Hayır ben kullanmadım , iki güne bir ilişki oldu adete iki gün kala 32 değerle öğrendim

Ben de iki gune bir denicem bu ay test yapmicam gecen aylar gibi takip etmek stres olmak istemiyorum. 4-5 gun var ovulasyona yarin baslarim gun asiri Cok mutlu oldum adina insallah saglikla ilerler bebegim

Bnm 19 hafta yok inanma benim annemde cok guzel gecirmis gebeligini ben ise yeni yeni kendime geldim

Şu gün aşırı ilişki konusu şöyle kafamı karıştırıyor diyelim başladım gün aşırı ilişkiye bugün oldu yarın da pik çıktı ee yarın da olacak sonraki gün çatladı o gün de olacak. Yumurtamın pik olduğu günü bilsem bir gün önce yapmam iki gün üst üste olur da bilmediğim için üç gün üst üste denk gelebilir chatgpt sıkıntı olmaz diyor biraz daha sorarsam doğur da kurtulayım diyecek

Amin kuzumm bekleyen herkese bir an önce nasip etsin rabbimmm

Canım yumurtlama görünce neden ilişki olmak zorunda iki gün mantığına göre zaten dün ilişkiye girmiş oluyorsun içinde sprem var ben böyle böyle hayattan soğumuştum yani işte ovulasyon testleri yüzünden oluyor bu görev gibi ilişki , doktorların neden önermediğini şimdi anlıyorum

Ya benim yarın olmam lazım hiç sancım yok ilginç bi şekilde. Kokulardan tiksinti geliyo çok rahatsız oluyorum belki kendim kuruntu yapıyorum büyük ihtimalle ama çok heyecan var içimde bu ay olsun artık ya
Benım dün sancım oldu ıslaklık hısttım eve koşa koşa gittim regl oldum kesın dedım otobüste koltuğa oturmadım regl olduysam bulaşmasın dıye eve gıttım beyaz akıntı aksı gibi gögüs agrısı hasssiyeti hepsı gectı nıye böyle oldum bu ay bilmiyorum

Kızlar çatlamanın 8. Günü az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin

Sıcaklar ve stres te çok etkiliyo canım eğer testlerin negatif çıkıyosa benim bu ay da pozitif olmadı her zamanki gibi

Awox geldi ilk idrarın değil cikmiycagini biliyorum zatende gelince yapmadan duramadim

Eklentiler

• 1000248788.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 44
Yarın tekrar yapın koyulasma varmi diye bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…