14. Gun sabah pikti akşamına siliktiCanım bence senin ateş olayı düşük kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. İki testin hata vermesi saçma olur. Muhtemelen sen 13. Gün çatlama gördün. Chatgpt üst üste 3 gün yükselirse o yükselişten ilk günün öncesini baz alın diyor. Ne zaman silikleşti testin?
Canım bence senin ateş olayı düşük kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. İki testin hata vermesi saçma olur. Muhtemelen sen 13. Gün çatlama gördün. Chatgpt üst üste 3 gün yükselirse o yükselişten ilk günün öncesini baz alın diyor. Ne zaman silikleşti testin?
Yarın dpo 3 kuzum bakim kac cikacakTekrar ölçüm yanlış olabilir arada ne kadar süre geçti
İlk ölçümü baz alırsak 13. Günkü düşüş ve sonrası yükselmesi çatladığını gösteriyor dpo 3 tesin (16.gün)
İnşallah kuzum inşallah burdaki tüm kız kardeşlerimden en yakın zamanda sağlıkla bu haberi almak istiyorumAhh ağzından bal damlıyor nasıl güzel söyledin öyle
Yok 13. Gün çatlamışsa 14 15 16 dpo 3 oluyorYarın dpo 3 kuzum bakim kac cikacak
Ateşe göre 13 te çatlamış gibi paralel gitmesi lazım aslındaYarın dpo 3 kuzum bakim kac cikacak
Evet canım hele çalışıyorsan zor olur gerçektenUmarım benimde öyle olur canım ya mide bulantısı çok zor heleki çalışıyorum birde anaokulu öğretmeniyim çocuklarlayım mahvolurum
Bir uyumsuzluk var dimiAteşe göre 13 te çatlamış gibi paralel gitmesi lazım aslında
Sağlık ocağına gideceksin canım çocuk doğduktan sonra aşılarını takip ediyorlar aşı kartı veriyorlar sana. Hamileyken yapılan tetanoz aşısı var ileri haftalarda tabi o da. Yine şeker yüklemesi falan var tabi yaptırmak istersen. Bunları Sağlık ocağında ilgilenen kişi söyler zaten. Kilo takibi falan yapıyorlar. Zaten ara ara arayıp gebelik var mı diye de sorarlar ama senin söylemen gerekir. Ben en son smear testi yaptırdım onu bile sağlık ocağı yönlendirdi mesela.Aminn yavrumm Allah razı olsun seninde hayırlı olsun inşaAllahevet yaa hiç sorma benimde ilk gebeliğim sudan çıkmış balık gibiyim
Aa bunu hiç duymadımBende henüz birşey yok canım heralde daha erken , sen kaçıncı haftadasın? Şöyle bir halk efsanesi duydum kızların hamileliği annelerininkine benzermiş diye benim annem 9 ay kusmuş o yüzden çok korkuyorum
Ayy koku diyince o buzdolabı kokusuAnnem yemek bile yapamıyorum kokudan onun daha feciymis ama iste çocuktan çocuğa bile fark ediyo
Ekstra hassasiyet basliyo hamilelikteAyy koku diyince o buzdolabı kokusuben normalde hiç koku alan biri değilim bu arada ama buzdolabını asla açamıyordum eşime açtırırdım hep. Ne kadar kötü kokardı ya 50 kere acaba bizim buzdolabı mı böyle kokuyor diye silerdim yok her buzdolabı kokuyordu
Ben elendim galiba ya leke gelmiş oofffEkstra hassasiyet basliyo hamilelikte
Benimde yoğun akıntı başladı belim agriyo nokta kadar bi kirmizilik var galiba belli belirsiz benimde eli kulagindaBen elendim galiba ya leke gelmiş oofff
Senin kaç gün gecmistiBen elendim galiba ya leke gelmiş oofff
Geçmemişti ki canım yarın olmam gerekiyodu ama belirtiler vardı ama şimdi gittim ufak kahverengi bi leke gelmiş çok moralim bozuldu ufaktan adet sancım da başladıSenin kaç gün gecmisti
Anladım canim diğer aya kismat yada bi takip et bakalimGeçmemişti ki canım yarın olmam gerekiyodu ama belirtiler vardı ama şimdi gittim ufak kahverengi bi leke gelmiş çok moralim bozuldu ufaktan adet sancım da başladı
Diğer ay diğer ay diye diye 2 yıl olduAnladım canim diğer aya kismat yada bi takip et bakalim
Ben şuan daha 4+1 deyim canım çok küçük yani ama baya sol kasık ağrısı yaşıyorum henüz doktora gitmedim umarım bu durum normaldir ya endişe ediyorumAa bunu hiç duymadımeğer öyleyse doğru olabilir çünkü annem de hep kusmuş bana ya :)) Ve bende istikrarsız 13 14 hafta boyunca her gün kustum. Ama bir kaç arkadaşım var Allahımmm hamile gibi değillerdi ya maşallah. Ben her belirtiyi yaşadım galiba hamilelikte burun tıkanıklığı bile yaşadım hamilelikte ne alakası var diyordum ama o bile olan birşeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?