Bir de bende bu ay Y Yorgunruhum gibi sürekli yürüyüş ve şu parklardaki spor aletleri oluyor ya onlarla spor falan yaptım dhdhhd 2-3 kilo verdim bende. Bence diyet değil de sağlıklı beslenmek çok önemli. Çökelek, semiz otu, kabak çekirdeği, ben her gün probiyotik kefir içmeye özen gösterdim mesela bide.Evet araştıracağım çiçeğim bir daha ki ay için. Benim döngüm dengesiz olduğu için test ile takip ediyorum canım 15inden sonra pik görürüm gibi. Doktorun önerisi ile pregnacare var vitamin eşim ile benim, ekstra ben hayıt macunu ve havuç incir kürü yapıyorum eşimde ginsengli kuvvet macunu yiyor. Bu ay ki menümüz buGünaşırı ilişki yapıyoruz birde
Aminnn bol bol duanızı alalımmŞifa olur inşallah
Canım sen de hamileydin değil mi ? Benim aslında koşu bandım var yürüsem iyi olacak karın bölgemde yağlı. Bence de zaten güzel beslenince yumurta kaliteleşiuor ve döllenmeye elverişli oluyor. Hepimiz bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz bakalım herkesten bir şey kapıyoruzBir de bende bu ay Y Yorgunruhum gibi sürekli yürüyüş ve şu parklardaki spor aletleri oluyor ya onlarla spor falan yaptım dhdhhd 2-3 kilo verdim bende. Bence diyet değil de sağlıklı beslenmek çok önemli. Çökelek, semiz otu, kabak çekirdeği, ben her gün probiyotik kefir içmeye özen gösterdim mesela bide.
Canım tebrik ederim senin bu haberine çok Mutlu oldum burdan sürekli okuyorum mesajlarınızı yazmasam da seninde üzgğn mesajlarını görüyordum ve dua ediyordum Allah güzel güzel büyütmeyi nasip etsin diğer hamile kalan tüm herkes inşallahKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Eşimle herşeyimizi tek başımıza yaptık düğün söz ev tutma ne bılıyosanız ben bütün yük ona bınecek dıye hıcbısry ıstemedım herseyın en ucuzunu aldım en düşüğünü bazı seylerı almadım olmasada olur zamanla alınır dedım e malum borç harç derken hepsı çok birikti 8 ay çalışamadım kayınvalıdeme baktım hasta dıye düğünden takılan paraları falanda onlar aldı bana bu sekılde soylememıslerdı oysakı benım çalışmadığım ıcın esım bütün borçlara tek yetişemedi o yüzden hepsı katlandı 45 bın olan Borc 90 oldu toplamda 200 bine yakın borcumuz var ben yenı basladım çalışmaya en canımı sıkan da esımın aılesnın asla destek olmaması benı gectım kendı evlatlarına bıle bunu yapmaları çok agrıma gıdıyo ustelık bankada paraları varken şu durumda çocuk düşünmek istemiyorum rahat bı hayat sunamam çünkü önce düzenimi oturtmak lazım planladıgımız gibi olmadı malesefAnladım canım inşallah kötü bi durum yoktur
Canım benim 7 yıl öncesini yazmışsın aynı yollardan geçmişiz siz ne yaparsanız yapın belkide hiç destek olmayacaklar hem maddi hem manevi. Benim öyle oldu o yıllarda şuan senin gibi düşünüp 5 yıl hiç düşünmedim önce toparlanalim diye eksiğimiz olmasın kenarda paramız olsun öyle bakarız diye diye bir baktimki amh 0.6 olmuyor ne yapsak kistler çikolatalar yasda oldu o zamanlar 35 ameliyat derken borçla tup bebek şimdi geldik 39 yaşına ahhh keşke diyorum ailesini takmayıp yapsaydım şimdi ikinci olurdu belki. O yüzden iyi düşün yıllar geçtikçe yumurtalarımiz yaşlanıyor heleki bu zamanlarda artık normal gebelik mucizeye dönmüş. Lütfen iyi düşün kendi çekirdek ailene bak esin iyiyse denemeye devam et derim. Zaman geçtikçe daha zor inan bana. Umarım senin hikayen değişir ve yanınızda olurlar. Biz çok eksiğiz çünküEşimle herşeyimizi tek başımıza yaptık düğün söz ev tutma ne bılıyosanız ben bütün yük ona bınecek dıye hıcbısry ıstemedım herseyın en ucuzunu aldım en düşüğünü bazı seylerı almadım olmasada olur zamanla alınır dedım e malum borç harç derken hepsı çok birikti 8 ay çalışamadım kayınvalıdeme baktım hasta dıye düğünden takılan paraları falanda onlar aldı bana bu sekılde soylememıslerdı oysakı benım çalışmadığım ıcın esım bütün borçlara tek yetişemedi o yüzden hepsı katlandı 45 bın olan Borc 90 oldu toplamda 200 bine yakın borcumuz var ben yenı basladım çalışmaya en canımı sıkan da esımın aılesnın asla destek olmaması benı gectım kendı evlatlarına bıle bunu yapmaları çok agrıma gıdıyo ustelık bankada paraları varken şu durumda çocuk düşünmek istemiyorum rahat bı hayat sunamam çünkü önce düzenimi oturtmak lazım planladıgımız gibi olmadı malesef
Hem destek olmayıp hem düğün paralarını almaya hakları neymiş? Bende senin gibi yormadım eşimi kendimiz yaptık çoğu şeyi. Evlenmeden borçlara başladık evlendik 2 sene olacak borçu katlayarak ödemeye devam ediyoruz. Yatırım amaçlı kredi çektik kredi kartlarımız derken 500 bini geçik borcumuz var hesaplamak istemiyorumEşimle herşeyimizi tek başımıza yaptık düğün söz ev tutma ne bılıyosanız ben bütün yük ona bınecek dıye hıcbısry ıstemedım herseyın en ucuzunu aldım en düşüğünü bazı seylerı almadım olmasada olur zamanla alınır dedım e malum borç harç derken hepsı çok birikti 8 ay çalışamadım kayınvalıdeme baktım hasta dıye düğünden takılan paraları falanda onlar aldı bana bu sekılde soylememıslerdı oysakı benım çalışmadığım ıcın esım bütün borçlara tek yetişemedi o yüzden hepsı katlandı 45 bın olan Borc 90 oldu toplamda 200 bine yakın borcumuz var ben yenı basladım çalışmaya en canımı sıkan da esımın aılesnın asla destek olmaması benı gectım kendı evlatlarına bıle bunu yapmaları çok agrıma gıdıyo ustelık bankada paraları varken şu durumda çocuk düşünmek istemiyorum rahat bı hayat sunamam çünkü önce düzenimi oturtmak lazım planladıgımız gibi olmadı malesef
Anladım canım aile desteği olmayınca gerçekten çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum bende düğün yaparken kendi ailem maddi olarak sıkıntıdaydı çoğu şeyimi kendim aldım Allah'tan eşimin ailesi de destek oldu yoksa çok zordu. Şimdi bende çalışmıyorum düzgün bi iş bulsam bende gircem ama yok malesef küçük bi yerde oturuyorum çocukta var bilmiyorum bazen bende düşünüyorum acaba ikinci çocuk olayına hiç mi girmesem diye ama zaten uğraşsam da olmuyorEşimle herşeyimizi tek başımıza yaptık düğün söz ev tutma ne bılıyosanız ben bütün yük ona bınecek dıye hıcbısry ıstemedım herseyın en ucuzunu aldım en düşüğünü bazı seylerı almadım olmasada olur zamanla alınır dedım e malum borç harç derken hepsı çok birikti 8 ay çalışamadım kayınvalıdeme baktım hasta dıye düğünden takılan paraları falanda onlar aldı bana bu sekılde soylememıslerdı oysakı benım çalışmadığım ıcın esım bütün borçlara tek yetişemedi o yüzden hepsı katlandı 45 bın olan Borc 90 oldu toplamda 200 bine yakın borcumuz var ben yenı basladım çalışmaya en canımı sıkan da esımın aılesnın asla destek olmaması benı gectım kendı evlatlarına bıle bunu yapmaları çok agrıma gıdıyo ustelık bankada paraları varken şu durumda çocuk düşünmek istemiyorum rahat bı hayat sunamam çünkü önce düzenimi oturtmak lazım planladıgımız gibi olmadı malesef
Eşimle çok ıyyız çok şükür bana yaptınlarını gördü gözüyle o gün çıkardı kendı evımıze gectık ama onu bu kadar düşünceli görünce insanın çok agrına gıdıyo ne yapsam da daha fazla destek olsam dıyorım hayat arkadaşı dıyoruz ya onun ıcının yandığını hisediyoraun ama elınden bısey gelmıyo bu çok kötü bı durumCanım benim 7 yıl öncesini yazmışsın aynı yollardan geçmişiz siz ne yaparsanız yapın belkide hiç destek olmayacaklar hem maddi hem manevi. Benim öyle oldu o yıllarda şuan senin gibi düşünüp 5 yıl hiç düşünmedim önce toparlanalim diye eksiğimiz olmasın kenarda paramız olsun öyle bakarız diye diye bir baktimki amh 0.6 olmuyor ne yapsak kistler çikolatalar yasda oldu o zamanlar 35 ameliyat derken borçla tup bebek şimdi geldik 39 yaşına ahhh keşke diyorum ailesini takmayıp yapsaydım şimdi ikinci olurdu belki. O yüzden iyi düşün yıllar geçtikçe yumurtalarımiz yaşlanıyor heleki bu zamanlarda artık normal gebelik mucizeye dönmüş. Lütfen iyi düşün kendi çekirdek ailene bak esin iyiyse denemeye devam et derim. Zaman geçtikçe daha zor inan bana. Umarım senin hikayen değişir ve yanınızda olurlar. Biz çok eksiğiz çünkü
Güzel dıleklerın ıcın çok teşekkür ederim bunları lk defa burda hıc tanımadığım insanlara anlatıyorum o kadar zor bı donemdı kı ben sanıyordum kı insanları ne kadar sever sayarsak o kadar karsılık görürüz asla öyle degılmıs ilk zamanlar herkese kızımız bızım gelınımız degıl derler dı düğün gecesı ben anladım ne olduklarını bana takılan altınlar benım takılan paralar da onlara verılceketı sözde masraflar ıcın bır gece önceden yapılacak altınları iste kuzenlerı akrabaları boz durmuş paraya çevirip taktılar yanı zehır etıler bana düğünümü aılr resmımız bıle yok düşünün ben el kızıyım ama kendı evlatlarına bunu yapmak çok degısıkHem destek olmayıp hem düğün paralarını almaya hakları neymiş? Bende senin gibi yormadım eşimi kendimiz yaptık çoğu şeyi. Evlenmeden borçlara başladık evlendik 2 sene olacak borçu katlayarak ödemeye devam ediyoruz. Yatırım amaçlı kredi çektik kredi kartlarımız derken 500 bini geçik borcumuz var hesaplamak istemiyorumAma bunun için çocuğu ertelemek istemiyorum nasibiyle gelecektir diye düşünüyorum. Elbette ki tek çalışma ile geçinmek hiç kolay değil, siz artık kendinizle ilgilenin bence sende çalışırsın bir şekilde atlatırsınız bu günleri de mutlu evliliğinizi de taçlandırırsınız inşallah
Senin durumunda çok kişi var canım bizde aynı şekilde kendimiz yaptık herşeyi benim ailem destek oldu kendince ama karşı taraf hiç destek olmadı. ilk çocuk doğdu ya çocuğun ne bileyim bi bebek arabasını falan alın ya insan yakın arkadaşı bile doğum yapsa yeri geliyor bi ihtiyacını alalım falan diye teklif ediyor. El gibi geldiler çocuğa bi çeyrek taktılar bak haklarını yemeyeyim onu taktılar o kadarEşimle herşeyimizi tek başımıza yaptık düğün söz ev tutma ne bılıyosanız ben bütün yük ona bınecek dıye hıcbısry ıstemedım herseyın en ucuzunu aldım en düşüğünü bazı seylerı almadım olmasada olur zamanla alınır dedım e malum borç harç derken hepsı çok birikti 8 ay çalışamadım kayınvalıdeme baktım hasta dıye düğünden takılan paraları falanda onlar aldı bana bu sekılde soylememıslerdı oysakı benım çalışmadığım ıcın esım bütün borçlara tek yetişemedi o yüzden hepsı katlandı 45 bın olan Borc 90 oldu toplamda 200 bine yakın borcumuz var ben yenı basladım çalışmaya en canımı sıkan da esımın aılesnın asla destek olmaması benı gectım kendı evlatlarına bıle bunu yapmaları çok agrıma gıdıyo ustelık bankada paraları varken şu durumda çocuk düşünmek istemiyorum rahat bı hayat sunamam çünkü önce düzenimi oturtmak lazım planladıgımız gibi olmadı malesef
Evet sabah idrarla yapılmıyor. Her gün aynı saatte olursa daha iyi olur hattaKızlar şimdi bugün itibari ile ovülasyon testine başlayacağım da bir öncekinde su içimi falan dikkat etmedim hiç kafama göre bi sabah bi akşam yaptım. Sabah ilk idrarla yapılmaması mı gerekiyor?
Tamamdır öğleden önce ile akşam arası şu kadar saat geçsin gibi bişey var mı günde iki test yaparım zaten erken yumurtlamam oluyorEvet sabah idrarla yapılmıyor. Her gün aynı saatte olursa daha iyi olur hatta
Ah köpeginiz için çok üzüldümKızlar selamlar bir süredir yoktum.. çok sevdiğimiz köpeğimizi kaybettik ve bu işlere ara vermiştik. Az önce ovülasyon testi yaptım ilk defa pik gibi çıktı. Dün değerlendirdik yarın spermiogram ve kruger vereceğiz o sebeple bu akşam perhiz yapmamız gerekiyor. Sizce yarın akşam değerlendirsek kaçırmış olur muyum ? İki ayrı test yaptım ikisini de atıyorum size.
Amiiin , her şey için teşekkür ederim bizi hep bilgilendirdin moral verdin Allahım sana bu sevinci tattırsın kolaylıkla en kısa zamanda balımCanım şimdi gördüm gözün aydın çok mutlu oldum senin adına darısı buradaki herkesin başına inşallah sağlıkla al kucağına
Kızlar çok bakmıyorum buraya ama sizleri unutmadımHer ay umitlenip sonra böyle olunca evet bende gecikince bi heveslenmistim başta ümidim yoktu ama geçince heyecanlandım falanda
Yani kişilik yoksunu insanlarmış ne mutlu ki eşin iyi olduğunu söylüyorsun. Çok var erkeğin ailesi ile bunu yaşayan. Oğullarını gelir kapısı gören.. Oyüzden bunları kendine dert etme yalnız değilsin emin ol. Bizler burada tanışmadan birbirimizle dert ortağıyız bu tarz şeyleri de konuşmamızda sakınca görmüyorumGüzel dıleklerın ıcın çok teşekkür ederim bunları lk defa burda hıc tanımadığım insanlara anlatıyorum o kadar zor bı donemdı kı ben sanıyordum kı insanları ne kadar sever sayarsak o kadar karsılık görürüz asla öyle degılmıs ilk zamanlar herkese kızımız bızım gelınımız degıl derler dı düğün gecesı ben anladım ne olduklarını bana takılan altınlar benım takılan paralar da onlara verılceketı sözde masraflar ıcın bır gece önceden yapılacak altınları iste kuzenlerı akrabaları boz durmuş paraya çevirip taktılar yanı zehır etıler bana düğünümü aılr resmımız bıle yok düşünün ben el kızıyım ama kendı evlatlarına bunu yapmak çok degısık
Evet ilk idrar olmamalı, 2 saat öncesi sıvı alımı bırakılmalı, yapabiliyorsan sabah 09.00 akşam 17.00 gibi yapabilirsin daha iyi yakalarsın pikiKızlar şimdi bugün itibari ile ovülasyon testine başlayacağım da bir öncekinde su içimi falan dikkat etmedim hiç kafama göre bi sabah bi akşam yaptım. Sabah ilk idrarla yapılmaması mı gerekiyor?
Tamam canım çok sağol. Az önce yaptım baya silikti zaten daha var adetim daha 2 gün oldu biteli bugün bir tane yaparım da yarın itibari ile 2 test yapayım dediğin saatlerdeEvet ilk idrar olmamalı, 2 saat öncesi sıvı alımı bırakılmalı, yapabiliyorsan sabah 09.00 akşam 17.00 gibi yapabilirsin daha iyi yakalarsın piki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?