Tabi ki canım anlatırsan sevinirim
Önce bebeğe canı gönülden isteyip niyet ediyosun 2 rekat şükür namazı kiliyosun sonra canı gönülden dua ediyosun sonra 7 gün boyunca hiç ara vermiyceksin ama Yusuf süresinin ilk 3 ayetini okuyacaksın okurken hatta elini karnına koy ben onu okurken hamile kalmışım hamile kalincada yine sürekli okudum iyi huylu olur derler gerçekten de öyle oluyo arkadaşım 2 sene istedi olmadı oda okudu o ay hamile kaldı inşallah sanada şifa olur yer gök duayla

Yusuf süresini şükür namazı kılarken mi okuyacağım bi de namazı 7 gün boyunca her gün mü kılacağım o kısmını tam anlayamadım canım

Yusuf süresini şükür namazı kılarken mi okuyacağım bi de namazı 7 gün boyunca her gün mü kılacağım o kısmını tam anlayamadım canım
Hayır namazı ilk başlamadan 1 kez kilacaksın 2 rekat bidaha kilmiycaksin sonra kalkmadan duanı edeceksin gün içinde her hangi bi vakitte Yusuf süresini okuyabilirsin

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler

Canimmmm inanamiyorum nasil sevindimmm gozun aydin ayy darisi basimiza insallah teker teker alicaz haberleri

Canim ovulasyon takip ettin mi iliskiler nasil oldu bu ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…