- 18 Mart 2025
- 530
- 183
- 18
Aslında limon ve tuzla tadı baya güzelleşiyor sade halini bende pek sevemiyorumCanım ben avokado yiyemiyorum migrenimi aşırı derecede tetikliyor baş ağrısından duramıyorum acaba onun yerine ne yiyebilirim tutunmayı kolaylaştrmak için
Ay ben çok severim avokado ama fazlası kilo aldiriyor sanırım. Kilo verme aşamasındayım canım ben de. Günde yarım avokado nasıl olur? Sen ne kadar tüketmiştinAslında limon ve tuzla tadı baya güzelleşiyor sade halini bende pek sevemiyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAslında limon ve tuzla tadı baya güzelleşiyor sade halini bende pek sevemiyorum
Yok canım sorun tadı değil zaten bende seviyorum ama yiyemiyorum migrenimden dolayıAslında limon ve tuzla tadı baya güzelleşiyor sade halini bende pek sevemiyorum
Her sabah yarım yiyordum canım yumurta pek sevmem onu da yemeye dikkat ediyordum beslenmem çok kötüydü sabah uyanıp doner yiyecek kadar kötüydü yaniAy ben çok severim avokado ama fazlası kilo aldiriyor sanırım. Kilo verme aşamasındayım canım ben de. Günde yarım avokado nasıl olur? Sen ne kadar tüketmiştin
Yukarıda ki mesajimda yazdım canım beslenme çok etkiliyor ben öyle düşünüyorum aylardır pik bile görmemiştim ben ovulasyon testinde yumurtam olgunlasmiyordu bile muhtemelenCanım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahavokado yu her gün mü yiyordun yoksa arada mı? Yumurta kalitesi tutunma için yaptığın başka birşey var mıydı?
Demek ki amh 0 olmasının gebelik olmayacağı anlamına gelmediğini, kaliteli 1 yumurta ve spermin gebe kalmak için yeterli olduğunu kanıtlamış oluyorsunuz1 yıl oldu neredeyse canım bende amh sorunu vardı 0.86ydi esimin testleri de orta seviyelerdeydi. Ovulasyon testi kullandım yumurtlamadan emin olmak için son 4 5 aydır. İlk defa bu ay beslenmeme çok dikkat etmiştim biraz kiloluyum 7 kilo verdim bu ay belki onun etkisi olabilirbol bol avokado yedim ekmek tamamen çıktı hayatımdan yumurta daha kaliteli oldu sanirim ilk defa
Canım bebeğin tutunması için yeşil yapraklı sebzeler, balık, chia tohumu, ceviz tabi yumurta peynir vs gibi şeyler de yemek gerekiyor. Avakado da öyleymiş bak onu bilmiyordumCanım ben avokado yiyemiyorum migrenimi aşırı derecede tetikliyor baş ağrısından duramıyorum acaba onun yerine ne yiyebilirim tutunmayı kolaylaştrmak için
Kızlar bence umreye giden olursa gerçekten adem elması isteyin
Evet bu aşkım
Gidenler oldu da ozaman düşünmüyordum şimdi de istesem anlarlar gibime geliyor yaEvet bu aşkım
Evet evet kesinlikle öyle üstelik 10 ay önce 20 cmlik kist ameliyati olmuştum ameliyatta kist patladı yumurtaliklar biraz zararda gördü ona rağmen sonunda oldu çok sukurDemek ki amh 0 olmasının gebelik olmayacağı anlamına gelmediğini, kaliteli 1 yumurta ve spermin gebe kalmak için yeterli olduğunu kanıtlamış oluyorsunuzMaşallah emek vermişsiniz gerçekten sağlıkla gelsin
Solgar kötü bir marka değil gebelik düşünenler için 3 ay öncesinden başlamayı öneriyor doktorlar ben 4 aydır kullanıyorumKızlar ben solgarın folacin hapını aldım folik asitmiş yani. Daha önce kullanan var mı? Gebelik öncesi içiliyor değil mi bu hap yorumlarda öyle yazmışlar gerçi de değerlerime baktırmadan içmem de sıkıntı olmaz herhalde.
Türkiye’de de eminim olan yerler vardır denemek istersenGidenler oldu da ozaman düşünmüyordum şimdi de istesem anlarlar gibime geliyor ya
Çok şükür gerçekten bizlerede dua edinEvet evet kesinlikle öyle üstelik 10 ay önce 20 cmlik kist ameliyati olmuştum ameliyatta kist patladı yumurtaliklar biraz zararda gördü ona rağmen sonunda oldu çok sukur
Evet araştıracağım çiçeğim bir daha ki ay için. Benim döngüm dengesiz olduğu için test ile takip ediyorum canım 15inden sonra pik görürüm gibi. Doktorun önerisi ile pregnacare var vitamin eşim ile benim, ekstra ben hayıt macunu ve havuç incir kürü yapıyorum eşimde ginsengli kuvvet macunu yiyor. Bu ay ki menümüz buTürkiye’de de eminim olan yerler vardır denemek istersenşimdi ne yapıyorsun yumurtlama dönemindesin sanırım dimi
Canım bol bol semiz otuda tüketebilirsinCanım ben avokado yiyemiyorum migrenimi aşırı derecede tetikliyor baş ağrısından duramıyorum acaba onun yerine ne yiyebilirim tutunmayı kolaylaştrmak için
Şifa olur inşallahEvet araştıracağım çiçeğim bir daha ki ay için. Benim döngüm dengesiz olduğu için test ile takip ediyorum canım 15inden sonra pik görürüm gibi. Doktorun önerisi ile pregnacare var vitamin eşim ile benim, ekstra ben hayıt macunu ve havuç incir kürü yapıyorum eşimde ginsengli kuvvet macunu yiyor. Bu ay ki menümüz buGünaşırı ilişki yapıyoruz birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?