- 9 Haziran 2025
- 1.324
- 1.208
- 48
- 27
Rica ederim. Geç yumurtluyorsan şimdiden iki kullanıp heba etme istersen. Ama kısa ise erken yumurtluyorsan mantıklı günde 2 defaTamam canım çok sağol. Az önce yaptım baya silikti zaten daha var adetim daha 2 gün oldu biteli bugün bir tane yaparım da yarın itibari ile 2 test yapayım dediğin saatlerde
Yerin belli oluyo kuzumKızlar çok bakmıyorum buraya ama sizleri unutmadım
Yusuf süresini oku bak ozamanKızlar bir yerde gördüm 7 tane Yasin-i şerif okumuşlar peşine dua ile o ay gebelik haberi almışlar
Altınlardan kastım takılam çeyrekler falan elımde dört tane çeyrek vardı onuda benım yakın çevrem taktı kız oda bısey mi iki gün önce görümcem gıtmıs gebelık testı almıs kalemle çizmiş bana attı senden önce dogurcam ben diye ben böyle bısey görmedim ya vallahi esım bu aılenın çocuğu olamazSenin durumunda çok kişi var canım bizde aynı şekilde kendimiz yaptık herşeyi benim ailem destek oldu kendince ama karşı taraf hiç destek olmadı. ilk çocuk doğdu ya çocuğun ne bileyim bi bebek arabasını falan alın ya insan yakın arkadaşı bile doğum yapsa yeri geliyor bi ihtiyacını alalım falan diye teklif ediyor. El gibi geldiler çocuğa bi çeyrek taktılar bak haklarını yemeyeyim onu taktılar o kadarama altınlarını almalarına falan çok sinirlendim ne münasebet yani.
Ama onu erkek çocuk için duydum sankiYusuf süresini oku bak ozaman
Ya aglattınız benı yemın ederım o kadar zor bı zamandan gecıyoruz kı burası sadece dert ortagım oldu kurulu duzenımı bozup hıc bilmediğim bı sehıre geldım esım ıcın ama karsılastıgım hayal kırıklığı neysekı esım hala aynı hıc değişmediYani kişilik yoksunu insanlarmış ne mutlu ki eşin iyi olduğunu söylüyorsun. Çok var erkeğin ailesi ile bunu yaşayan. Oğullarını gelir kapısı gören.. Oyüzden bunları kendine dert etme yalnız değilsin emin ol. Bizler burada tanışmadan birbirimizle dert ortağıyız bu tarz şeyleri de konuşmamızda sakınca görmüyorumSiz aile yeni olabilmişsiniz dişi kuş olarak eşine destek ol ve gücünüzü görün. Sevgi saygı oldu mu gerisi gelir. En kısa zamanda huzura ermeni diliyorum kız kardeşim
Senin ilk çocuğun degilmi sonucta aynenAma onu erkek çocuk için duydum sanki
Aayyyy bende gorumceyom 2 abim var ne evlerine ne aldığına ne verdiğine asla karışmam çok sık gitmem onlar gelir genelde bana böylelerini görünce gicik oluyorumAltınlardan kastım takılam çeyrekler falan elımde dört tane çeyrek vardı onuda benım yakın çevrem taktı kız oda bısey mi iki gün önce görümcem gıtmıs gebelık testı almıs kalemle çizmiş bana attı senden önce dogurcam ben diye ben böyle bısey görmedim ya vallahi esım bu aılenın çocuğu olamaz
Kuzum sen önce kendini düşün benim eşimde apar topar taşınma kararı aldı 3 katli kendi evleri kaynim kaynanam biz vardık direk kendi koptu önce bayramda ara sor diye benim ailem konuştu hep asla derdi ama gel görki aradan yaklaşık 3 4 yıl geçince kendi özledi de görüştü şimdi görüşüyor sadece artık beni muhatap etmiyor zoruma gidiyor tabiki bazı yardımsever halleri nasıl unuttu o yılları diyorum sonra ee ailesi tabiki unutur. O yüzden önce kendim ve kızım diyorum yeri gelince tak cevabını veriyorum oda haklı olduğumu bildiği için beni bulaştırmiyor. Yani sen ne yapacaksan önce kendin için yap. Bu hayatta biraz da olsa bencil olmazsan kıymetin olmazmış onu anladimEşimle çok ıyyız çok şükür bana yaptınlarını gördü gözüyle o gün çıkardı kendı evımıze gectık ama onu bu kadar düşünceli görünce insanın çok agrına gıdıyo ne yapsam da daha fazla destek olsam dıyorım hayat arkadaşı dıyoruz ya onun ıcının yandığını hisediyoraun ama elınden bısey gelmıyo bu çok kötü bı durum
Erken canım geçen ay 9. Gündü yumurtladım. Bugün bir tane yaptım da yarın itibari ile 2 yaparım artıkRica ederim. Geç yumurtluyorsan şimdiden iki kullanıp heba etme istersen. Ama kısa ise erken yumurtluyorsan mantıklı günde 2 defa
Yuh artık ya cahilliğin dibi. Benle sidik yarışına mı girdin hayırdır desene Allah aşkınaAltınlardan kastım takılam çeyrekler falan elımde dört tane çeyrek vardı onuda benım yakın çevrem taktı kız oda bısey mi iki gün önce görümcem gıtmıs gebelık testı almıs kalemle çizmiş bana attı senden önce dogurcam ben diye ben böyle bısey görmedim ya vallahi esım bu aılenın çocuğu olamaz
Ay ben de iki aydır regl bittikten 6 gün sonra piki gördüm ama iğne etkisiyleydi. Şimdi iğnesiz ne zaman piki görürüm bilemediğim için bu ay ben de ovü yapacağım mecburenErken canım geçen ay 9. Gündü yumurtladım. Bugün bir tane yaptım da yarın itibari ile 2 yaparım artık
Aa Yusuf suresi erkek çocuk için mi, benim de ilk çocuk olacak inşallah Dün rüyamda kız bebek gördüm çok etkilendimSenin ilk çocuğun degilmi sonucta aynen
2 gün sonra başla canım bence yada yarın bir test yap sadece sonra ikilersin. Bugün bir test yapcam bende sadeceAy ben de iki aydır regl bittikten 6 gün sonra piki gördüm ama iğne etkisiyleydi. Şimdi iğnesiz ne zaman piki görürüm bilemediğim için bu ay ben de ovü yapacağım mecburenBugün bitecek regl, sürünüyor. Ne zaman başlasam acaba
Onu okuyanın oğlu oluyo diyolar benim oğlum oldu arkadaşımın oğlu oldu bende hep kız gördüm tersi çıktı rüyalarınAa Yusuf suresi erkek çocuk için mi, benim de ilk çocuk olacak inşallah Dün rüyamda kız bebek gördüm çok etkilendim
Hayırlısı olsunOnu okuyanın oğlu oluyo diyolar benim oğlum oldu arkadaşımın oğlu oldu bende hep kız gördüm tersi çıktı rüyaların
Neler cektım bı bılsenAayyyy bende gorumceyom 2 abim var ne evlerine ne aldığına ne verdiğine asla karışmam çok sık gitmem onlar gelir genelde bana böylelerini görünce gicik oluyorum
Okadar dogrkıKuzum sen önce kendini düşün benim eşimde apar topar taşınma kararı aldı 3 katli kendi evleri kaynim kaynanam biz vardık direk kendi koptu önce bayramda ara sor diye benim ailem konuştu hep asla derdi ama gel görki aradan yaklaşık 3 4 yıl geçince kendi özledi de görüştü şimdi görüşüyor sadece artık beni muhatap etmiyor zoruma gidiyor tabiki bazı yardımsever halleri nasıl unuttu o yılları diyorum sonra ee ailesi tabiki unutur. O yüzden önce kendim ve kızım diyorum yeri gelince tak cevabını veriyorum oda haklı olduğumu bildiği için beni bulaştırmiyor. Yani sen ne yapacaksan önce kendin için yap. Bu hayatta biraz da olsa bencil olmazsan kıymetin olmazmış onu anladim
Bende öyle oldum ıcın zaten değiştiler bı anda emırlerı altına gırerım sandılar bekledikleri gıbu olmadıYuh artık ya cahilliğin dibi. Benle sidik yarışına mı girdin hayırdır desene Allah aşkınaay ben böyle şeylere çok sinirleniyorum canım kendimde de var zaten bu kadar olmasada benzer şeyler tahammül sıfır bende ama ben artık aştım kendime asla laf söyletmiyorum kimse kusura bakmasın modundayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?