O sırada betada 1,2 görüp hala pozitif bekleyen ben hahahahaBız olsak 200 gelınce havalara uçarız evde . Şaka gıbı
BeeeenBen şu an bu forumu hatim ettim 5 gün kala çıkmayıp bir gün sonra gören var mı diye 2003 yılındaki yorumları bile okuyorum hahahshsay evet ya çok yorucu ciddenn
Tabiki varpandelaA @Hayalim kizim nryyy D dahacokerken akantus @haifa @ElizabethBennettt Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?
Kuzum aynı benim gibi geç yumurtlamışsın günlerimiz aynı bende 18-19 Ağustosta çatladığını düşünüyorum ve biliyorsun kan verdim dün 0.0 çıktı eğer böyleyse umutlanıcam çünkü chat bana da dün böyle söyledi acaba olumsuz konuşmadığı için mi ?Bak benim sat 31 Temmuz ovü 16 ağustosta tam koyu değildi ama pik saydım yani 17 sine bağlayan gece yumurtladım. Sonra 17 Ağustos akşamı eve geldiğimde yaptığımda silikleşmişti bayağı. Yani dönümün 18. Gününde yumurtladım hemen de çatladı ovü testlerine göre. Chatgpt ye sordum böyle söylüyor
Bende Senın le yazışınca umudum yeserıyorHahaha kız 20 görsek de şimdilik yeterdi aslındaneyse bak bi umut doldum nedense yine, arada böyle oluyor umut bir geliyooo bir gidiyooo
Belkı de herseyı bölmemek lazım ya . Ben önceden bırsey bılmıyordum . 2. Ayda hamıle kalmıştım . Adetten 3 gün önce acaba dıyerek test yapmıştım . Korunmayı yenı bıraktığım ıcın . Hıc belırtım yoktu açıkçası . Hatta 47 beta ıle herkese hamıle ıldugumu soylemıstım Sımdı olsa söylemem belkı kımyasaldır derım belkı boş gebelık derım falan . Sımdı herseyı bılıyorum ama bana hıc bır faydası yok .O sırada betada 1,2 görüp hala pozitif bekleyen ben hahahahaAman herşeyin hayırlısı valla napayım
Canım yumurtlama olabilir kurtajdan sonra 2 haftada yumurtlama olabiliyorKızlar ya kürtaj sonrası 14.günüm regl sancısı gibi bir sancım var regl gelsin diye diye getirttim mi acaba bu kadar erken olur mu hiç yazı da bulamadım en erken 20.günde olan olmuş ama
Bende yumurtlamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı yaşadım yanlış hatırlamıyorsam dpo 4 5 gibi bir iki gün önce de kesildi ağrım daha da yok. Ama ağrım çok yüzeyseldi tatlı tatlı ağrıdı ağrı denilemeyecek kadar az sadece rahmi hissettirecek kadar. Geceleri yüz üstü yatınca daha çok hissettiriyor wc geliyor gibi sıkıştırıyor mesane şiş gibi. Anlamlı mı bilmiyorumAmiin canım ya
Bu arada bir şey sorucam, yumurtlamadan günler sonrasında hiç adet ağrısı gibi benzer veya biraz farklı bir ağrın oldu mu?
Tabiki umutlan canım negatif demek için 2-3 daha bekle. O zamanda negatifse zaten negatiftirKuzum aynı benim gibi geç yumurtlamışsın günlerimiz aynı bende 18-19 Ağustosta çatladığını düşünüyorum ve biliyorsun kan verdim dün 0.0 çıktı eğer böyleyse umutlanıcam çünkü chat bana da dün böyle söyledi acaba olumsuz konuşmadığı için mi ?
Benım de öyle oluyor da testler negatıfBende yumurtlamadan sonra bir kaç gün kasık ağrısı yaşadım yanlış hatırlamıyorsam dpo 4 5 gibi bir iki gün önce de kesildi ağrım daha da yok. Ama ağrım çok yüzeyseldi tatlı tatlı ağrıdı ağrı denilemeyecek kadar az sadece rahmi hissettirecek kadar. Geceleri yüz üstü yatınca daha çok hissettiriyor wc geliyor gibi sıkıştırıyor mesane şiş gibi. Anlamlı mı bilmiyorum
Ha simdi anladım kuzum teşekkür ederimm açıkladığın içinHee onda diyor ki 1 in üstünde bu 4 madde dısında hcg görülmez diyor. Yani daha önce kimyasal geçirmişse 1 in üstünde olabilir diyor muhtemelen kimyasalda önce yükseliyor sonra düşüyor ya ondan bahsediyor. Yani bu 4 durumun harici 1 in altında 0 lı değerler olması lazımmış. Bu 4 durum yoksa 1 in üstü gebelikte şüpheli çünkü hcg salgılanması hormon dalgalanmalarından etkilenmez, bu 4 durum bizde yoksa yükselme ihtimali yüksek diyor. Sana yazıyı atayım .
Ay hadi bakalım beklemedeyim akıntım ve ağrım var ama hiç adet olcak gibi değil bacak ağrım yok meselaTabiki umutlan canım negatif demek için 2-3 daha bekle. O zamanda negatifse zaten negatiftir
Oladabilir cünkü geçti sancı mdmfkfCanım yumurtlama olabilir kurtajdan sonra 2 haftada yumurtlama olabiliyor
Bende de öyle bakalım bir kaç güne netleşir artıkBenım de öyle oluyor da testler negatıf
Yavrum sen 19 ağustosta çatlama gördüysen dün dpo8 oluyor. Yani kan için bile erken olabilirKuzum aynı benim gibi geç yumurtlamışsın günlerimiz aynı bende 18-19 Ağustosta çatladığını düşünüyorum ve biliyorsun kan verdim dün 0.0 çıktı eğer böyleyse umutlanıcam çünkü chat bana da dün böyle söyledi acaba olumsuz konuşmadığı için mi ?
Oy senin kızgın ve kırgın olmanı yesinler ya hahaha çuk tatlısın kuzuuİnşallah yaa hiç umudum yok ama geç yerleşme olabilir bende diye şüpheye düştüm bir an. Hislerim ama hamile olmadığımı söylüyor adet belirtilerim başladı çünkü diyorum birden karnıma sancı saplanıyorBarsaklarım yapıyorsa bunu yani kızgın ve kırgınım onlara
Bozma bozma moralini olacak inşallah hayırlısı ile canımBende Senın le yazışınca umudum yeserıyor
Ay evet en yoğun uzayan akıntıyı 19u gördümYavrum sen 19 ağustosta çatlama gördüysen dün dpo8 oluyor. Yani kan için bile erken olabilir
Civcivimmm bebeğim senin döngülerin genel itibariyle uzun burdan öğrendiğim kadarıyla geç döllenme olması için regle yakın bi zamanda yumurtlama yaşaman lazım. Yani regle 5 gün kala yumurtladın diyelim ki o zaman regl gecikecek geç döllenme olacak. Ama geç yerleşme ihtimali her zaman var. Örnek veriyorum genel itibariyle 6-10 gün arasıyken 11 12. Gün yerleşme sarkabiliyormuş. Bu yüzden negatif çıkıyor olabilir.
Bu arada herkesin belirtileri farklı oluyor biliyorsun bazısı çok belli ederken bazısı sessiz sakin geliyor. Benim kendimde bile ikisinde de farklı belirtiler yaşadım çoğunlukla. Diğerinde hastaydım üşüyordum her yerim ağrıyordu hep bi sızlanma vs vs
D dahacokerken kan için sabret şimdiden kolları morartma pozitif görünce bol bol vereceksin
Benim çatlama olduğu gün bembeyaz yoğun bi akıntım gelmişti. Uzuyor mu bilmiyorum ben elimi süremem tiksinirim deAy evet en yoğun uzayan akıntıyı 19u gördümama hiç belli değil her ay değişiyor benim yımırtlama yine de dpo 8 diyip 7 de dün kan verdiysem bence de erkendi bakalım bekleyeyim gecikirse halay çekeriz
Senin öyleydi dimi canım bende sende bi hatırlıyor gibi oldum aslında. 5 gün önce mi yoktu sende yani Dpo kaçta görmemiştin de sonra kaçta gördünBeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?