Karartma yaptım net çıkmıyordu
Belli olmaz canım emin olmak istiyorsan kan testi verKarartma yaptım net çıkmıyordu
Ben 2.oglumda olmayınca onu okumuştum 7 gün boyunca istersen anlatabilirim 3 ayeti okunuyo onu okuyanın oglu oluyoHayır canım
Bende gerçek belli şekilde kırmızı çizgi çıkardı oMerhaba days comfort kuruma çizgisi çıkarır mu adetime iki gün kaldı gölge gibi çizgi var ama ne olduğunu anlamadım gebelik olsaydı daha net çıkmaz mıydı 26 temmuzda yumurtlama ve ilişki oldu
Tabi ki canım anlatırsan sevinirimBen 2.oglumda olmayınca onu okumuştum 7 gün boyunca istersen anlatabilirim 3 ayeti okunuyo onu okuyanın oglu oluyo
Önce bebeğe canı gönülden isteyip niyet ediyosun 2 rekat şükür namazı kiliyosun sonra canı gönülden dua ediyosun sonra 7 gün boyunca hiç ara vermiyceksin ama Yusuf süresinin ilk 3 ayetini okuyacaksın okurken hatta elini karnına koy ben onu okurken hamile kalmışım hamile kalincada yine sürekli okudum iyi huylu olur derler gerçekten de öyle oluyo arkadaşım 2 sene istedi olmadı oda okudu o ay hamile kaldı inşallah sanada şifa olur yer gök duaylaTabi ki canım anlatırsan sevinirim
Yusuf süresini şükür namazı kılarken mi okuyacağım bi de namazı 7 gün boyunca her gün mü kılacağım o kısmını tam anlayamadım canımÖnce bebeğe canı gönülden isteyip niyet ediyosun 2 rekat şükür namazı kiliyosun sonra canı gönülden dua ediyosun sonra 7 gün boyunca hiç ara vermiyceksin ama Yusuf süresinin ilk 3 ayetini okuyacaksın okurken hatta elini karnına koy ben onu okurken hamile kalmışım hamile kalincada yine sürekli okudum iyi huylu olur derler gerçekten de öyle oluyo arkadaşım 2 sene istedi olmadı oda okudu o ay hamile kaldı inşallah sanada şifa olur yer gök duayla
Hayır namazı ilk başlamadan 1 kez kilacaksın 2 rekat bidaha kilmiycaksin sonra kalkmadan duanı edeceksin gün içinde her hangi bi vakitte Yusuf süresini okuyabilirsinYusuf süresini şükür namazı kılarken mi okuyacağım bi de namazı 7 gün boyunca her gün mü kılacağım o kısmını tam anlayamadım canım
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim reglim bitinceHayır namazı ilk başlamadan 1 kez kilacaksın 2 rekat bidaha kilmiycaksin sonra kalkmadan duanı edeceksin gün içinde her hangi bi vakitte Yusuf süresini okuyabilirsin
Insallah olur canim dualarım seninleÇok teşekkür ederim canım deneyeceğim reglim bitince
İnşallah canım inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberini de alırımInsallah olur canim dualarım seninle
Ben 2.oglumda olmayınca onu okumuştum 7 gün boyunca istersen anlatabilirim 3 ayeti okunuyo onu okuyanın oglu oluyo
Teşekkür ederim kuşum
Kuzum gününde mi geldi lekelenmeKızlar bende elendim leke geldi bu ayda gitti
Benim 3 gün gecmisti zaten canimKuzum gününde mi geldi lekelenme
Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim birtanem , ben de en yakın zamanda sizler için sevineceğim hissediyorumCanimmmm inanamiyorum nasil sevindimmm gozun aydinayy darisi basimiza insallah teker teker alicaz haberleri
Aşkım ben çörek otu bal tarçın yaptım inositol kullandım bir de umreden bana adem elması gelmişti onu yaptıminan çok şaşkınım hala ya 5 gün kala Awox da çizgi bile yoktu gece bebetime pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?