14. Gun sabah pikti akşamına silikti

Eklentiler

• 1000251565.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlaaaarrrr yardım edin
Bugün 5 tane test aldım. Az önce öylesine bir tane yaptım (böyle bir huyum var sıkılınca döngü ortası olsa bile test yaparım) ve anında kırmızılık dağılır dağılmaz çok silik pembe bir çizgi oluştu. Adetin 11.günü bugün öylesine yapmıştım ama böyle çıkınca şok oldum. Ne düşünüyorsunuz?
Not: artımedi değil ben yurt dışındayım ondan yok burda. Bu testi de daha önce çok yaptım saatler sonra kuruma çizgisi çıkıyor ama yalancı pozitif görmemiştim bu zaten hemen dakikasında çıktı. Birde buraya yükleyince aşırı kalite düşüyor gözle çok net görünüyor aslında

Eklentiler

• IMG_9011.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_9010.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9009.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
Aminn yavrumm Allah razı olsun seninde hayırlı olsun inşaAllah evet yaa hiç sorma benimde ilk gebeliğim sudan çıkmış balık gibiyim
Sağlık ocağına gideceksin canım çocuk doğduktan sonra aşılarını takip ediyorlar aşı kartı veriyorlar sana. Hamileyken yapılan tetanoz aşısı var ileri haftalarda tabi o da. Yine şeker yüklemesi falan var tabi yaptırmak istersen. Bunları Sağlık ocağında ilgilenen kişi söyler zaten. Kilo takibi falan yapıyorlar. Zaten ara ara arayıp gebelik var mı diye de sorarlar ama senin söylemen gerekir. Ben en son smear testi yaptırdım onu bile sağlık ocağı yönlendirdi mesela.

Aa bunu hiç duymadım eğer öyleyse doğru olabilir çünkü annem de hep kusmuş bana ya :)) Ve bende istikrarsız 13 14 hafta boyunca her gün kustum. Ama bir kaç arkadaşım var Allahımmm hamile gibi değillerdi ya maşallah. Ben her belirtiyi yaşadım galiba hamilelikte burun tıkanıklığı bile yaşadım hamilelikte ne alakası var diyordum ama o bile olan birşeymiş.

Annem yemek bile yapamıyorum kokudan onun daha feciymis ama iste çocuktan çocuğa bile fark ediyo
Ayy koku diyince o buzdolabı kokusu ben normalde hiç koku alan biri değilim bu arada ama buzdolabını asla açamıyordum eşime açtırırdım hep. Ne kadar kötü kokardı ya 50 kere acaba bizim buzdolabı mı böyle kokuyor diye silerdim yok her buzdolabı kokuyordu

Ekstra hassasiyet basliyo hamilelikte

Ben şuan daha 4+1 deyim canım çok küçük yani ama baya sol kasık ağrısı yaşıyorum henüz doktora gitmedim umarım bu durum normaldir ya endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…