kızlar kan testi için adetin geçmesini mi beklemeli yoksa aynı gün adet olmazsan kanda doğru çıkar mı sonuç? Sağlık Ocakları da yapıyor muAdet gününmüş pozitif çıkar canım varsa
Adetin geçmesini beklemeye gerek yok çıkar elbette. Sağlık ocakları sabahları alıyor kan testini.kızlar kan testi için adetin geçmesini mi beklemeli yoksa aynı gün adet olmazsan kanda doğru çıkar mı sonuç? Sağlık Ocakları da yapıyor mu
Adete yakın günlerde şüphelerin varsa gidebilirsinkızlar kan testi için adetin geçmesini mi beklemeli yoksa aynı gün adet olmazsan kanda doğru çıkar mı sonuç? Sağlık Ocakları da yapıyor mu
Ayy gözün aydın canım maşallah maşallahKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim canım dua edin de sağlıkla ilerlersinAyy gözün aydın canım maşallah maşallah
Aman olursa olur zaten düşünmüyorum artık bı sıre daha çünkü ortada olmayan şeyler çıktı çocuk düşüncesini ertlemem lazım bı sureSıcaklar ve stres te çok etkiliyo canım eğer testlerin negatif çıkıyosa benim bu ay da pozitif olmadı her zamanki gibi
Malesef canım belki ilişkiden sonra çözülürğm dedım bugın yıne gelen gıden yokS sarsarpapatya naptin canim gelen giden varmi
Anladım canım inşallah kötü bi durum yokturAman olursa olur zaten düşünmüyorum artık bı sıre daha çünkü ortada olmayan şeyler çıktı çocuk düşüncesini ertlemem lazım bı sure
Alttaki çizgi görünüyor sadece, miratech hiç duymadım kız o neymişKızlar bu miratech guvenilir mi ya alttaki o üstteki prodoctor usttekinde sadcee gözle görünen çizgi var ama alttaki baya belirgin sevinemiyorum bile
Bilemedim bende yaa kan vermeye gidiyorum simdiAlttaki çizgi görünüyor sadece, miratech hiç duymadım kız o neymiş
Haberdar et canımYok balım dün vermiştim yarın vereceğim test yaptım artışa bakayım diye Eki Görüntüle 3629389
Kız regl gelmedi mi hala. Kan mı versen geçti demi gününBen duramiyorum awox geldi 1ini öğlen diğerini şimdi yaptım 5li gelmişti ama duramiyorum
Dün 1 damla açık kahverengi leke geldi hatta çöl üzüldüm sonrasında bir daha gelmediKız regl gelmedi mi hala. Kan mı versen geçti demi günün
Test negatif kuşum onda pozitif görsem vericemde yada cuma veririm artık çünkü pazartesi iğne olmam lazım randevum var ondan önce kesinlestirmem lazimKız regl gelmedi mi hala. Kan mı versen geçti demi günün
Allah Allah … ne iğnesi kız? Benimde regl 5 günde biterdi 7. Gün hala leke geliyorTest negatif kuşum onda pozitif görsem vericemde yada cuma veririm artık çünkü pazartesi iğne olmam lazım randevum var ondan önce kesinlestirmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?