızlarrrr ben 5 gündür kahve olarak regl oluyorum pıhtı da yok. İlk gün ped doldurmadı 2 ve 3. Gün bir ped ancak. Son iki gündür de ped doldurmuyor.
Sıcaklardan hormon değişimleri olmuş olabilir yada geçen ay tam sokulemediyse bu şekilde olabilir yada ostorojen seviyen düşmüş olabilirKızlarrrr ben 5 gündür kahve olarak regl oluyorum pıhtı da yok. İlk gün ped doldurmadı 2 ve 3. Gün bir ped ancak. Son iki gündür de ped doldurmuyor.
Ostrojen düşünce ne oluyor bebemSıcaklardan hormon değişimleri olmuş olabilir yada geçen ay tam sokulemediyse bu şekilde olabilir yada ostorojen seviyen düşmüş olabilir
anladım aşkımAşkım ben bu durumu yaşamadım ama bir kez bu şekilde az az günlük ped şeklinde 21 gün adet olmuştum doktor stresten demişti bana bir sebep bulamamışlardı
Ben hiç göremedimYa yükleyince görünmedi hiç görebiliyor musunuz kuruma çizgisi mıdır
Yükleyince görünmüyor en iyisi sabah tekrarlayayimBen hiç göremedim
Aynen canım sen görüyorsan vardır tabii ki sabah tekrarla ilk idrarlaYükleyince görünmüyor en iyisi sabah tekrarlayayim
Bir uyumsuzluk var dimi
Canım bide flaşla falan çeksen olmadı burda fotoğrafta varsa bile belli olmuyorAy kızlar çizgi görebiliyor musunuz ya awox kuruma cizgisi aylardır göstermedi umarım yaniltmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?