- 12 Şubat 2025
- 194
- 31
- 13
- 26
Testim negatifti napıyımKız bıde varya hepımızı tribe soktun burda olmadı bu ay dıye dıye sonunda muradına erdın
Çok haklısın canım zaten sperm kaç gün vücutta kalıyor da işte oranı yükseltmek için o gün de değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Zaten bu ay için de ovülasyon almıştım öncesinde onu kullanıcam eğer olmazsa diğer ay almam artık. Görev gibi oluyor bi bana mı öyle geliyor diyordum bende. Bu ay da ovülasyonla deneyeyim aldığın için de daha da almayayımCanım yumurtlama görünce neden ilişki olmak zorunda iki gün mantığına göre zaten dün ilişkiye girmiş oluyorsun içinde sprem varben böyle böyle hayattan soğumuştum yani işte ovulasyon testleri yüzünden oluyor bu görev gibi ilişki , doktorların neden önermediğini şimdi anlıyorum
Merhaba days comfort kuruma çizgisi çıkarır mu adetime iki gün kaldı gölge gibi çizgi var ama ne olduğunu anlamadım gebelik olsaydı daha net çıkmaz mıydı 26 temmuzda yumurtlama ve ilişki oldu
Canım sat neydi senin? Benimde okadar kaldı yumurtlamaya başladım günaşırıya beraber güzel haber alırız inşallahBen de iki gune bir denicem bu ay test yapmicam gecen aylar gibi takip etmek stres olmak istemiyorum. 4-5 gun var ovulasyona yarin baslarim gun asiriCok mutlu oldum adina insallah saglikla ilerler bebegim
Mor kutuda bide awox 25ml üzeri olcuyomus sizinki çok erken geldi banaEvet awox ama neden farklı ki kutusu nasıl sizinkinin
Ben trendyoldan sipariş etmiştim ürün bu acaba sahte miMor kutuda bide awox 25ml üzeri olcuyomus sizinki çok erken geldi bana
Evet benimkide buBen trendyoldan sipariş etmiştim ürün bu acaba sahte mi
Canım şimdi gördüm gözün aydın çok mutlu oldum senin adına darısı buradaki herkesin başına inşallah sağlıkla al kucağınaÇok teşekkür ederim birtanem , ben de en yakın zamanda sizler için sevineceğim hissediyorumsadece korkuyorum kalbini duyana kadar endişe bitmiyor sanırım
Kağıtta öyle yazıyor da arkadaşım silik görüp 11 ile öğrenmişti kanda
Bilgim yok malesefKızlar testim duratest eczacı predictor ile aynı fabrikadan geliyor dedi. Yarın adet günüm bilginiz var mı acaba Eki Görüntüle 3629167
Oylemi anladım askimKağıtta öyle yazıyor da arkadaşım silik görüp 11 ile öğrenmişti kanda
Daha önce de bir testin pozitif çıkmıştı galiba öyle hatırlıyorum gidip kan versene adet bir gün kalmış zaten burda böyle çıkıyorsa ve varsa kanda kesin çıkar.Kızlar testim duratest eczacı predictor ile aynı fabrikadan geliyor dedi. Yarın adet günüm bilginiz var mı acaba Eki Görüntüle 3629167
Duratest ben de geçen ay yalancı pozitif vermişti. Bu marka ile ilgili olumlu yorumlar da ne yazık ki yok. Başka marka ile tekrar denemenizi tavsiye ederim.Kızlar testim duratest eczacı predictor ile aynı fabrikadan geliyor dedi. Yarın adet günüm bilginiz var mı acaba Eki Görüntüle 3629167
Canım öncekinde kan verdim negatif çıktı şimdi adet günüm yine yaptım yine böyle çıktı peki sizlere bir şey soracağım şimdi gidip awox aldım ilk test üzerinden 2 saat geçti biraz su da içtim yine yapsam doğru sonuç verir miDaha önce de bir testin pozitif çıkmıştı galiba öyle hatırlıyorum gidip kan versene adet bir gün kalmış zaten burda böyle çıkıyorsa ve varsa kanda kesin çıkar.
Adet gününmüş pozitif çıkar canım varsaCanım öncekinde kan verdim negatif çıktı şimdi adet günüm yine yaptım yine böyle çıktı peki sizlere bir şey soracağım şimdi gidip awox aldım ilk test üzerinden 2 saat geçti biraz su da içtim yine yapsam doğru sonuç verir mi
canım ne denir bilmiyorum çok üzüldüm kedi köpek herkes sevmez benim de golden ım var. 11 yıldır bizde evin bir üyesi bir parçası. Diğer soruların için hiçbirinin cvbını bilmiyorum sadece üzntünü paylaşmak istedim.Kızlar beni kaçırmayın arada desteğe ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?