Hayır ben kullanmadım , iki güne bir ilişki olduCanim ovulasyon takip ettin mi iliskiler nasil oldu bu ay?
Hayır ben kullanmadım , iki güne bir ilişki olduadete iki gün kala 32 değerle öğrendim
İnşallah balım çok teşekkür ederimBen de iki gune bir denicem bu ay test yapmicam gecen aylar gibi takip etmek stres olmak istemiyorum. 4-5 gun var ovulasyona yarin baslarim gun asiriCok mutlu oldum adina insallah saglikla ilerler bebegim
Bnm 19 hafta yok inanma benim annemde cok guzel gecirmis gebeligini ben ise yeni yeni kendime geldimBende henüz birşey yok canım heralde daha erken , sen kaçıncı haftadasın? Şöyle bir halk efsanesi duydum kızların hamileliği annelerininkine benzermiş diye benim annem 9 ay kusmuş o yüzden çok korkuyorum
Amin kuzumm bekleyen herkese bir an önce nasip etsin rabbimmmBende psikolojik olarak öyle hissediyorum beklenen regl bugun ve takip eden günler gibi görünüyor, Adet olacağım heralde dediğim ağrılar yaşadım bu belki de gaz gibi bir sıkışma ağrısı bile olabilir ben hamileliğe yoruyorum belki de... 2 gün sonra doğum günüm bir süpriz olsa da en güzel hediyemi alsam diye içimden geçiyorum artık nasip.. Rabbim hepimize en kolayından en kısa sürede nasip etsin inşallah
Canım yumurtlama görünce neden ilişki olmak zorunda iki gün mantığına göre zaten dün ilişkiye girmiş oluyorsun içinde sprem varŞu gün aşırı ilişki konusu şöyle kafamı karıştırıyor diyelim başladım gün aşırı ilişkiye bugün oldu yarın da pik çıktı ee yarın da olacak sonraki gün çatladı o gün de olacak. Yumurtamın pik olduğu günü bilsem bir gün önce yapmam iki gün üst üste olur da bilmediğim için üç gün üst üste denk gelebilirchatgpt sıkıntı olmaz diyor biraz daha sorarsam doğur da kurtulayım diyecek
Benım dün sancım oldu ıslaklık hısttım eve koşa koşa gittim regl oldum kesın dedım otobüste koltuğa oturmadım regl olduysam bulaşmasın dıye eve gıttım beyaz akıntı aksı gibi gögüs agrısı hasssiyeti hepsı gectı nıye böyle oldum bu ay bilmiyorumYa benim yarın olmam lazım hiç sancım yok ilginç bi şekilde. Kokulardan tiksinti geliyo çok rahatsız oluyorum belki kendim kuruntu yapıyorum büyük ihtimalle ama çok heyecan var içimde bu ay olsun artık ya
Aaa şaka yapıyosunnnn çok sevındımm allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim birtanem darısı sizlere olsunAaa şaka yapıyosunnnn çok sevındımm allah analı babalı büyütsün
Kız bıde varya hepımızı tribe soktun burda olmadı bu ay dıye dıye sonunda muradına erdınCanımın içi çok teşekkür ederim dilerim en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun senin de güzel günlerini görelim
Sıcaklar ve stres te çok etkiliyo canım eğer testlerin negatif çıkıyosa benim bu ay da pozitif olmadı her zamanki gibiBenım dün sancım oldu ıslaklık hısttım eve koşa koşa gittim regl oldum kesın dedım otobüste koltuğa oturmadım regl olduysam bulaşmasın dıye eve gıttım beyaz akıntı aksı gibi gögüs agrısı hasssiyeti hepsı gectı nıye böyle oldum bu ay bilmiyorum
Regline kaç gün kala yaptın canommAwox geldi ilk idrarın değil cikmiycagini biliyorum zatende gelince yapmadan duramadim
Benim ayın 8inde olmam lazımdı günüm geçti canimRegline kaç gün kala yaptın canomm
Yarın tekrar yapın koyulasma varmi diye bakinKızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin
Yarın tekrar yapın koyulasma varmi diye bakin
Görebiliyor musunuz çizgiyiYarın tekrar yapın koyulasma varmi diye bakin
Yok göremedim makesef bu avowmu bendekinin içi böyle değil ama bende az önce yaptimGörebiliyor musunuz çizgiyi
Evet awox ama neden farklı ki kutusu nasıl sizinkininYok göremedim makesef bu avowmu bendekinin içi böyle değil ama bende az önce yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?