Kuzum aynı benim gibi geç yumurtlamışsın günlerimiz aynı bende 18-19 Ağustosta çatladığını düşünüyorum ve biliyorsun kan verdim dün 0.0 çıktı eğer böyleyse umutlanıcam çünkü chat bana da dün böyle söyledi acaba olumsuz konuşmadığı için mi ?

O sırada betada 1,2 görüp hala pozitif bekleyen ben hahahaha Aman herşeyin hayırlısı valla napayım
Belkı de herseyı bölmemek lazım ya . Ben önceden bırsey bılmıyordum . 2. Ayda hamıle kalmıştım . Adetten 3 gün önce acaba dıyerek test yapmıştım . Korunmayı yenı bıraktığım ıcın . Hıc belırtım yoktu açıkçası . Hatta 47 beta ıle herkese hamıle ıldugumu soylemıstım Sımdı olsa söylemem belkı kımyasaldır derım belkı boş gebelık derım falan . Sımdı herseyı bılıyorum ama bana hıc bır faydası yok .

Kızlar ya kürtaj sonrası 14.günüm regl sancısı gibi bir sancım var regl gelsin diye diye getirttim mi acaba bu kadar erken olur mu hiç yazı da bulamadım en erken 20.günde olan olmuş ama
Canım yumurtlama olabilir kurtajdan sonra 2 haftada yumurtlama olabiliyor

Amiin canım ya

Bu arada bir şey sorucam, yumurtlamadan günler sonrasında hiç adet ağrısı gibi benzer veya biraz farklı bir ağrın oldu mu?
Bende yumurtlamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı yaşadım yanlış hatırlamıyorsam dpo 4 5 gibi bir iki gün önce de kesildi ağrım daha da yok. Ama ağrım çok yüzeyseldi tatlı tatlı ağrıdı ağrı denilemeyecek kadar az sadece rahmi hissettirecek kadar. Geceleri yüz üstü yatınca daha çok hissettiriyor wc geliyor gibi sıkıştırıyor mesane şiş gibi. Anlamlı mı bilmiyorum

Tabiki umutlan canım negatif demek için 2-3 daha bekle. O zamanda negatifse zaten negatiftir

Benım de öyle oluyor da testler negatıf

Ha simdi anladım kuzum teşekkür ederimm açıkladığın için

Yavrum sen 19 ağustosta çatlama gördüysen dün dpo8 oluyor. Yani kan için bile erken olabilir

Civcivimmm bebeğim senin döngülerin genel itibariyle uzun burdan öğrendiğim kadarıyla geç döllenme olması için regle yakın bi zamanda yumurtlama yaşaman lazım. Yani regle 5 gün kala yumurtladın diyelim ki o zaman regl gecikecek geç döllenme olacak. Ama geç yerleşme ihtimali her zaman var. Örnek veriyorum genel itibariyle 6-10 gün arasıyken 11 12. Gün yerleşme sarkabiliyormuş. Bu yüzden negatif çıkıyor olabilir.
Bu arada herkesin belirtileri farklı oluyor biliyorsun bazısı çok belli ederken bazısı sessiz sakin geliyor. Benim kendimde bile ikisinde de farklı belirtiler yaşadım çoğunlukla. Diğerinde hastaydım üşüyordum her yerim ağrıyordu hep bi sızlanma vs vs

D dahacokerken kan için sabret şimdiden kolları morartma pozitif görünce bol bol vereceksin

Oy senin kızgın ve kırgın olmanı yesinler ya hahaha çuk tatlısın kuzuu inşallah beklentimiz doğrul çıkar bat 31 Ağustos 1 Eylül dersek sen ben ve D dahacokerken aynıyız diyebiliriz

Ay evet en yoğun uzayan akıntıyı 19u gördüm ama hiç belli değil her ay değişiyor benim yımırtlama yine de dpo 8 diyip 7 de dün kan verdiysem bence de erkendi bakalım bekleyeyim gecikirse halay çekeriz

Ay evet en yoğun uzayan akıntıyı 19u gördüm ama hiç belli değil her ay değişiyor benim yımırtlama yine de dpo 8 diyip 7 de dün kan verdiysem bence de erkendi bakalım bekleyeyim gecikirse halay çekeriz
Benim çatlama olduğu gün bembeyaz yoğun bi akıntım gelmişti. Uzuyor mu bilmiyorum ben elimi süremem tiksinirim de oda 17si gece gelmişti ondan emin oldum bence dikkat çekici akıntı hangi günse çatlama o gün oluyor bi göbek de sana atarım kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…